Şimdi Ara

3 Senem gitti (Keşke babamı dinleseydim) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
4
Favori
25.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2014turkish

quote:

Orijinalden alıntı: Zordurumsinyali

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Karışsalar da iplemiyorum. Zaten kendileri de yanlış yaptıklarını kabul ediyorlar. Şehir dışına git güzel olur ama ilk yıl kesinlikle dikkatli ol. Sigaran yoksa sakın başlama, içkin yoksa sakın başlama.

Haklısınız, sigara var, alkol yok çok şükür, teşekkür ederim. :)

zina uyuşturucu her boku yapmışsın hala allah diye zırvalıyosun. öldür kendini

Sen öyle dedin diye bende şimdi gidip olduruyordum kendimi. Sen bu sevgisizlikle Allah desen ne olur, demesen ne olur? Kendini cennetlik mı zannediyorsun? Sanane? Allah da diyorum, Hz.Muhammed Sav da diyorum, ne olmus?

qeS, allaha inanmıyorum ama her boku yaptıktan sonra allah allah diye zırvalayanları görünce tiksiniyorum.

Ben Allah Allah diye kimseyi kandirmiyorum ama. Bazı şeyler yaşadım diye Allah'a olan inancimi kaybedecek değilim.

öldür kendini

Sen kendini öldür.

ben senin gibi kullanılıp atılmış bir kezban mıyım

Olmadığına kanıt göster. göreceli, belki de öylesin, nereden bilecegiz?

blokluyorum seni en yakın zamanda kendini öldürmeni tavsiye ederim.

İstediğini yap. Ben de sana kendini oldurmeni tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryuko Matoi

sosyolojik yada pskikolojik açıdan gelen cevapları test etmek amaçlı gibi yazılmış C -S- B

Edit : İmla.

Tamam deyip gectim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

peki birini sevdin baban hayır dedi ne olacak, o kabugu kırman gerekli.
    ya da kimse yok seni evlendirmek isteyecekler.

Hee, o olabilir ama bu saatten sonra aşk meşk islerinin üstü kalsın

Tabi ki oyle ama omrunu geçireceğin kisiye ya da onunla olan evliligine mudehale etmeleri simdiki sorunlarindan cok daha sorun vr sikinti acar. Aileler çocuklarının iyiligini ister tabi ama iyi göreceli

• quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Verilen yanıtlara bak akit yorumları gibi

Haline üzüldüm bence kaç şehir dışına kurtul

hahahah. Maalesef. Teşekkür ederim.

• Baskıcı aile ne kötü. Bu tip ailelerin özgüveni eksik çocukları oluyor malesef. Evleneceği insanı bile onlar buluyor. Muhafazakar okula gönderdi de ne oldu? İnsanın doğruyu yanlışı anlamasını sağlayacak kişi yine kendisidir. Bu da ancak özgüveni olan, kendi kendine istişarede bulunabilen insanlarda olur. Hayatım boyunca muhafazakar öğretmenlerden kaçındım. Onu yapma bunu yapma. Ulan kendi hayatına bak önce sen ne yaptın. Ondan uzak dur bundan uzak dur derler beden eğitimi dersinde kızları keserler, odasına çağırıp rahatsız ederler. Genelleme yapmayı sevmem ama bu da bir gerçek. Sanki alkol içip kendini kaybedecektin diğer tarafta. Senin adına üzüldüm.

Bence en kısa sürede başka bir yerde yaşam kurmaya bak. Babana ihanet etmiş olmazsın merak etme. Başka türlü hayata asla adım atamayacaksın çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

quote:

Orijinalden alıntı: Revion

Baban haklı. Yoldan çıkmak, kullanılıp atılmak mı istiyorsun?

99 kişide beğenmiş ne üyeler var ya falakaya yatıracan bunları

Onlara göre kadınlar; sadece evde oturması gereken, çocuklara bakması gereken, başını camdan dahi dışarı çıkarmaması gereken kisiler. Beğenenlerin çoğu erkektir, kadınsa zaten ona da acirim. Neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xefion

Kişiliğini geliştirmek istiyorsan zaten şehir dışı yaz ayrıca istediğin bölüm hangi okuldaysa onu yaz. Bu kadar baskı iyi değildir, ne kadar baskılarsan karşındakini o kadar uç noktaya eğilimi olur yazık annenin babanın cehaletine üzüldüm.

