Şimdi Ara

3.sınır Tabur komutanlığı hakari çukurca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar usta birliğim burası nasıl biryer ben tim degilim serbest dagıtım bilgisayar programcısıyım napıcam orada

• gidince görürsün
    hayırlı teskereler
  • bana yardımcı olacak yokmu acıklama budakarmı
  • askerlik bu; bu işe şeytanın bile aklı ermemişki bizim ersin; hayırlı teskereler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 29 Temmuz 2006; 15:02:04 >
  • ee askerlik bu. kolay değil..
    sağ salim dön de. gerisini boşver..
  • Kardeş EN Çok Düşmek İstediğim Yere Düşmüsün İnşallah Allah Banada Nasib Eder Hakkari'yi....

Harbi Askerlik Doğu'da Yapılır Batıdakiler Askercilik Yapıyor...!
  • Kesin yazıcı olursun. Boyun posun ehliyetin varsa komutan postası olursun. İnşallah çatlak birine denk gelmezsin. Çatlağın birine denk gelirsen istanbula bile dağıtımın çıksa rahat edemezsin. Sen heralde 6/2 sin bende 4/2ydim doğubayazıtta yapmıştım. Oraya gidince sakın şaşırma orada hava istanbula göre 1saat15dk erken kararır.
    Bide merak etme rahat olursun yiyeceğiniz içeceğiniz internetiniz herşeyiniz var orda en güzelide denetleme yok. Biz doğubayazıtta resmen ölmüştük sulardan bile zehirlenmiştik. Kantinde doğru düzgün bişey bile yoktu. Denetleme desen her ay vardı. Doğubayazıtta 16 kilo vermiştim. Ama hakkari rahat görev için gitmiştim askeriyenin içi çok güzel ne ararsan var yemekleri filan bizimkilerden güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sezgintr -- 29 Temmuz 2006; 15:18:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaçkere askerlik yaptında batıdakilerin askercilik oynadığına karar verdin? umarım tuzla foça yada kırkağaç çıkarda askerlik yapmazsın şöyle sahil kenarında gezersin, bi git gel de kimin ne yaptığını buraya yaz
    quote:

Orjinalden alıntı: CW_Doktoray

Kardeş EN Çok Düşmek İstediğim Yere Düşmüsün İnşallah Allah Banada Nasib Eder Hakkari'yi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triquetra -- 29 Temmuz 2006; 16:06:45 >
  • quote:

Kardeş EN Çok Düşmek İstediğim Yere Düşmüsün İnşallah Allah Banada Nasib Eder Hakkari'yi....

Arkadaşlar lütfen yapmayın gene kendi içimizde bölücülük yaratıyorsunuz.
    Doğu Batı farketmez bu ülkenin heryeri bizim neresi çıkarsa çıksın layıkıyla görevimizi yerine getiririz
  • askerliği nerede yaptığın değil kiminle yaptığın önemli lawuk gomitan çıkarsa kötü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

kaçkere askerlik yaptında batıdakilerin askercilik oynadığına karar verdin? umarım tuzla foça yada kırkağaç çıkarda askerlik yapmazsın şöyle sahil kenarında gezersin, bi git gel de kimin ne yaptığını buraya yaz
    quote:

Tuzla Foça Yada Kırkağaç'tan Kaç Tane Şehit Veriyoruz Hakkari'den Kaç Tane ?

Pardon Duyamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CW_Doktoray -- 29 Temmuz 2006; 20:25:19 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

kaçkere askerlik yaptında batıdakilerin askercilik oynadığına karar verdin? umarım tuzla foça yada kırkağaç çıkarda askerlik yapmazsın şöyle sahil kenarında gezersin, bi git gel de kimin ne yaptığını buraya yaz
    quote:

Tuzla Foça Yada Kırkağaç'tan Kaç Tane Şehit Veriyoruz Hakkir'den Kaç Tane ?

Pardon Duyamadım ?

• Askerlik yapmış olmak için şehit mi olmak gerekiyor? Boş konuşmayın arkadaşlar,bu vatanın her karış toprağında askerlik yapmak bana göre aynıdır...Batıda askerlik yapanlar tatil mi yapıyorlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.