Şimdi Ara

3 Soru. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
8.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bisey deyim mi ; bu konuyu kadinlar kulubune, heygirl'e falan ac. dh de bayan uye istemiyoruz

bide yas kac?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Properties -- 8 Eylül 2012; 10:20:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keser döner,sap döner, erkek eski kız arkadaşına dönmez
  • Herkes de güzel güzel cevaplar vermeye çalışmış.

Üyelik tarihine dikkat beyler.Ne olur ne olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namsar29 -- 8 Eylül 2012; 10:20:46 >
  • 1-Seks
    2-Seks
    3-Seks
  • cinsel istekten dolayı tüm kapıları kapamak istemiyor o kesin
  • severek ayrılsaydı muhabbet etmek istemezdi nasıl sevdiğini sorarsan zaten erkeklerin çoğu 'le sever

ekleme :
     3 Soru.

her türlü soru , sorun için pm atabilirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weightless -- 8 Eylül 2012; 10:24:35 >

• FAKe bence dün üye olmuş konu açmış sırf sevgilisi hakkında soru sormak için mi konu açtı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elif.Winchester

Evet cevaplarınızı bekliyorum;
    1-Bir erkek bir zamanlar çok sevdiği birini neden terk eder?
    2-Erkeğin sevgisi bir anda nasıl kaybolur?
    3-Terk eden erkek; terk ettiği kızla halen daha muhabbet içindeyse amacı nedir?

-

Durum karışık. Sorular da karışık. Anlayan yanıtlasın. :( Ben anlamıyorum bu erkekleri ya la.

1)Iliskiniz monotonlasmistir,aklina baska bi kiz dusmustur2)usttekiler olmadiysa,biriken biseyler vardir.hani cok trip atmissindir.veya nebilim zamaninda onuh canini yapcak bisey yapmissindir,o seni affetmistir.ve unutmamistir.icine atip atip yavasca sogumustur senden3)ikincisinde dedigim gibi bisey olmussa,intikam almaya calisiyo olabilir(yataga atma muhabbeti)yada seni hala gercekten seviyodur.senleyken senden uzak,sensizken sana daha yakin olma istegidir.ne senli nede sensiz

•  3 Soru.
  • Bir erkek cok seviyorsa terketmez. Kizin bi yanlisi olmustur. Ondan terkeder.
    Sevgisi bi anda yok olmaz. Gurur denen sey vardir. Hala kopek gibi seviyosada caktirmaz.
    Ve eger erkek terjettigi halde hala konusuyosa onsuz yapamadignin gostergesidir.

• 1- Kızı sevmemesi gerektiğini bildiği için - Duygularını bir kenara bırakıp mantığını kullanması. Geleceğe olumlu bakmıyordur belki.
    2- Kaybolmaz. Ya başından beri vardır ya da başından beri yoktur.
    3- Kızı daha fazla üzmemek için olabilir. Ama bu sevdiği anlamına gelmez.

Seviyorsa cinsel problemlerden dolayı ayrılacağını düşünmüyorum zaten. Kendime göre cevapladım ama soruyu senden başkası cevaplayamaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apulo

1. heyecani kalmamistir

2. tadini almisimdir

3. cevremde baska kiz o an icin yoktur

Adam cevabını vermiş
  • beni terkeden sevgilime intikam için geri döndüm. amacıma ulaştım, pişman değilim.
  • İlginçtir ergen, yalarıncı dh üyeleri falan gelmemiş, çoğu kişi düzgün cevap vermiş. Şaştım kaldım valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 8 Eylül 2012; 11:03:27 >
  • öncelikle okumadım

kızı erkeği kim terkederse o iş bitmiştir geri dönmenin hiçbir anlamı yok kaybetmeyi göze alıyorsa sevmiyor demektir.
  • Yasini sormustum elif?
    (dalga amacli degildir)

• heygirl e gitsene sen

• bence sizin yaşlarınız küçük platonik takılın birde gidene yer ver ki gelen ayakta kalmasın
  • elif bence abartiyorsun evet sevmissin ama daha unili bile degilsiniz. takma kafana unutmaya calis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Properties -- 8 Eylül 2012; 11:11:22 >
  • kezban kezban diye gezenler kız görünce hemen konuya atlamışlar. tebrikler dh
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.