Motorola Atrix Herşeyi Çok üstün.. Sony Ericsson Xperia Neo V Çok beğendim. Samsung Galaxy W.. Arkadaşlar bi yardımcı olabilirmisiniz Hangisi Sizce en Mantıklısı ?
Hepsi baba telefon. Hangisini alırsan al.
Aslında çok fazla para vermek istemiyordum telefon için ama bir kere alayım dedim keşke şu olsaydı bu olsaydı demeyim daha sonra diye bu 3 telefon arasından seçim yapmam gerekiyor. Sizce arkadaşlar hangisini seçmeliyim ?
sony
Sony işlemci olarak en düşüğü özellikleri bakımından o bana bir sıkıntı yaratmaz mı ? (ama bende çok beğendim onu:)
Samsung Galaxy W sony yi kamerasını çok kullanacaksan al
Evet kamera önemli benim için hem özel işlerim hemde yapmış oldugum işler için fotograf kalitesi şarj internet çok önemli . Oyun oynamayı da çok severim o yüzden hız da çok önemli .. Birde kimse atrix hakkında bir şey demiyor.. Çok iyi bir telefon oldugu söyleniyor..Bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi ?
Bana sorarsan kesinlikle Sony. Sony kalitesi dünyada hiçbirşeyle ölçülmez. Eğer Sony'nin i phone fiyatına çıkardığı telefon olsaydı düşünemiyorum bile nasıl bir cihaz olacağını.
benimde aslında gönlümden o geçiyor çok şık ve kaliteli ama atrix i düşünüyorum nasıl olur acaba diye ?
Bir Sorum Daha oLacak Arkadaşlar bilen varsa lütfen söylesin.. Motorola Atrix ile Motorola atrix 4g nin arasında ne fark var ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme