Şimdi Ara

3 senedir ne burdakiler ne de rehberlikçiler tutturamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üst Edit : İbreti Alem icin bu yorumumu silmiyorum buyuk yanıldim siz hakliydiniz gercekten rezil oldum :(

Tek tek girdiğim yıllarda ki forum muhabetlerini yazıyorum
    2016 : 2015 e göre kıyasladılar dedilerki 2015 çok zordu ama bu da ona göre kolay ama zor bi sınavdı ondan 1 tık kötü gelicek dediler örnek vermek gerekirse 2015 de odtü inşaat 450 ile kapatmışsa bu sene 455 le kapatır dediler o sene 470 le kapattı.

2017: Artık imkanlar gelişti dediler sınav geçen seneden zor olmasına rağmen sonuçlar kötü gelicek dediler 2010 geliyo hazır olun dediler sonuçlar geçen senenin aynısı geldi

2018: Hatırlayanlar bilir salak salak netlerimizi yazardık sınav la gibi bi ton siteler hesaplardı forumun bu sene iyimserliği tuttu iyi gelicek dediler inanmayan varsa baksın sonuçlar çok kötü geldi yani en karamsar insan bile iyimser kaldı

2019:Bu sene beylerimize göre fen bi tık zormuş mat kolaymıs türkçe eh isteymis ama diğer alanlar kolaymış sonuçlar 2010 gibi gelicekmiş her eve fiber gelmiş insanlar ilaç içip dersleri öğreniyorlarmıs vs vs :)

Artık anlayın burdakiler ne derse olmuyor olmuyor açın bakın eski yılları forumun arama bölümünden ben bunlar bu sene böyle dedi diye sınav sonuçlarının 2015 gibi geliceğini iddia ediyorum zaten forumun user sayısından belli millet üzüntüden giremiyor foruma eskiden bu saatlerde 500 tane konu açılırdı şimdi 50 tane millet zaten üzgün 32 net yapan adamlar türkçeden 20 net yaptı ya yalnız eski yılları bilemicem ama gitgide seviye düşüyor bide konu dışından daha sağlam troller var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvanat9999 -- 17 Temmuz 2019; 3:22:21 >

• Zaten burada netlerini sürekli soran veya netler hakkında yorum yapan insanların kumaşı ve nereye geleceği bellidir. Çapları ve vizyonları dardır. İsterse derece yapsın umrumda değiller. Şu forumda derece yapıp o kadar çok bilinçsiz yorum yapıp insanları yanlış yönlendiren var ki. Sınav süreci dahil sonuçlar açıklanana kadar burada gezmek bile hata. Sınav süreci başlamadan önce kaynak tavsiyesi ve sınav sonucu açıklandıktan sonra tercih yapmak istediğiniz bölüm/üniversite hakkında bilgilendiren çok kaliteli insanlar var. Forumda 1000 öğrenci varsa 200 kişi derece yapsa bu 200 kişiden 10-15 tanesi kaliteli insanlardır. Geri kalan alayı şov&reklam peşinde koşan asalaklar.
  • Hocam sizce nasil gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz daha acarsaniz sevinirim sebebleriyle olursa mutlu olurum (tabi isterseniz)

• quote:

Orijinalden alıntı: adana21

Hocam sizce nasil gelir
    hocam yazımdada dediğim gibi bunlar ne derse tam tersi oluyor hep
  • Kız olsam verirdim sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adana21

Biraz daha acarsaniz sevinirim sebebleriyle olursa mutlu olurum (tabi isterseniz)
    Özellikle rehberlikçiler gerçeklik algılarını yitirmişler dershanelerindeki 10 15 öğreninin günü kurtarmak için söylediği yalanlar üzerinden teori üretiyorlar eminim çoğu sınavı çözmemiştir bile bi bakmıslardır pdf e sorular uzun sa zor falan demişlerdir :)
  • 2016dan beri forumda yazılanlara bakardım.Hesabı geçen sene açtım.Arkadaş bazılarını yanlış hatırlıyor.Örnek verecek olursam 2017de gayet 2014-2015 arası sıralama bekleniyordu mf 3 için hatta direkt 2015 diyenler bile vardı.İnekmatur trollü bile 2016 diyordu.
    Bu seneye gelicek olursak ösym sanırım 2015ten sonra ilk defa türkçeden elemeyi düşünmüş olabilir.Geçmiş yıllarda ise 2016nın lys fiziği çok zordu diye hatırlıyorum ki 10 net yapan arkadaşım tıpa gitmişti.Kimya ve biyolojisi de kolay değildi 2016 yılının.Sonuç olarak bekleyip göreceğiz inşallah mutlu olacağımız sonuçlar gelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NEDEN 1 SENEDE DERECE OLMAZ ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2010 gelecek

