Şimdi Ara

3 Soru. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
8.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avatar bölümü çok küçük, imzaya da wallpaper koyulamıyor. Bence sırf bu sebepten dolayı bu sitede kız sayısı yok denecek kadar az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elif.Winchester

quote:

Orijinalden alıntı: Properties

tahmin edeyim 15-17 yas araligindasiniz. yanlissa eger kendimi banlicam.

ek olarak dh de bayan uye istemiyoruz

cek git bebegim uzaklaraa cek giiitt :'(

Ben 17 yaşındayım. 22 Kasımda 18 olacağım.Resmi olarak. Gerçek doğum günümün 9 mart olması da ayrı bir talihsizlik benim için.
    O ise 7 Kasımda 19 olacak.
    -
    Kimseyi kovmaya hakkın yok.

Farkettiysen mesaji editledim. Heygirl'de, kadinlar kulubunde erkek oldugumu anlayinca banliyorlar ya ordan geldi aklima nerde esitlik. Neyse dedigim gibi ciddi dusunuyorsan pesini birakma ama eger bir iliskide ayrilalim, monotonlasti szleri gectiyse zorlmayin

bide rica ediyoorum <3 falan koyma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Properties -- 8 Eylül 2012; 11:16:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4-Senin amacin ne ?

• yasınız daha kucuk,senden sıkılmıs nazını cekememis cunku daha cocuksunuz ,ilerde donup guluceksin zaten bu hallerine
  • en kötü ihtimalle
    1. Daha iyisini bulmustur
    2. Hiç sevmemiştir
    3. Abazana bağlamıştır ya la

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spelty

quote:

Evet cevaplarınızı bekliyorum;
    1-Bir erkek bir zamanlar çok sevdiği birini neden terk eder?
    2-Erkeğin sevgisi bir anda nasıl kaybolur?
    3-Terk eden erkek; terk ettiği kızla halen daha muhabbet içindeyse amacı nedir?

-

Durum karışık. Sorular da karışık. Anlayan yanıtlasın. :( Ben anlamıyorum bu erkekleri ya la.

1)Iliskiniz monotonlasmistir,aklina baska bi kiz dusmustur2)usttekiler olmadiysa,biriken biseyler vardir.hani cok trip atmissindir.veya nebilim zamaninda onuh canini yapcak bisey yapmissindir,o seni affetmistir.ve unutmamistir.icine atip atip yavasca sogumustur senden3)ikincisinde dedigim gibi bisey olmussa,intikam almaya calisiyo olabilir(yataga atma muhabbeti)yada seni hala gercekten seviyodur.senleyken senden uzak,sensizken sana daha yakin olma istegidir.ne senli nede sensiz

Ayrılmadan 10 dk önce sevdiğini söyleyen kişi. Ayrıldığının dakikası dostlarına mesaj gönderip yanımda olmalarını sağlıyor,sonra sen onunla bu konuda konuşmaya çalışınca tüm sevgisini yitirmiş bir şekilde öyle bir tersliyor ki ne iş? Anlamıyorum abi.. :(

bunalmistir kizim ozaman senden.uzulmemen icin seniseviyorum falan filan sacmalamistir.aci ama gercek o iliski bitmis.sen kendini toplamaya bak.bitirmeye bak kafanda.tecrubelerle sabittir

• İlişkiler çok aptalca.Nedense çok iğrenç geliyor bana.Yapmacık görünüyorlar gözüme, öyle çiftler birbirlerine aşkım tatlım diyorlar ya.Hele bir de ayrıldıktan sonra ağlayanlar.Onların 5 metre yakınına bile yaklaşmam.
  • 1- sevgisi bitmiştir,sıkılmıştır,başka biri vardır.
    2- onu çok kırdıysan bazı konularda anında uçup gider.
    3- emin değildir mantığı gitmek istiyordur ama hala konuşmadan edemiyordur ya da seni köpeğin yapmaya çalışıyordur.
  • Dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır
  • Orijinalden alıntı: Elif.Winchester

Orijinalden alıntı: Ankah

Dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır

Vantilatörü serbest bırak, dönerse serindir, dönmezse zaten hiç serin olmamıştır.
    -Mecnun Çınar.

-

Durum karışık. Sorular da karışık. Anlayan yanıtlasın. :( Ben anlamıyorum bu erkekleri ya la.

