Şimdi Ara

3 Senem gitti (Keşke babamı dinleseydim) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
4
Favori
25.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İleride çok mutsuz olursun tüm hayatını etkiler. Bence kesinlikle şehir dışı yazmalısın

• forum tarihinin gelmiş geçmiş en saçma "topic"i

don't waste your time guys...

bir de şunu merak ettim durup dururken bu aydınlanma nereden geldi? sadece senin yazdığın cevapları okudum eski hayatından gayet memnun görünüyorsun okuduğum cevaplarından, ne yapmak istediğini anlamadım (ben ve muhtemelen buradakiler)

her an eski hayatına balıklama dalacak potansiyelin var,
    ayrıca bence burası psikolojik danışmanlık alabileceğin en son yer, internette onlarca psikoloji psikiyatri forumu varken en alakasız forum

bence bir psikiyatra git

hatta ağır trollük dönüyor burada bence
  • Ahlak bekçilerine bak nasıl da saydırmışlar. Size kalmıştı zaten başkalarının hayatı. Her şeye hakim olmak zorunda değilsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geranimo486 kullanıcısına yanıt
    ben kendi istediğim bölümlerde okudum 2 senedir ne iş bulabiliyorum düzgün ne de memur olabiliyorum. Tek yol kpss den yüksek puan almak başka çare kalmamış ülkede.
  • bende bir kız babasıyım
    sana şunu soyleyebilirim baban-annen hayatı , senin geçtiğin yılları, senin yapabileceğin yanlışları, sana karşı başkaları tarafından yapılacak yanlışları emin ol senden daha iyi biliyorlardır.Burda cahil-okumuş olmaları,dindar olup olmaıkları hiç farketmez sonuçta tecrübe çok farklı bir şey ve hiç bir anne baba asla evlatlarının kötülüğünü düşünmez , evet bazen bu sebepten evlatlarının canını çok sıkarlar onlara yasaklar koyarlar ama bunlar onların kötülüğü için yada hayattan zevk almamaşı için değildir.
    Bu konuları babanla ve annenle çekinmeden konuş,annenle baban seni en iyi arkadaşından beri daha çok severler.Kötü gününde yanında hiç kimse kalmaz ama annenle baban hep yanında kalır.
    Bizde o yaşlarda annemizi babamızı çok üzdük bunlar hayatın akışında olan olağan şeyler , önemli olan yaptığın hatanın ömür boyu seni etkilemeyecek olması ve yaptığın hatayı anlayıp bir daha yapmaman.Yaşın 20lerin sonuna 3*ların başına gelince sende annene babana hak vermeye başlayacaksın ve iyikide bu şekilde davranmışlar diyeceksin,bu tecrübeyle sabittir.
    Keşki zamanında okulunda düzgün bir eğitim alamadığını ve babanın parasının boşa gittiğini anenene babana söyleseydin.
    Üniversite hayatı Lise hayatından daha zordur ,dışarıdan gelen etkilere daha açık olucaksın bu sebeple babanlarla kalmanı tavsiye derim.

• hocam siz benden büyüksünüz çalışma hayatını benden daha iyi biliyorsunuzdur,

bu mesajımda haksız ve saçmalamış bile olabilirim,okumak size kalmış.

Benim gözümde kpss denen şey gerçekten saçmalık,giremeyecegini bilerek çalışmakta ayrı bir saçmalık.

torpili olanın sınava girmesine bile gerek kalmıyor neredeyse,bu ortamda sınavı kazanıp atanmak gerçekten zor.

bence oraya harcanacak enerji başka bir yere harcanmalı,özel sektörde iş bitik olsa bile kimsenin bakmadığı yerlerde

ilerlemeye çalışılmalı,en azından bir meslege çabalanmalı.

neler saçmalıyorsun diyorsanız haklısınız,diyecegim son şey bu;

ben öyle yapardım ,vazgeçmezdim.

yazım hataları,anlamsız cümleler,noktalama yanlışlarım varsa affola,çok kötü hastayım şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 23 Mart 2017; 12:41:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordurumsinyali

quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

Lisede evden ayrıldım hocam kafa yapın o kadar degiscek ki kendin bile inanamayacaksın. Alanyadan ankaraya geldim sende daha buyuk biyere git en azından orda nr varsa gittigini yerde eksik olmasın

Ankara'dan memnun musunuz?

