Bana mı zor geldi yoksa ben de mi bi eksiklik var ? Özellikle şu şekilli şukullu sorular nedense çok gereksiz gibi hissettiriyor bana. |
Bildirim
Bana mı zor geldi yoksa ben de mi bi eksiklik var ? Özellikle şu şekilli şukullu sorular nedense çok gereksiz gibi hissettiriyor bana. |
aynı şeyi geçen sene ben de hissettim ve haklıyız bence. 345 ayt matematikte şekil işini orijinal soru yazma işini abartmış saçma sorular yazmış bence. çözmesek bile olur yani o testlerini. hatta linc yemeyeceksem ayt mat icin komple klasik kaynak ve fasikül kullanılmalı.. karekök acil tarzı filan yani |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5C4619C1 -- 14 Kasım 2020; 18:41:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
acil arada kaynamış,karekök için demiştim de aslında acil'i de cogunlugu klasik sorular oldugu icin yazmıstım. 345i mat fizikte begeniyorum zaten,sadece ayt matta orijinal olacam diye cok şekil katmışlar ki ösym hangi ayt'de şekilli soru sordu-soracak ? bilemiyorum.. |
kanka ybs yazmicak miydin sen geçen sene bende zorlanmıştım 345 in son testlerinde |
yazdım kazandım gittim ? |
tebrikler aga |