Şimdi Ara

3 Soru. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
8.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Basta ikiniz de birbirinizi cok seviyor sevginizi de birbirinizle ilgilenerek gosteriyorsunuz ama bu ilgi daha sonra arkadas hayatinda mudahale vb ye kadar gidiyor.
    Daha sonra bu kucuk yasinizda birbirinize cok ileride gercsklestireceginize dagir sacma sapan sozler veriyorsunuz ki bu da sizi birbirinize daha da cok bagliyor, daha kac aylik iliskiyken sanki yillardir evlisiniz gibi bu da onu sikmaya basliyor.
    Birbirinizi o kadar sevdiginizi dusunuyorsunuz ki senin icin canimi veririm gibisinden konulara giriyorsunuz ki ayrildiginizda senin arkadaslarini ariyor intihar etme diye , tamamen sacmalik kisaca basindan beri kendinizi egelendirmek icin filmlerdeki gibi sevdiginize inanip hayatiniza mudahale ediyor intihar ederim gibi sacma sapan baglayici terimler kullaniyor ve simdiden birbirinize sacma sapan sozler verip kendinize bagliyorsunuz. Bu da iliskinin karsi taraf icin cooook uzun vadeli ve sikici gozukmesine sebep oluyor , eminim o da bu sozleri vermek istedigi insanin sen olup olmadigindan emin degil ve bu derece baglanmak istemiyor, kaciyor. Acelem vardi dil duzgun degil ve mobilden kusura bakmayin aciklayici olduysa ne mutlu bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lan bu benim sevgilim mi lan
  • 1. daha güzel bir kız vardır,sıkılmıştır.
    2. vermiyordur , sıkılmıştır.
    3. canı sıkılmıştır.
  • hepsine toplu cevap vereyim..

kızın yaptığı her hangi gereksiz saçma hareket erkeği ondan uzaklaştırmaya yetebilir. Mesela kız arkadaşım 100. günümüzü hatırlamadım diye kızdı ne yaptıysam yaranamadım en sonunda bıktırdı ve ayrıldık. ayrıldıktan sonra ise yeni birini arar genelde erkek ve yaklaşık 1 ay içinde yenisini bulursa eskiye dönmez ama bulamazsa sıkıntı var çünkü eskisinin etkisinden kurtulamaz ayrıldıktan sonra erkeğin kızla iletişime girme çabaları ise çok saçma bence. Dostça ayrıldık diye kandırır herkes kendini kimse güle oynaya ayrılmaz aralarında sorun var ki ayrılmışlar ama değil mi? böyle olunca da iletişimde kalmaları bence çok yanlış

• 4-Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
  • Dönersin diye ayran aldım gülüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black milk

ben o çocuğun yerinde olsam seni eve çağırırdım "birşey konuşacağız" diyerekten sende zaten gelirdin saf birşeye benziyorsun. sonrasını biliyor DH halkı zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

ULAN BİRİ DE ÇIKIP DEMEMİŞ ELİF WINCHESTER NEDİR AGA?

Anladık Dean Winchester'ı beğeniyorsun.

O değil de dh konu dışı yine acınacak haldesiniz, aman kız görmeyin 7/24 saydırdığınız kezbanlara kul köle olmaya devam ediyorsunuz

+5435435873247932

sonuna kadar haklısın dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elif.W

Evet cevaplarınızı bekliyorum;
    1-Bir erkek bir zamanlar çok sevdiği birini neden terk eder?
    2-Erkeğin sevgisi bir anda nasıl kaybolur?
    3-Terk eden erkek; terk ettiği kızla halen daha muhabbet içindeyse amacı nedir?

-

Durum karışık. Sorular da karışık. Anlayan yanıtlasın. :( Ben anlamıyorum bu erkekleri ya la.

Erkek olduğuma göre kendi kafama göre yanıtlayacağım. Tabi bu cevaplar genel değil ben ve benim gibi düşünenleri içerir sadece.