Annemde bir sıkıntı yok. Babam ve baba tarafim. Haklısınız. Teşekkür ederim:)

• beyler bu kadar ciddiye almayın yahu. fake & gay
  • Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    +1 kadın olunca kıyameti koparıyorlar, erkek yapınca normal ama.

Not: Erkeğim ama kadınları küçültmekten vazgeçmeli şu zihniyet. 18 yaşını geçmiş her bir bireyin hayatına kimse karışamaz çok istiyorlarsa tavsiye versinler. Benim de sana tavsiyem şudur. Kimsenin ne dediğine bakma içinden ne geliyorsa onu yap.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlköllüTrafikPolisi

Allah dindar mindar tanımaz. Sen cennette çekirdek çitlerken onlar şeytanın sofrasında rakı balık olacaklar. Hayat güzel git dolaş. Ama babanla aranı açma. Babanda iyiliğini istiyor. Git babana göster böyle böyle diye. Belki aklını kullanıp güzel bi okula verir.

Benim cennete gidecegimi Allah bilir, onların cehenneme ya da cennete gideceklerini gene Allah bilir. Hayatı güzelleştirmek benim elimde, buradan gidersem daha iyi olacağını düşünüyorum hayatın.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker07

Konuyu bölük pörçük anlatmışsın gibi geldi bana. 9-11. 11.sınıftan 12.sınıfın şu dönemine kadar ne oldu ? Ayrıca boşa giden senelerine de üzülmek , şu anki durumunu düzeltmiyor. Eyleme geçmek lazım

daha liselisin ( galiba ) ve önünde büyük bir fırsat var. Gelecekte kendini nerede görmek istiyorsun, hangi meslek hayalin ? Git ve onu bir şekilde elde et. Rehber hocanın başından ayrılma, bölüm mezunlarıyla irtibata geç , bölüm derslerine vs. bak.

Konu, içerik itibariyle sen haklısın- ailen haklı vb. şekline dönmüş. Sadece burada yazılanlara bakarak karar veremeyiz ki buna .kaldı ki biz karar verecek kişiler de değiliz.

https://www.youtube.com/watch?v=5mQo1fZnJgo

Konuyu bölük pörçük anlatmamin sebebi bu forumda daha önceden çok uzun yazı yazan kişilerin altına herkesin "okumaya üşendim" demesi ve bu "okumaya üşendim" yorumlarının da herkes tarafından beğenilip üstte tutulması. O yüzden kısa tutmak zorunda kaldim, daha iyi yardım alabileyim diye. Beni çok destekleyici mesajlar oldu, yerici mesajlar da. Herkese teşekkür ederim, yerenlere de, destekleyenlere de vakit ayırdıkları için. Destekleyenlere, sorunum psikolojik olarak çözüldüğü için ayriyeten teşekkür ederim ve Allah razı olsun. Maalesef liseden geçen sene mezun oldum, bu sene mezuna kaldım. Ne okula, ne dershaneye gidiyorum. Hiç arkadaşım da yok, herkes beni bıraktı. Ya da ben onları bıraktım. Zaten arkadaşım olsa gider ona sorarım, buraya konu açmam. Haklisiniz ama siz tanımadığım insanlar olduğunuz için daha objektif yorumlayabilirsiniz. O yüzden bu da bi nebze daha iyi.

Neden arkadaşın olmadığı ile ilgili bir fikrin var mı, yalnız kalmak senin tercihin mi yoksa?

Birisi siyasi görüşten terkeder, diğeri arkamdan işler çevirir vs. Glbl sebeplerden.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardianNN

bende diyorum binlerce konu var buna benzer niye sadece bu konu bu kadar çok yorum almış ve gözlenmiş, bu konu ne bunun sebebi diye girdim ve kız olduğunu gördüm sonra anladım.