Ankara diyip genellemekle hataya düşersiniz hocam. Büyük sehirlere mahalle üzerinden değerlendirme yapmak lazım. Çayyolundan çok memnunum ama ulus sıhiye fln, Altındağ tarafları hos yerler degil. Düşündüğünüz unv varsa da sorabilirsiniz cogunu gezdim daha dün tobbdaydık

Ankara mı, İstanbul mu?

İstanbulun kalabalığını sevmediğim ve saatlerimi yollarda harcamak istemediğim için Ankara

• Dini okulda okuduğu için her şeyin en kötüsünü en coolunu yaşadığını sanmış kezo, normalde o yaştaki çoğu genç bunları yaşıyor zaten. Ah kezo ah.
  • peki birini sevdin baban hayır dedi ne olacak, o kabugu kırman gerekli.
    ya da kimse yok seni evlendirmek isteyecekler.
  • sosyolojik yada pskikolojik açıdan gelen cevapları test etmek amaçlı gibi yazılmış C -S- B

Edit : İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terius -- 23 Mart 2017; 12:50:54 >
  • geranimo486 kullanıcısına yanıt
    Düşüncelerinizde haklısınız. Pes etmeden ders çalışıp kpssye girmek imkanlar dahilindeyse başka şeylere yönelmek tam bir ahmaklık olur. Ama bir de imkanın yoksa o iş biraz zor.
  • Verilen yanıtlara bak akit yorumları gibi

Haline üzüldüm bence kaç şehir dışına kurtul

• quote:

Orijinalden alıntı: Revion

Baban haklı. Yoldan çıkmak, kullanılıp atılmak mı istiyorsun?

99 kişide beğenmiş ne üyeler var ya falakaya yatıracan bunları

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Karışsalar da iplemiyorum. Zaten kendileri de yanlış yaptıklarını kabul ediyorlar. Şehir dışına git güzel olur ama ilk yıl kesinlikle dikkatli ol. Sigaran yoksa sakın başlama, içkin yoksa sakın başlama.

Haklısınız, sigara var, alkol yok çok şükür, teşekkür ederim. :)

zina uyuşturucu her boku yapmışsın hala allah diye zırvalıyosun. öldür kendini
  • yav he he. no ss no güven.
  • Kişiliğini geliştirmek istiyorsan zaten şehir dışı yaz ayrıca istediğin bölüm hangi okuldaysa onu yaz. Bu kadar baskı iyi değildir, ne kadar baskılarsan karşındakini o kadar uç noktaya eğilimi olur yazık annenin babanın cehaletine üzüldüm.
  • Allah dindar mindar tanımaz. Sen cennette çekirdek çitlerken onlar şeytanın sofrasında rakı balık olacaklar. Hayat güzel git dolaş. Ama babanla aranı açma. Babanda iyiliğini istiyor. Git babana göster böyle böyle diye. Belki aklını kullanıp güzel bi okula verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2014turkish

quote:

quote:

Karışsalar da iplemiyorum. Zaten kendileri de yanlış yaptıklarını kabul ediyorlar. Şehir dışına git güzel olur ama ilk yıl kesinlikle dikkatli ol. Sigaran yoksa sakın başlama, içkin yoksa sakın başlama.

Sen öyle dedin diye bende şimdi gidip olduruyordum kendimi. Sen bu sevgisizlikle Allah desen ne olur, demesen ne olur? Kendini cennetlik mı zannediyorsun? Sanane? Allah da diyorum, Hz.Muhammed Sav da diyorum, ne olmus?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2014turkish

quote:

quote:

Sen öyle dedin diye bende şimdi gidip olduruyordum kendimi. Sen bu sevgisizlikle Allah desen ne olur, demesen ne olur? Kendini cennetlik mı zannediyorsun? Sanane? Allah da diyorum, Hz.Muhammed Sav da diyorum, ne olmus?

qeS, allaha inanmıyorum ama her boku yaptıktan sonra allah allah diye zırvalayanları görünce tiksiniyorum.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.