Şimdi Ara

3 Senem gitti (Keşke babamı dinleseydim) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
4
Favori
25.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerekirse aileni karşına al ama istediğini yap, bu hayat senin seni doğuran veya doğmana vesile olan insanlarsenin hayatının her şeyine karışamaz mutlu olmak istiyorsan BİREY olmayı öğren, çevremde çok kadın var hepsi ailesine karşı gelemedi istemediği yerlerde okudu sonra evlendi ama hepsi mutsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atsız-Ata

Sen yolunu belirlemişsin zaten babanla otur konuş evlatlıktan reddetsin seni ikinizde rahat edin yoksa adam vurur seni

Amann, ne alaka ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

gerekirse aileni karşına al ama istediğini yap, bu hayat senin seni doğuran veya doğmana vesile olan insanlarsenin hayatının her şeyine karışamaz mutlu olmak istiyorsan BİREY olmayı öğren, çevremde çok kadın var hepsi ailesine karşı gelemedi istemediği yerlerde okudu sonra evlendi ama hepsi mutsuz.

Haklısınız. Hayat benim hayatım, artık vicdan yapmıyorum zaten, teşekkür ederim. Kararımı belirledim.

• bende diyorum binlerce konu var buna benzer niye sadece bu konu bu kadar çok yorum almış ve gözlenmiş, bu konu ne bunun sebebi diye girdim ve kız olduğunu gördüm sonra anladım.

''geçde olsa anlamak güzel''
  • nereye gitti bu seneler ben anlamadım şimdi.
    lisede kaşarlık yapılamadığı için mi kaybolmuş sayılıyor yıllar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardianNN

bende diyorum binlerce konu var buna benzer niye sadece bu konu bu kadar çok yorum almış ve gözlenmiş, bu konu ne bunun sebebi diye girdim ve kız olduğunu gördüm sonra anladım.

''geçde olsa anlamak güzel''

Kız olduğum için değil, sitede bir suru kız vardır. Sanırım ustlerde birisine aslında başka bir şeyi anlatmak için yazdığım "her halti yedim." Kısmı dikkat çekti, o yüzden olduğunu düşünüyorum, bir erkek "her halti yedim" yazsaydi, alkislanirdi, "helal koçum" denirdi ama bir kız yazdığı zaman (ki amacım şehir dışına çıkmadan da aynı şeyler yapılabilir, amacım gezmek, tozmak degil manasindaydi) böyle olmus oldu işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

nereye gitti bu seneler ben anlamadım şimdi.
    lisede kaşarlık yapılamadığı için mi kaybolmuş sayılıyor yıllar.

Hayır. Lisede eğitimden ziyade baskı, okulda da kötü muameleye maruz kaldığım için kaybolmuş oldu. Kötü şeyler yaşadığım için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revion

Baban haklı. Yoldan çıkmak, kullanılıp atılmak mı istiyorsun?

Ne alakası var.

Son cümleyi öyle bir yazmışsın ki ahlak ticareti yapacakmış gibi.

Biraz kendinizi keşfedin birileri sizi yönlendirmesin...
  • Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    inan ki cinsiyet yetiyor içerik önemli değil, konuya girdiğimde gözlemlenme ve yorum sayısına bakarak girdim, ve ilk aradığım şey kız olduğunu görebileceğim bir iki kelime bulmaya çalıştım erkeklerle takılmak kelimesini görmem yetti, çünkü biliyordum , bu övünülecek birşey değil zatende demek istediğimi anladı herkez , öyle sandığın gibi her halt yemek ile ilgili değil, yeterki d...k olsun, mantık o. konu herneyse bilmiyorum ama inş iyi olur, lütfen cvb yazmayın bu yoruma herşey ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardianNN

inan ki cinsiyet yetiyor içerik önemli değil, konuya girdiğimde gözlemlenme ve yorum sayısına bakarak girdim, ve ilk aradığım şey kız olduğunu görebileceğim bir iki kelime bulmaya çalıştım erkeklerle takılmak kelimesini görmem yetti, çünkü biliyordum , bu övünülecek birşey değil zatende demek istediğimi anladı herkez , öyle sandığın gibi her halt yemek ile ilgili değil, yeterki d...k olsun, mantık o. konu herneyse bilmiyorum ama inş iyi olur, lütfen cvb yazmayın bu yoruma herşey ortada.

D...K ne demek? Anlamadım valla. Konuyu okumadan neden yorum yaptınız ki? Ben burda bir soru sormuştum. Neyse. Zaten verilen cevaplar beni fazlasıyla sorunumu gidermemde yardımcı oldu.