''geçde olsa anlamak güzel''

Kız olduğum için değil, sitede bir suru kız vardır. Sanırım ustlerde birisine aslında başka bir şeyi anlatmak için yazdığım "her halti yedim." Kısmı dikkat çekti, o yüzden olduğunu düşünüyorum, bir erkek "her halti yedim" yazsaydi, alkislanirdi, "helal koçum" denirdi ama bir kız yazdığı zaman (ki amacım şehir dışına çıkmadan da aynı şeyler yapılabilir, amacım gezmek, tozmak degil manasindaydi) böyle olmus oldu işte.

Kimsenin alkışladığı falan yok, saçmalamasın kimse.

Alkışlayan iki üç kişi ile de genelleme yapmayın.

Beni yuhaliyorlar zaten, tasliyorlar beni. Bir erkek foruma, ya da real hayatta "ben her halti yedim" deseydin diyorum, tebrik edilirdi. Ama ben kız olarak deyince, herkes beni taşlamaya başladı. Hatta konunun bu kadar öne cikmasindaki sebebin o olduğunu düşünüyorum, yazmaz olaydım.

• quote:

quote:

quote:

peki birini sevdin baban hayır dedi ne olacak, o kabugu kırman gerekli.
    ya da kimse yok seni evlendirmek isteyecekler.

Hee, o olabilir ama bu saatten sonra aşk meşk islerinin üstü kalsın

Tabi ki oyle ama omrunu geçireceğin kisiye ya da onunla olan evliligine mudehale etmeleri simdiki sorunlarindan cok daha sorun vr sikinti acar. Aileler çocuklarının iyiligini ister tabi ama iyi göreceli

O kadar da değil herhalde ya

• hayırlısı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardianNN

bende diyorum binlerce konu var buna benzer niye sadece bu konu bu kadar çok yorum almış ve gözlenmiş, bu konu ne bunun sebebi diye girdim ve kız olduğunu gördüm sonra anladım.

''geçde olsa anlamak güzel''

Kız olduğum için değil, sitede bir suru kız vardır. Sanırım ustlerde birisine aslında başka bir şeyi anlatmak için yazdığım "her halti yedim." Kısmı dikkat çekti, o yüzden olduğunu düşünüyorum, bir erkek "her halti yedim" yazsaydi, alkislanirdi, "helal koçum" denirdi ama bir kız yazdığı zaman (ki amacım şehir dışına çıkmadan da aynı şeyler yapılabilir, amacım gezmek, tozmak degil manasindaydi) böyle olmus oldu işte.

Kimsenin alkışladığı falan yok, saçmalamasın kimse.

Alkışlayan iki üç kişi ile de genelleme yapmayın.

Beni yuhaliyorlar zaten, tasliyorlar beni. Bir erkek foruma, ya da real hayatta "ben her halti yedim" deseydin diyorum, tebrik edilirdi. Ama ben kız olarak deyince, herkes beni taşlamaya başladı. Hatta konunun bu kadar öne cikmasindaki sebebin o olduğunu düşünüyorum, yazmaz olaydım.

Ben de diyorum ki
    ''Bir erkek foruma, ya da real hayatta "ben her halti yedim" deseydin diyorum, tebrik edilirdi.''
    böyle bir şey yok, alkışlayan da tebrik eden de onun gibidir.
    Genelleme yapmayın diyorum o yüzden.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker07

Konuyu bölük pörçük anlatmışsın gibi geldi bana. 9-11. 11.sınıftan 12.sınıfın şu dönemine kadar ne oldu ? Ayrıca boşa giden senelerine de üzülmek , şu anki durumunu düzeltmiyor. Eyleme geçmek lazım

daha liselisin ( galiba ) ve önünde büyük bir fırsat var. Gelecekte kendini nerede görmek istiyorsun, hangi meslek hayalin ? Git ve onu bir şekilde elde et. Rehber hocanın başından ayrılma, bölüm mezunlarıyla irtibata geç , bölüm derslerine vs. bak.

