arkadaşlar 3 senedir sınava giriyorum bu sene yerleşmem şart gerçi ilk sene tercihleri isteyerek saçma saçma yaptım..geçtiğimiz sene de yerleşebileceğim yerleri yazdım hep lakin meslek lisesi çıkışlıyım ve kendi bölümüme öncelik yüzünden yerleşemedim..bu sene de şu şekilde yaptım yorumlarınızı alabilir miyim ?
Puanım :
Tercihlerim :
ilk 2 tercihim bilgisayar öğretmenlikleri bölümler yeni açıldığı için yazdım..onun dışındakilere yetiyor puanım. ve öncelikleri göz önünde bulundurarak yaptım.
3 sene yattın mı hocam bunlar ne böyle ?
büyük ihtimal yerleşirsin bir yere
quote:
Orijinalden alıntı: follow the leader
meslek lisesi çıkışlıyım..bi yerden sonra kafaya girmiyo bazı şeyler :) 3. sene ilk defa lys sınavına girdim anca bu kadar puan alabildim..ilk sene ben sınavsız geçiş hakkımı kullanacaktım aslında ama özel sebeplerden dolayı tercih yapmadım..yaptım ama atıyorum puanım 200ken gittim odtü bilgisayar mühendisliği falan yazdım sırf tutmasın diye..2. sene de işte öncelik yüzünden yerleşemedim..bu sene dersaneye gittim adamakıllı çalışıyım dedim fakat anca bu kadar oldu :)
quote:
Orijinalden alıntı: h0pe1903
quote:
Orijinalden alıntı: follow the leader
meslek lisesi çıkışlıyım..bi yerden sonra kafaya girmiyo bazı şeyler :) 3. sene ilk defa lys sınavına girdim anca bu kadar puan alabildim..ilk sene ben sınavsız geçiş hakkımı kullanacaktım aslında ama özel sebeplerden dolayı tercih yapmadım..yaptım ama atıyorum puanım 200ken gittim odtü bilgisayar mühendisliği falan yazdım sırf tutmasın diye..2. sene de işte öncelik yüzünden yerleşemedim..bu sene dersaneye gittim adamakıllı çalışıyım dedim fakat anca bu kadar oldu :)