• adana21 A kullanıcısına yanıt
    Aynısını soracaktım hocam ben de merak ettim 2017 zor gibi ama 2017 den 2 3 tık kötü gelir mi ki

• Hocam bence 2018 den 1tik iyi gelebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Chesterfield

Kız olsam verirdim sana
    ARADIĞIM YORUM
  • Ea kötü gelecek offf

• Haklısın hocam.
    Tutturdular bir fen zor türkçe zor. Herkesi peşlerinden sürüklediler.
    Arkadaşlar en iyi ama en iyi ihtimalle geçen yılın aynısı gelecek.
  • adana21 A kullanıcısına yanıt
    Ben biraz daha iyi geleceğini düşünüyorum hocam belki benim cevremdekiler böyledir sadece (ben dahil) beklediğimizi alamadık ama genel konuşmam tabiki bakalım inşallah güzel olur

• hayvanat9999 H kullanıcısına yanıt
    Sanki çözmek için zaman harcasalar çözebilecekledi şu rehberlikçiler kadar boş meslek grubu görmedim bir tane bile mi iyisi denk gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Diren Sıpaydi

2016dan beri forumda yazılanlara bakardım.Hesabı geçen sene açtım.Arkadaş bazılarını yanlış hatırlıyor.Örnek verecek olursam 2017de gayet 2014-2015 arası sıralama bekleniyordu mf 3 için hatta direkt 2015 diyenler bile vardı.İnekmatur trollü bile 2016 diyordu.
    Bu seneye gelicek olursak ösym sanırım 2015ten sonra ilk defa türkçeden elemeyi düşünmüş olabilir.Geçmiş yıllarda ise 2016nın lys fiziği çok zordu diye hatırlıyorum ki 10 net yapan arkadaşım tıpa gitmişti.Kimya ve biyolojisi de kolay değildi 2016 yılının.Sonuç olarak bekleyip göreceğiz inşallah mutlu olacağımız sonuçlar gelir.
    şaşırmış olabilirim hocam tabiki ama genel algının olduğu şeyleri söyledim bu senede 2015 gibi gelecek diyen bir kitle var ama azınlık malesef
  • Bogdanovic133 B kullanıcısına yanıt
    Hocam acikcasi bende alamadim ayriyeten cevremdekilerde alamadi ama hayirlisi bee

• hayvanat9999 H kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hiç ciddi ciddi 2015 geleceğini düşünen görmedim forumda bu sene.2015 gibi sonuç bence artık 2015in 1.5 kat zorluğunda bir sınavla gelebilir ki ösym o sene dershaneleri kapatalım bakın netler ortada demek için öyle bi sınav hazırladı.2016da ise bakın dershaneleri kapattık başarı oranı arttı diyebilmeleri için öyle bi sınav hazırladılar(ygs bazında konuşuyorum)

• Zaten burada netlerini sürekli soran veya netler hakkında yorum yapan insanların kumaşı ve nereye geleceği bellidir. Çapları ve vizyonları dardır. İsterse derece yapsın umrumda değiller. Şu forumda derece yapıp o kadar çok bilinçsiz yorum yapıp insanları yanlış yönlendiren var ki. Sınav süreci dahil sonuçlar açıklanana kadar burada gezmek bile hata. Sınav süreci başlamadan önce kaynak tavsiyesi ve sınav sonucu açıklandıktan sonra tercih yapmak istediğiniz bölüm/üniversite hakkında bilgilendiren çok kaliteli insanlar var. Forumda 1000 öğrenci varsa 200 kişi derece yapsa bu 200 kişiden 10-15 tanesi kaliteli insanlardır. Geri kalan alayı şov&reklam peşinde koşan asalaklar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.