Şimdi Ara

3 Soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
8.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-Bir erkek bir zamanlar çok sevdiği birini neden terk eder?
    2-Erkeğin sevgisi bir anda nasıl kaybolur?
    3-Terk eden erkek; terk ettiği kızla halen daha muhabbet içindeyse amacı nedir?

-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elif.W -- 11 Eylül 2012; 3:31:35 >

• 1- değişken soru
    2- değişken soru
    3- değişken soru
  • Kebapsa niye kebap?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,2 - yasadıgınız olaylar bu sevgiyi + veya - yönde etkiler. - yönde etkileme durumunun birikmesi sonucu bu 2 durum olusur.
    3 - arkadas olarak goruyor olabilir veya hala icten ice seviyor olabilir. bunu konusma tarzından anlayabilirsin.
  • Bence tavuk doner

• Kafam allak bullaktı kötü durumdaydım bıraktım. Çok sevdiğim içinde geri döndüm

• Sıkıldigi icin,daha guzel birinden ilgi gorurse duygulari degisebilir hala muhabbeti surduruyorsa buyuk ihtimalle seni yedek tutuyordur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elif.W

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    1 - Başka bir kız aklına girmiştir.
    2 - Kızın nazından,sudan sebepten kavga çıkarmasından bıkmıştır.(Bir anda değildir o)
    3 - Kapıyı tamamen kapatmamak (cinsel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 8 Eylül 2012; 9:45:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elif.Winchester

Evet cevaplarınızı bekliyorum;

-

Durum karışık. Sorular da karışık. Anlayan yanıtlasın. :( Ben anlamıyorum bu erkekleri ya la.

1-c)Uzun süreli ilişkiden sıkıldığı için olabilir.
    2-c)Kızdan sıkılıp başkalarıyla çıkmak istediği için olabilir
    3-c)Kızdan ayrılıp başka kız bulamadığı için tekrar geri dönmek istediği için olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipp0

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    1- Karşı tarafa acı çektirmek. Onun da aslında vazgeçilemez biri olduğu gerçeğini yüzüne vurup, kendisine daha fazla ilgi alaka gösterilmesini isteyebilir.
    2- Aslında sevgisi bir anda kaybolmaz. Kaybolmuş gibi yapar ki, karşı tarafa "Acaba bir anda neden böyle oldu, ben nerde hata yaptım? sorusunu sordurtmaktır.
    3- Gerçekte terk etmemiştir.Risk alarak bunu yapmaktadır. Kendiside çok iyi bilmektedir ki, "Bu kızı kaybedersem, ben ne yaparım?" endişesi içerisindedir.Bu yüzden devamlı irtibat halindedir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

2 - Kızın nazından,sudan sebepten kavga çıkarmasından bıkmıştır.(Bir anda değildir o)

1-Başka bir kız akına girmedi eminim.
    2-Sudan sebeplerden kavga çıkarmam, kavga çıkarıyorsam geçerli bir sebebim vardır ve kavga çıkarıyorsam o kesssinlikle haksızdır.
    3-''Erkek'' bu sonuçta ama onu tanıyorum eski sevgilisinden cinsel beklentileri olan biri değil, olamaz da..

-

E, o zaman nee ? :(

2-Sudan sebeplerden kavga çıkarmam, kavga çıkarıyorsam geçerli bir sebebim vardır ve kavga çıkarıyorsam o kesssinlikle haksızdır.
    3-''Erkek'' bu sonuçta ama onu tanıyorum eski sevgilisinden cinsel beklentileri olan biri değil, olamaz da..

Şu 2 maddeyi otur iyice bi düşün derim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: β-Laktamaz

1,2 - yasadıgınız olaylar bu sevgiyi + veya - yönde etkiler. - yönde etkileme durumunun birikmesi sonucu bu 2 durum olusur.
    3 - arkadas olarak goruyor olabilir veya hala icten ice seviyor olabilir. bunu konusma tarzından anlayabilirsin.

Arkadaş olarak düşünmüyor ama sevgili olarak da düşünmüyor.
    E, ne düşünüyor bu laaa?

dedigim gibi bunu senin anlaman lazım. 10larca ihtimal var burada, kolay gelsin

• 1. heyecani kalmamistir

2. tadini almisimdir

3. cevremde baska kiz o an icin yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: Elif.W

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

erkekleri çok yanlış tanıyorsun

ayrıca sorulara geliyorsak seninle zaman geçiriyordur bir erkek rahatça seviyor taklidi yapabilir görünebilir ayrıca daha güzel ve çekici(zeka güzellik ve konuşma gibi şeylerin bütünlemesi) bir kızla tanışmışsa çok sevmişse ve senle zaman geçiriyorsa sevgisi bir anda bitmiş gibi görünebilir

bir ihtimal daha var bıktırmışsındır kaçar

birde şimdi gördüm şurada bitmiş zaten kavga çıkarıyorsam geçerli bir sebebim vardır ve kavga çıkarıyorsam o kesssinlikle haksızdır. ben olsam bende terk ederdim ayrıca başka bir kız olmadığı konusunda hiç emin olma

• quote:

Evet cevaplarınızı bekliyorum;

-

Durum karışık. Sorular da karışık. Anlayan yanıtlasın. :( Ben anlamıyorum bu erkekleri ya la.

Benim düşüncemse
    1-eger sureklı yalanlar söyluyorsa
    2-bu yuzden ona olan güvenim sıfırlanır
    3-terk ettim sadece arkadaş kalabiliriz derim dahası olmaz buda neden belkı aynı sınıftayızdır aynı iş ortamındayızdır zaten ayrı eyrler oldugunda görüşmem

• quote:

Ana adam direk beni yazmis :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

quote:

Alıntıları Göster
    1.Sevdiğini kimse terketmez
    2. birinci şıkkın cevabı
    3.Amacını biliyorsun
  • 1.Terk etmenin ağırlığını kaldırabilmesinin tek nedeni eskisi kadar sevgisi olmamasının ve ayrılığın altında ezilmemesidir. Kadın vazgeçilebilir olmuştur. (Güzelliğin 5 para etmez şu bendeki aşk olmasa diyebiliriz)
    2.Bir anda yok olmaz çok zor en kötü senaryoda bile yavaş yavaş acı çekerek yok olur.(Aldatılma geçmişinde ki hatalar felan). Onun haricinde zamana yenik düşer birbirine uygun olmayan insanların monotonlaşan ilişkileri, birbirlerini anlayamama kafaların farklı çalışması uçurumu zamanla derinleştirir.
    3. Birisini bulunca muhabbeti kesilir unutulunca tamamen son sevgi kırıntılarıda yok olunca biter gider. Onun haricinde belki bir arkadaş olarak muhabbetini hala seviyordur ama sevgili olarak istemiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnstrdnc

quote:

Bende bu durumdayım da o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Bence tavuk doner

Horoz gömer
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.