Konu, içerik itibariyle sen haklısın- ailen haklı vb. şekline dönmüş. Sadece burada yazılanlara bakarak karar veremeyiz ki buna .kaldı ki biz karar verecek kişiler de değiliz.

https://www.youtube.com/watch?v=5mQo1fZnJgo

Konuyu bölük pörçük anlatmamin sebebi bu forumda daha önceden çok uzun yazı yazan kişilerin altına herkesin "okumaya üşendim" demesi ve bu "okumaya üşendim" yorumlarının da herkes tarafından beğenilip üstte tutulması. O yüzden kısa tutmak zorunda kaldim, daha iyi yardım alabileyim diye. Beni çok destekleyici mesajlar oldu, yerici mesajlar da. Herkese teşekkür ederim, yerenlere de, destekleyenlere de vakit ayırdıkları için. Destekleyenlere, sorunum psikolojik olarak çözüldüğü için ayriyeten teşekkür ederim ve Allah razı olsun. Maalesef liseden geçen sene mezun oldum, bu sene mezuna kaldım. Ne okula, ne dershaneye gidiyorum. Hiç arkadaşım da yok, herkes beni bıraktı. Ya da ben onları bıraktım. Zaten arkadaşım olsa gider ona sorarım, buraya konu açmam. Haklisiniz ama siz tanımadığım insanlar olduğunuz için daha objektif yorumlayabilirsiniz. O yüzden bu da bi nebze daha iyi.

Neden arkadaşın olmadığı ile ilgili bir fikrin var mı, yalnız kalmak senin tercihin mi yoksa?

Birisi siyasi görüşten terkeder, diğeri arkamdan işler çevirir vs. Glbl sebeplerden.

Hmm, yavaş yavaş arkadaşın kalmadı yani anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

Baskıcı aile ne kötü. Bu tip ailelerin özgüveni eksik çocukları oluyor malesef. Evleneceği insanı bile onlar buluyor. Muhafazakar okula gönderdi de ne oldu? İnsanın doğruyu yanlışı anlamasını sağlayacak kişi yine kendisidir. Bu da ancak özgüveni olan, kendi kendine istişarede bulunabilen insanlarda olur. Hayatım boyunca muhafazakar öğretmenlerden kaçındım. Onu yapma bunu yapma. Ulan kendi hayatına bak önce sen ne yaptın. Ondan uzak dur bundan uzak dur derler beden eğitimi dersinde kızları keserler, odasına çağırıp rahatsız ederler. Genelleme yapmayı sevmem ama bu da bir gerçek. Sanki alkol içip kendini kaybedecektin diğer tarafta. Senin adına üzüldüm.

Bence en kısa sürede başka bir yerde yaşam kurmaya bak. Babana ihanet etmiş olmazsın merak etme. Başka türlü hayata asla adım atamayacaksın çünkü...

Beni anlayan yorumlardan birisi daha. Çok teşekkür ederim. Aynen öyle. Okuldaki hocalarımız hep muhafazakardi. Aynı bu dediklerinin hepsi var. İnsaAllah bakalım ya, bende onu istiyorum. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

beyler bu kadar ciddiye almayın yahu. fake & gay

Off ne diyorsunuz ya, bir bitmediniz!

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine

+1 kadın olunca kıyameti koparıyorlar, erkek yapınca normal ama.

Not: Erkeğim ama kadınları küçültmekten vazgeçmeli şu zihniyet. 18 yaşını geçmiş her bir bireyin hayatına kimse karışamaz çok istiyorlarsa tavsiye versinler. Benim de sana tavsiyem şudur. Kimsenin ne dediğine bakma içinden ne geliyorsa onu yap.

Burada çok destekleyici yorumlar da geldi, çok mutlu oldum. Tabii ki destekleyici yorum kadar, taslayici yorumlar da gelecek, hayat. Evet, kadınlar toplumun her yerinde bu zihniyetle karşı karşıya. Maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revion

Baban haklı. Yoldan çıkmak, kullanılıp atılmak mı istiyorsun?

Bu ne vizyonsuz yorumdur, fikir alış verişi yaptığımız modellere bak. 100 küsur kişi de beğenmiş yorumu. Kız zaten söylemiş kırmadığım fındık kalmadı diye, bir şeyler karalayacaktım da bu kafadaki adamlara zaman harcayamam.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.