• Her haltı yaşadım diyorsun o zaman sorun ne neden vicdan azabı çekiyorsun? Pişman olmak için çok geç değil mi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetfatihakgun

Her haltı yaşadım diyorsun o zaman sorun ne neden vicdan azabı çekiyorsun? Pişman olmak için çok geç değil mi..

Vicdan azabı çektiğim nokta başka. Ne takildiniz su "her halti yedim" cümlesine. Size ne arkadaş Vicdan azabı çektiğim noktayı sorumu okursaniz anlayabilirsiniz. Lütfen sorumu düzgünce okumadan yorumlarda bulunmayin.

• Bak abla, ben 17 yaşındayım. Lise 1 de istenmeyerek saçma sapan yobaz dolu bir İmamHatip lisesine gönderildim. Aslında dinimi az çok yaşayan bir insandım. Fakat bu insanalar beni dinden bayağı bi soğuttu. Kendi isteğimle çabamla az çok ısınabildim tekrar. İlk dönem İmamhatipte okudum.Dersler perişan ortalama 20 küsür. 2. Dönem geldiğinde kavgayla bağrışmalarla zar zor kendimi bir meslek lisesine aldırttım. Vel velakin az çok toparladım fakat ilk dönem ortalamam çok düşük olduğu için 49,5 la kaldım. Karar verdim bıraktım okulu. Şuan bir reklam ajansında grafik tasarımcı olarak çalışıyorum. Gine kalsam gine okumam gine okumam gine OKUMAM. Pişman değilim memnunum. Okulun benlik olmadığını anladım herkes okuyacak diye birşey yok. Herneyse ailem halen baya tepkili bu konuya tabiki. Halen okula tekrar dönmem konusunda ısrarcılar. Ama bak. Bu senin hayatın. Git şehir dışına hayatını çiz. Hayatını Kurtar. 18 yaşıma girince bende İstanbula gideceğim. Hatta babama bu konuyu açtıkça bana hakkımı helal etmem seni silerim bu eve giremezsin diyor. Ama ben kafama koydum. Bu hayat benim hayatım. Kimsenin isteklerine bağlı yaşayamam. Git şehir dışında oku. İlla kendini pisliğe alıştıracaksın diye birşey yok. Her üniversiteli alkol alıyor pislik işler yapıyor diye birşey yok. Ha kendini pisliğie bulaştırmak istersende gine senin kararın. İstediğini yap yeterki mutlu olduğun şekilde yap. İster düz oku ister pislikle oku. İstediğin şekilde mutlu şekilde yap. Elalemi Boşver bir kere yaşıyorsun gençliğini yakma. Umarım yazımı dikkate alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: RedFalc0n

Bak abla, ben 17 yaşındayım. Lise 1 de istenmeyerek saçma sapan yobaz dolu bir İmamHatip lisesine gönderildim. Aslında dinimi az çok yaşayan bir insandım. Fakat bu insanalar beni dinden bayağı bi soğuttu. Kendi isteğimle çabamla az çok ısınabildim tekrar. İlk dönem İmamhatipte okudum.Dersler perişan ortalama 20 küsür. 2. Dönem geldiğinde kavgayla bağrışmalarla zar zor kendimi bir meslek lisesine aldırttım. Vel velakin az çok toparladım fakat ilk dönem ortalamam çok düşük olduğu için 49,5 la kaldım. Karar verdim bıraktım okulu. Şuan bir reklam ajansında grafik tasarımcı olarak çalışıyorum. Gine kalsam gine okumam gine okumam gine OKUMAM. Pişman değilim memnunum. Okulun benlik olmadığını anladım herkes okuyacak diye birşey yok. Herneyse ailem halen baya tepkili bu konuya tabiki. Halen okula tekrar dönmem konusunda ısrarcılar. Ama bak. Bu senin hayatın. Git şehir dışına hayatını çiz. Hayatını Kurtar. 18 yaşıma girince bende İstanbula gideceğim. Hatta babama bu konuyu açtıkça bana hakkımı helal etmem seni silerim bu eve giremezsin diyor. Ama ben kafama koydum. Bu hayat benim hayatım. Kimsenin isteklerine bağlı yaşayamam. Git şehir dışında oku. İlla kendini pisliğe alıştıracaksın diye birşey yok. Her üniversiteli alkol alıyor pislik işler yapıyor diye birşey yok. Ha kendini pisliğie bulaştırmak istersende gine senin kararın. İstediğini yap yeterki mutlu olduğun şekilde yap. İster düz oku ister pislikle oku. İstediğin şekilde mutlu şekilde yap. Elalemi Boşver bir kere yaşıyorsun gençliğini yakma. Umarım yazımı dikkate alırsın

