Şimdi Ara

3 senedir kimsenin çözmedigi sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet 2.5 senede 5 tane ayrı pcciye götürdüm birisi ilk başta mavi ekran geiyodu uymlu deil die ana kartı deişti felan hayla olmadı forma attık olmadı şimdide

mesela point die oyunda pc nin içinden ses gelip fişi çeker gibi kapanıyor geri açılmıo ama karahan die oyunda 48 saat açık oldu kapanmıyor bide gogle crome girince yine fişi çeker
    gibi kapanıyor ama internet explode kapanmıor ortantısız bişey sorun ney sizce ya
    işlemci sıcaklığı normal

amd fx 8320 x8 3500 mhz
    atı rodeon hd 5670
    gıbayte anakart
    ram 8gb
    felan filan

• kardeşim kimse çözemez zaten çözüm sende pc nin değişme vakti gelmiş :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzoztas

kardeşim kimse çözemez zaten çözüm sende pc nin değişme vakti gelmiş :-)

Hocam çok değişik bir sorun belki Bad Sector olabilir Hardiski Tarama yap Tek Ramla çalıştırmayı dene , Vga ekran kartıyla çalıştır sorunları böyle tespit et .
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzoztas

kardeşim kimse çözemez zaten çözüm sende pc nin değişme vakti gelmiş :-)

Hocam kusura bakma Konuya cevap yazayım derken seni alıntıladım
  • Kaç watt PSU (Güç kaynağı) var bilgisayarınızda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 wolt
  • çözümü çok kolay bilgisayarı çöpe atıp su içeceksin zuahahahahahahahahah :D :D :D d iyi güldüm yav
  • Forum çoluk cocuklarla dolmuş adam sıkıntısına çözüm arıyor bazılarıda laf olsun diye mesaj kasıyor pes
  • PSU NUN 300 W OLMASINDAN BAŞKA Bİ SORUNUN YOK O SİSTEMDE AYRICA FX 8300 LÜ BİLGİSAYARI ÇÖPE AT DİYEN ARKADAŞLARIN SİSTEMLERİNİ MERAK EDİYORUM.

ama 300 volt yazmışsın mümkünse psu nun etiketinin bi resmini çekip buraya koyarmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 12 Temmuz 2014; 16:27:11 >
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.