1)Iliskiniz monotonlasmistir,aklina baska bi kiz dusmustur2)usttekiler olmadiysa,biriken biseyler vardir.hani cok trip atmissindir.veya nebilim zamaninda onuh canini yapcak bisey yapmissindir,o seni affetmistir.ve unutmamistir.icine atip atip yavasca sogumustur senden3)ikincisinde dedigim gibi bisey olmussa,intikam almaya calisiyo olabilir(yataga atma muhabbeti)yada seni hala gercekten seviyodur.senleyken senden uzak,sensizken sana daha yakin olma istegidir.ne senli nede sensiz

Ayrılmadan 10 dk önce sevdiğini söyleyen kişi. Ayrıldığının dakikası dostlarına mesaj gönderip yanımda olmalarını sağlıyor,sonra sen onunla bu konuda konuşmaya çalışınca tüm sevgisini yitirmiş bir şekilde öyle bir tersliyor ki ne iş? Anlamıyorum abi.. :(

bunalmistir kizim ozaman senden.uzulmemen icin seniseviyorum falan filan sacmalamistir.aci ama gercek o iliski bitmis.sen kendini toplamaya bak.bitirmeye bak kafanda.tecrubelerle sabittir

''Ama'' sı var yalnız.
    biz şuan konuşuyoruz ve sabaha kadar konuştuk, güldük. Onunla sevgiliyken bile bu kadar eğlenmemiştim.
    Kafamı karıştıran da bu...Onunla eğlenebiliyorum.O da benimle ama ne arkadaşız ne de sevgiliyiz..

Oldukça espirili birisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotoşokk -- 8 Eylül 2012; 11:38:34 >

• quote:

Bu işin kızı erkeği yok .

1-Sevgi değildir . Daha çok hoşuna giden birini bulduğu anda ona yönelir doğal olarak .
    2-İnsanların kendilerine göre sevip sevmediği hareketler / konuşmalar vardır . Bazıları bunu dile getirir bazıları da duygularını bitirir.
    3-Yedek kulübesinin boş kalmasını istemiyordur.
  • 1-Bir erkek bir zamanlar çok sevdiği birini neden terk eder?
    Artık ona karşı eskisi gibi değilsindir, bir şeyler eksilmiştir, başka birisi çıkmıştır karşısına.

Bu belli olmaz.

Gerçekten seviyor olabilir yada kızların boolca yaptığı yedekte tutma olayı içinde olabilir yada kızın sohbeti hoşuna falan gidiyordur veya onu bırakıp gidemiyordur acıyordur falan filan
  • bırakın masalı. Terk eden erkek dönerse ABAZALIĞINDAN döner. gerisi hikaye. Eğer kız da abaza kalmışsa kabul eder.
    bi süre daha yiyiş devam eder.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

quote:

Bu işin kızı erkeği yok .

1-Sevgi değildir . Daha çok hoşuna giden birini bulduğu anda ona yönelir doğal olarak .
    2-İnsanların kendilerine göre sevip sevmediği hareketler / konuşmalar vardır . Bazıları bunu dile getirir bazıları da duygularını bitirir.
    3-Yedek kulübesinin boş kalmasını istemiyordur.

Seni tanıyor gibiyim ben.

Karşıyaka tarafındaysan tanırsın .

• 1- Ergenlik
    2- Ergenlik
    3- Ergenlik.
  • Niye buraya sorduğunu anlamadım, sordukların kişiden kişiye değişir ayrıca dh'yi nereden buldun?Neden dh?
  • Ah şu ergenler...

Geçer geçer, hepsi birgün geçer...

Kimi toz gibi silinir gider kimi leke gibi iz bırakır gider ama hepsi geçer...
  • 1-Bir erkek bir zamanlar çok sevdiği birini neden terk eder?
    kızların çok üstün his yetenekleri vardır. Nasıl biri olduğunu anlamışındır. Bundan yola çıkarak tüm bunları yorumlayabilirsin. Kendin yorumlaman gerekir. Arkadaşlarına , çevresine sor nasıl biri olduğunu (daha iyi anlamak için) biriyle olup olmadığını şu anda ne yaptığını.. Genelde başka biri vardır ya da sıkılmıştır.

1. soru ile bağlantılı . aynı cevap.Genelde başka biri vardır ya da sıkılmıştır.

işte burası benim kafamı karıştırdı. başka birisi olsa seninle konuşmayı keserdi sanırım. Gerçi ben olsam ayrıldığım kızla hiç konuşmazdım. Burdan başka bir kız olma ihtimalinin düşük olduğunu anlıyorum. Senin çok sevdiğini bilmesi çok önemli. Bunu kullanarak yedekte tutabilir....

• quote:

-

quote:

O bana O'nu kaybetme korkusunu yaşattı.
    Ben de bilmeden ve istemeden O'na kaybetme korkusunu yaşattım.
    İkimiz de kaybetme korkusunu yaşadık.
    10 dakika önce beni sevdiğini söylemişti.
    Beni sevmenin güzel olup olmadığını sordum.
    ''Hem güzel, hem değil.'' dedi..
    Ben de ''Güzel olacak.'' dedim..
    ''Ya olmazsa?'' dedi.. Sustum kaldım..
    Sonra gözlerim doldu, hani anlar ya insan bişeylerin eksildiğini...
    Eksildi işte.
    Dayanamadım, ''Olmazsa'sı falan yok, olacak işte!'' dedim..
    ''O ihtimali de düşün Elif..'' dedi..
    Sonra arkadaşlarıma, dostlarıma vakit ayırmamı söyledi..Bir ton nasihat, dinleyemedim.
    Sonra gitti işte.. Böyle bitti..

kim bilir ne kaprisler yaptın, nasıl başının etini yedin.

• dönerse senındır ayransa benim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.