Evet, ben de bir aralar dinden sogumustum o okuldan dolayı. Ben ne kadar tartissam da, ailem beni istedigim liseye vermedi. Haklısınız, ben kötü karar alsam da bunu ben almalıyım ki, daha sonradan sadece kendime kizabileyim. Teşekkür ederim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Zordurumsinyali

quote:

Bak abla, ben 17 yaşındayım. Lise 1 de istenmeyerek saçma sapan yobaz dolu bir İmamHatip lisesine gönderildim. Aslında dinimi az çok yaşayan bir insandım. Fakat bu insanalar beni dinden bayağı bi soğuttu. Kendi isteğimle çabamla az çok ısınabildim tekrar. İlk dönem İmamhatipte okudum.Dersler perişan ortalama 20 küsür. 2. Dönem geldiğinde kavgayla bağrışmalarla zar zor kendimi bir meslek lisesine aldırttım. Vel velakin az çok toparladım fakat ilk dönem ortalamam çok düşük olduğu için 49,5 la kaldım. Karar verdim bıraktım okulu. Şuan bir reklam ajansında grafik tasarımcı olarak çalışıyorum. Gine kalsam gine okumam gine okumam gine OKUMAM. Pişman değilim memnunum. Okulun benlik olmadığını anladım herkes okuyacak diye birşey yok. Herneyse ailem halen baya tepkili bu konuya tabiki. Halen okula tekrar dönmem konusunda ısrarcılar. Ama bak. Bu senin hayatın. Git şehir dışına hayatını çiz. Hayatını Kurtar. 18 yaşıma girince bende İstanbula gideceğim. Hatta babama bu konuyu açtıkça bana hakkımı helal etmem seni silerim bu eve giremezsin diyor. Ama ben kafama koydum. Bu hayat benim hayatım. Kimsenin isteklerine bağlı yaşayamam. Git şehir dışında oku. İlla kendini pisliğe alıştıracaksın diye birşey yok. Her üniversiteli alkol alıyor pislik işler yapıyor diye birşey yok. Ha kendini pisliğie bulaştırmak istersende gine senin kararın. İstediğini yap yeterki mutlu olduğun şekilde yap. İster düz oku ister pislikle oku. İstediğin şekilde mutlu şekilde yap. Elalemi Boşver bir kere yaşıyorsun gençliğini yakma. Umarım yazımı dikkate alırsın

Evet, ben de bir aralar dinden sogumustum o okuldan dolayı. Ben ne kadar tartissam da, ailem beni istedigim liseye vermedi. Haklısınız, ben kötü karar alsam da bunu ben almalıyım ki, daha sonradan sadece kendime kizabileyim. Teşekkür ederim:)

Rica ederim. Babanda sadece duygu sömürüsü yapıyor ben senin için okadar şey yaptım diye. Yapmasaydın. Zorla yaptığının farkında değil ve anlamak istemiyor. Benimki gibi aynı. Boşver varsın kendine kız ama istediğini yap. Babanı dinleyip içinde kalacağına yaşayamadıkların, Yaşa kendi dizini döv :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zordurumsinyali

quote:

Rica ederim. Babanda sadece duygu sömürüsü yapıyor ben senin için okadar şey yaptım diye. Yapmasaydın. Zorla yaptığının farkında değil ve anlamak istemiyor. Benimki gibi aynı. Boşver varsın kendine kız ama istediğini yap. Babanı dinleyip içinde kalacağına yaşayamadıkların, Yaşa kendi dizini döv :)

Heh aynen, bende bu dusuncedeyim. Zorla yaptı ama gene suçlu ben ölüyorum. Aynen öyle ya. Teşekkür ederim. :)

• valla olmayınca olmuyo be kardeş benimkilerde çok uğraştı . dershane faln 3 sene dershanede takıldı derste bira içilirmi içiyoduk . öle bi mallık :D kafa yoksa yapcak bişey yok.
  • Okulunuz alanyada mıydı benimkine oldukca benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

Okulunuz alanyada mıydı benimkine oldukca benziyor

yok, İstanbul.

• quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

valla olmayınca olmuyo be kardeş benimkilerde çok uğraştı . dershane faln 3 sene dershanede takıldı derste bira içilirmi içiyoduk . öle bi mallık :D kafa yoksa yapcak bişey yok.

Oo, siz de iyice abartmissiniz. derste ha? Öğretmen bir şey demiyor muydu?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.