1. Erkekler sevmekten ziyade deli gibi sahiplenirler. Bu duygu biraz pis başa bela bir duygudur. Yani hem iyi hem kötü.. Sahiplenme duygusunu en ufak şekilde rahatsız edecek bir durum ufacık bir şüphe bir yalanını yakalamış olması yada senden değiştirmeni isteyemeyeceği bir davranışın veya yaşam tarzında onun istemediği bazı eylemler bu duyguyu rahatsız eder. Aslında tam anlamı ile dürter bu duyguyu bunlar.. Bir zaman katlanır erkek bu duruma hatta çoğu zaman katlanmakla kalmaz durumu sana da yansıtır sen karşılık olarak istediğini yapabilirsinde yapmayabilirsinde ama elinde sonunda dayanamaz ve ayrılır. Çoğu erkek severken ayrılır aslında ama içimizdeki o duygu rahat vermez asla.

2. Erkeğin sevgisi kaybolmaz. Erkekler için sevgiden önemli durumlar söz konusu erkek sevgiye boyun eğmez bir kere yapı olarak. Yukarı da bahsettiğim durumlardan biri mevcut ise erkek buna boyun eğmeyi kabullenemez ve ayrılır. Tabi siz kızların sevgi anlayışı farklı olduğu için sizin gözünüzde nefretlik oluruz ama sorun yok o an önemli olan istemediğin her ne ise ona boyun eğmemiş olmaktır. O an o his herşeyden üstündür sana duyduğu sevgiden bile. Erkeğin değiştirilemez doğasının bir sonucu bu bunun için yapılabilecek pek bir şey yok.

3. Tekrar geldik sahiplenme duygusuna. İlişki bitmiştir Erkek yenilgiyi kabullenememiş ve istemese de kızdan ayrılmıştır. Ayrılmıştır fakat seni sahiplendiği için sürekli çevrende olmak ister. Senden ayrıldığı için sana bir şey söyleyemez ama çevreni baskı altında tutar. Süreki göz dağı verir çevrendekilere "Ben buradayım" "Bu kız sahipsiz değil" Kısacası senin çevrende bir türk erkek kovucu gibi düşün onu Seninle olmasa da senin başka bir ele gitmene gönlü razı olmaz bir türlü o yüzden muhabbeti devam eder genellikle.

Olmayacağını bildiği halde hep bir sonraki gün bir değişiklik olacakmış ve tekrar başlayacakmışsınız gibi düşünür ama buna dair bir adım atmaz bekler hep sende görmek istediği bir değişiklik vardır onu görmeyi bekler. Gün gelirde bu sonucu alırsa hemen harekete geçer ve tekrar hayatında bir yer edinmeye yönelik eylemleri başlar. Artık sonucu ne olursa... Orası kıza ve cocuğa kalmış.

Kısacası durum bu şekilde erkeklerde sevgi olayı sizin anladığınızdan farklı. Bu tanımı daha önce başka bir yerde yapmıştım ama bu sefer bu konu için kullanayım.

Sevgi kızlar için güzel güneşli bir günde serin ve durgun bir nehri izlemek gibiyken erkekler için bir savaş meydanında yaşam mücadelesi vermek gibidir.

edit: Böyle konuları "Konu Dışı Özel" bölümüne açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 8 Eylül 2012; 23:14:19 >

• KE-ZB-AN-LAR
  • Teşekkürler Treth, en iyi sen yardımcı oldun. :)
  • bırak erkek psikolojisini var git dersini çalış okullar açılacak yakında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: black milk

ben o çocuğun yerinde olsam seni eve çağırırdım "birşey konuşacağız" diyerekten sende zaten gelirdin saf birşeye benziyorsun. sonrasını biliyor DH halkı zaten

İşte güldüğüm bi yorum

• burası kasıyor pm at
  • 1) Muhabbeti daha güzel birini bulduğu için.
    2) Muhabbeti daha güzel birini bulduğu için.
    3) Muhabbeti daha güzel olan kişi, muhabbeti daha güzel birini bulup gidebileceği için.
  • Terk eden erkek genelde döner, tavuk döner, et döner, keser döner sap döner, gün gelir hesap döner...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 9 Eylül 2012; 3:21:01 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.