Şimdi Ara

3.Senem Mezunum Yardımcı Olur musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben 96'lıyım meslek lisesi cikisli oldugumdan universiteye çalışmak umrumda bile degildi taki bu sene aklım başıma gelene kadar suani bile zaman kaybi olarak görüyorum hedefime ulasabilmek icin bir cok kisiden cok calismaliyim bunu goze aliyorum ben çalışmayı seven biriyim ama arkadas ortami falan yatmaya alismak falan 2 senemi cope attim bu senenin boyle olmasini kesinlikle istemiyorum bu yuzden sizdende yardim istiyorum oncelikle rica ediyorum sacma yorum atcak kisiler atmasin moralimi bozmk istemiyorum pisman oldum calismadigim icin zaten bu saate kadar oncelikle soyle diyim matematigim üstün körü sadece konu isimlerini biraz icerigini biliyorum geometrim sifir fizik kimya biyolojim de öyle ustun körü gunde 8 saat rahatca calisabilirim benim ne yapmam lazim yazin neyleri bitirmem lazim neylere calismaliyim ne zaman deneme cozmeliyim ne kadar soru cozmeyliyim hangi kitaplari alarak baslamaliyim lutfen yardimci olurmusunuz 2014te mf4 baraji geçemedim teydi 2015 te barahi gecemedim hic calismadim calisirsam yapacağıma cok inaniyorum bugun ders calismaya baslicsm yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşeyim sıfır diyorsun ygs'ye kalmış 8 ay, bu saatten sonra ipleri sıkı tutacağına inanıyorsan uğraş yoksa sınavsız geçiş hakkını kullan.
  • Sorts S kullanıcısına yanıt
    8 ay var normal calisandan daha fazla caliscagima inaniyorum hirsliyim sadece hangi kitaplar yarayabilir bana onlar hakkinda bilgi almak istiyoum

• temeli sıfır olanlar için,

mat: adım adım matematik (set halinde 1.2.3...) ve karekök matematik 0
    geo için de aynı şekilde: adım adım geometri (set halinde) ve karekök matematik 0

fizik-kimya-biyo için fem simetri beyaz kapak konu anlatımlı olarak (fizik ve kimyada palmeyide öneririm ayrıca)

bunlar dışında güvender k.a'nın da katkısı çok büyük...

8 aylık yoğun ve istirarlı bi çalışma sonucu epey bi bilgi birikimi katacaktır sana.
  • Bir anlık gazla başlarsan iki ay sonra fena toslarsın.
  • Denemekte fayda var en kötü geçiş hakkını kullanırsın ama dediğin gibi günde 8 saat çalışırsan düzenli inanamayacağın düzeyde iyi bir sonuç gelebilir.
  • Meslek Lisesi çıkışlıysan bi 4 sene tekrardan oku anca öyle heves ettiğin noktaya ulaşabilirsin.
  • Dostum ben sifir temelle 2.seneye kaldim o adimlari madimlari cozdum dersane gittim netten ders dinledim ama o temel hic oturmadi. Biri kalma dese dinlemez yine kalirdim sen de kalirsan 1 yil sonra bu actigin konuya bakip bu yorumu okudugunda umarim benim yasadigimi yasamazsin 180kdan 150k cekebildim bir halta yaramadi ilk aylar gunde 8 saat calistim o yaz gunlerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir hedefim var o hedefe gitmek icin ugrascagima inaniyorum hedefime ulasicamda eger yasarsak o zamanda seneye paylasicam inşallah basarimi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.