Şimdi Ara

3 Telefondan birini alcam lütfen yardım eder misiniz ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi başlıkta belirttiğim gibi aklımda 3 tane telefon var bunlar :
    Htc one m8= 1889 tl 100tl de puan veriyor

Sony xperia z3 = 1999 tl 100 tl puan veriyor

Lg g3 32 gb = 1499 tl 100 tl puan veriyor

bu 3 telefondan birini almayı düşünüyom aslında kafamda Htc one m8 vardı ama fiyat farkı çok diğerlerine göre, kararsız kaldım.

Telefon alırsam hepsiburada.com dan alcam

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

• Bence 3'üde değil. Z2 almanızı öneririm, 1450 TL şu an Hepsiburada'da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Z2 eskimedi mi z4 çıkacak barcelona da veya ces de ?
  • Ona bakarsan M8 almayı düşünüyorsun, M9 Hima da yakında tanıtılacak!!!

Beklemeni tavsiye ederim.
  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    m9 almam ya o çok pahalı çıkar m8 ilk çıktığında 2500 den çıktığını düşünürsek m9 da bi 2700 den giriş yapar.Aslında bi sorum daha var

1)Şimdi m8 alsam telefon beni 3 yıl götürür mü ?
    2)M8 1789 tl yi hak ediyor mu ?
  • Z2 eskimedi işlemcisi neredeyse z3 ile aynı. En uzun kullanım süresi istersen-fiyat önemli değilse- g3 u ele. 2k ekran diğerlerinden biraz daha kısa ömürlü olmasına sebep olacak. Ama fiyat onemliyse direkt g3 al

• Litityum kullanıcısına yanıt
    Aslında bana hem uzun gitcek hem de fiyatı ucuz telefon istiyom ozaman ya m8 yada z2 alcam siz olsanız hangisini alırsınız ? Aralarında 300 tl fark var . Az bi fark değil.
    Bana telefon uzun gitsin bide zırt bırt amiral gemisi çıkarmasın yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Xperia-Z3-vs-HTC-One-(M8)

Lg g3 ithalat garantili kronik sorun çıkarsa uğraşması zor olur. Z3 Özellik olarak M8'den iyi fakat ben tasarım olarak M8'in daha iyi olduğunu düşünüyorum.
  • Sen olsan m8 mi alırsın z3 mü? Beni ne biliyim z serisine bi türlü ısınamadım zaten z3 ün fiyatıda pahalı m8 göre hepsiburada da bu gidişle m8 alcam gibi duruyor.
  • Ben m8 derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre11032001

Sen olsan m8 mi alırsın z3 mü? Beni ne biliyim z serisine bi türlü ısınamadım zaten z3 ün fiyatıda pahalı m8 göre hepsiburada da bu gidişle m8 alcam gibi duruyor.

Sony kötü ürün çıkarmıyor bana göre ticaret politikası doğru ilerletemiyor. Yanlış hatırlamıyorsam z2 çıktıktan 6 ay sonra z3'ü çıkardılar millet daha z2'yi almadan yeni model çıkınca sony karşı bir önyargı olmaya başladı. Üstteki arkadaşda bu duruma dayanarak size Z2'yi önermiştir. Benden de öneri bekliyorsanız M8 Almanızı öneririm.
  • Bak hocam;

M8:

Qualcomm Snapdragon 801
    Bellek:2 GB RAM

Pil: 2640 Mah

Kamera: Ultra pixel 4 MP

Android Kit kat 4.4.4.

M9:

2.0GHz saat hızında çalışan Qualcomm Snapdragon 810 yonga seti,

Bellek: 3GB RAM,

5 inç 1080P ekran,

3MP ön kamera, 20.7MP arka kamera,

Android 5.0.1 işletim sistemi ve yeni HTC Sense arayüzü

2840 mAH pil

Şimdi senin aldığın cihazın özellikleri android 4.4.4 ile stabil çalıştırırsın, ama android 5.01 çıktı. yani M8 donanımı, HTC ne kadar çalışırsa çalışsın stabil yapmak için, Android bu yorar o sistemi.

2016 da da Android atıyorum 6 yı çıkardığında bu sefer m8 artık iyice başlayacak yorulmaya, haa belki kasma takılma olmaz, ama batarya ömrün azalcak vs.

o yüzden M8 seni 3 yıl götürür, ama 2. yıldan itibaren cihazdan memnuniyetin azalır.

Yani 3 sene değil maximum 2 sene kullanırsın, kaldı ki android 5.01 şu an tam yaygın değil. o yüzden Z3, S5 gibi cihazlara tam olarak düşüp, insanlar kullanmaya başlasın lolipop u,

o zaman bak yorumlara, batarya performansı nası, wi-fi çekimi, konuşma ses durumu, şebeke sorunu var mı?

eğer bunlar kronikleşen bir durum alırsa o zaman dersin ki Android 5.01 için iyi bir cihaz almak gerekir.

Yani şu an android bir geçiş döneminde o yüzden beklemeni tavsiye ederim....

• Z3 compact al 1569 tl ye sony garantili olarak satılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

Bak hocam;

M8:

Qualcomm Snapdragon 801
    Bellek:2 GB RAM

Pil: 2640 Mah

Kamera: Ultra pixel 4 MP

Android Kit kat 4.4.4.

M9:

2.0GHz saat hızında çalışan Qualcomm Snapdragon 810 yonga seti,

Bellek: 3GB RAM,

5 inç 1080P ekran,

3MP ön kamera, 20.7MP arka kamera,

Android 5.0.1 işletim sistemi ve yeni HTC Sense arayüzü

2840 mAH pil

Şimdi senin aldığın cihazın özellikleri android 4.4.4 ile stabil çalıştırırsın, ama android 5.01 çıktı. yani M8 donanımı, HTC ne kadar çalışırsa çalışsın stabil yapmak için, Android bu yorar o sistemi.

2016 da da Android atıyorum 6 yı çıkardığında bu sefer m8 artık iyice başlayacak yorulmaya, haa belki kasma takılma olmaz, ama batarya ömrün azalcak vs.

o yüzden M8 seni 3 yıl götürür, ama 2. yıldan itibaren cihazdan memnuniyetin azalır.

Yani 3 sene değil maximum 2 sene kullanırsın, kaldı ki android 5.01 şu an tam yaygın değil. o yüzden Z3, S5 gibi cihazlara tam olarak düşüp, insanlar kullanmaya başlasın lolipop u,

o zaman bak yorumlara, batarya performansı nası, wi-fi çekimi, konuşma ses durumu, şebeke sorunu var mı?

eğer bunlar kronikleşen bir durum alırsa o zaman dersin ki Android 5.01 için iyi bir cihaz almak gerekir.

Yani şu an android bir geçiş döneminde o yüzden beklemeni tavsiye ederim....

Aynen bende beklemeye karar verdim cunku barcelona 2015 te bir sürü yeni telefon gelecek galaxy s6 m9 z4 vs vs en iyisi beklemek

• Bide bir sorum da ha var hepsiburada da cep telefonlarina ticari kredi kartına taksit yapılıyor mu? Anlayan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: emre11032001

Bide bir sorum da ha var hepsiburada da cep telefonlarina ticari kredi kartına taksit yapılıyor mu? Anlayan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim

Cevap vercek yok mu ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.