Bildirim
3 ten 5 e
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
niye yav derdin ne 4. vitesede at nolacak deenemedim ama bi zararı olacağini sanmıyorum -
5 ten 3 e desen anlarim daquote:
Orijinalden alıntı: SLMVER
niye yav derdin ne 4. vitesede at nolacak deenemedim ama bi zararı olacağini sanmıyorum
3ten 5 e bi zarari olmaz -
hiçbi şey olmaz kardeş.Pek kullanmam ama 1 kaç kere yapmıştımquote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION
5 ten 3 e desen anlarim da
3ten 5 e bi zarari olmaz
Alıntıları Göster -
Niye 3 ten 5 e atıyorsun?4 de geçmiyormu senin şanzımanın?Yada 4. vitese bi garezinmi var?quote:
Orijinalden alıntı: atomik07
hiçbi şey olmaz kardeş.Pek kullanmam ama 1 kaç kere yapmıştım
Alıntıları Göster -
yoo mesela ısıklarda asıldın gaza araba 90 ı gectı 3.viteste artık 4 e atıp hızlanacak durumum yok, 5 e direk atabilirmiyim?quote:
Orijinalden alıntı: RedStar
Niye 3 ten 5 e atıyorsun?4 de geçmiyormu senin şanzımanın?Yada 4. vitese bi garezinmi var?
Alıntıları Göster -
atarsan atarsın bişi olmaz hem daha az yakar arabaquote:
Orijinalden alıntı: safakm
yoo mesela ısıklarda asıldın gaza araba 90 ı gectı 3.viteste artık 4 e atıp hızlanacak durumum yok, 5 e direk atabilirmiyim?
Alıntıları Göster -
1-2-3-4-5 VEYA 5-4-3-2-1 ŞEKLİNDE SIRALI GEÇİŞLER DIŞINDA, ATLAMALI VİTES GEÇİŞLERİNDE SENKROMEÇLERİN ZAMANLA ARIZALANMASI İHTİMALİ YÜKSEKTİR...quote:
Orijinalden alıntı: armi
atarsan atarsın bişi olmaz hem daha az yakar araba
Alıntıları Göster -
size otomatik öneririm :)quote:
Orijinalden alıntı: roverci
1-2-3-4-5 VEYA 5-4-3-2-1 ŞEKLİNDE SIRALI GEÇİŞLER DIŞINDA, ATLAMALI VİTES GEÇİŞLERİNDE SENKROMEÇLERİN ZAMANLA ARIZALANMASI İHTİMALİ YÜKSEKTİR...
Alıntıları Göster
madem bu kadar üşengeçiz ... -
saolunquote:
Orijinalden alıntı: okyaypay
size otomatik öneririm :)
madem bu kadar üşengeçiz ...
Alıntıları Göster -
aslında bende bundan sonra otomatik alcem heralde sıktı gaari :)quote:
saolun
Alıntıları Göster -
yogun trafikte harbiden bayıyo yani.quote:
Orijinalden alıntı: okyaypay
aslında bende bundan sonra otomatik alcem heralde sıktı gaari :)
Alıntıları Göster
bide benzinli arablarda gene vites araları biraz fazla. benim arabam dizel ha bire ittir kaktır yapıyoz vites kolunu :=) -
bazen gaza gelip hızlanıyorum 1 2 3 sora ben nabıyom yav diyip hemen ekonomi gelio aklıma sallıyıveriyom 5 e:)quote:
yogun trafikte harbiden bayıyo yani.
bide benzinli arablarda gene vites araları biraz fazla. benim arabam dizel ha bire ittir kaktır yapıyoz vites kolunu :=)
Alıntıları Göster -
atılr tabiquote:
Orijinalden alıntı: okeyn
bazen gaza gelip hızlanıyorum 1 2 3 sora ben nabıyom yav diyip hemen ekonomi gelio aklıma sallıyıveriyom 5 e:)
Alıntıları Göster -
araç dewrini aldıysa atabilirsın ama alişkanlık yapma yoksa 4. vites sana küserquote:
Orijinalden alıntı: SAİM.
atılr tabi
Alıntıları Göster -
atılır atılır bişey olmasquote:
Orijinalden alıntı: SAİM.
atılr tabi
Alıntıları Göster -
birşey olmaz ama sana şiddetle otomatik tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: ThE GaSeS
atılır atılır bişey olmas
Alıntıları Göster -
ben bisi anlamadim 3 ten 5 e atmanin sebebi 3 te cok hizlandik 4 e gerek yok gibi bisi de bu disli oranlari falan 4. vites daha iyidir son vites her zaman overdrive ozelligine sahiptir yani siz yine de 4 e atin. iyidir 4.quote:
Orijinalden alıntı: mehmet_bulut
birşey olmaz ama sana şiddetle otomatik tavsiye ederim
Alıntıları Göster
-
quote:
Orjinalden alıntı: safakm
BMW sandınız demi
Arkadaslar 3.vitesten 5. vitese direk atmanın bir zararı/yararı varmıdır? mesela 3 teasıldınız araba 90 a cıktı 5 e attınız??
90 km hıza 3 de çıkıp 5 yapmak yerine, daha yumuşak kullan 60 km gibi bir süratte 4'e at. Bi zararı yoktur ama, iyi araba kullanan 3-5 yapmaz.
-
abim BMW varken 140-150 gibi giderken 5.vitesden 3. vitese cekmisdi!! cart curt bi ses geldi yola devam ettik!!quote:
Orijinalden alıntı: tonkquote:
Orjinalden alıntı: safakm
BMW sandınız demi
Arkadaslar 3.vitesten 5. vitese direk atmanın bir zararı/yararı varmıdır? mesela 3 teasıldınız araba 90 a cıktı 5 e attınız??
90 km hıza 3 de çıkıp 5 yapmak yerine, daha yumuşak kullan 60 km gibi bir süratte 4'e at. Bi zararı yoktur ama, iyi araba kullanan 3-5 yapmaz.
neyse corabacinin onune geldik!! kaputu acdik!! bi baktik pervane kirilmis
Benzer içerikler
- dct şanzıman nasıl kullanılır
- kraftvoll yorum
- opel corsa 1.2 t kronik sorunlar
- suzuki swift 1.3 glx
- manuel şanzımandan gelen uğultu sesi
- volkswagen direksiyon tuşları ne ise yarar
- cupra terramar ne zaman gelecek
- yeni audi a6
- opel rocks e
- honda civic 2024 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X