bildiğin burda değiştirdiğin gibi [ color=#9933FF]burda olduğu[/color ] gibi
Alıntıları Göster
anlamadım
imzadaki yazı[ color=#9933FF] böylemi?
Var mı örnek?
sağol
quote:
Orijinalden alıntı: Guest5654
anlamadım
Var mı örnek?
sağol
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: emretur
anlamadım
Var mı örnek?
sağol
colordan önce boşluk var onu sil ok!
quote:
Orijinalden alıntı: FaTeeH
quote:
Orjinalden alıntı: emretur
anlamadım
Var mı örnek?
sağol
colordan önce boşluk var onu sil ok!
Alıntıları Göster
teşekkürler font ve büyüklük, kalınlık nasıl peki?
quote:
teşekkürler font ve büyüklük, kalınlık nasıl peki?
Alıntıları Göster
Ya beyler kusura bakmayın ama işinizi pm ile halletseniz.
quote:
Orijinalden alıntı: biletix
Ya beyler kusura bakmayın ama işinizi pm ile halletseniz.
Alıntıları Göster
bİLETİX sana lcd dünya sırlamasını yazıyorum
1- Samsung
2- Viewsonic
3- Philps
4- LG
5- Acer
düşünme ve samsung al,,,,,,,
pm nedir onu da bilmiyorum, lcd konusunda iyiyimdir bana sorabilirisin bu konuları, samsung 940bw çok tutuldu fakat dez avantajları var renk konusunda, biraz daha bekiyip 931 wide modelini alabilirisin..............
quote:
bİLETİX sana lcd dünya sırlamasını yazıyorum
1- Samsung
2- Viewsonic
3- Philps
4- LG
5- Acer
düşünme ve samsung al,,,,,,,
pm nedir onu da bilmiyorum, lcd konusunda iyiyimdir bana sorabilirisin bu konuları, samsung 940bw çok tutuldu fakat dez avantajları var renk konusunda, biraz daha bekiyip 931 wide modelini alabilirisin..............
Alıntıları Göster
emre 931 gelecek diyosun ama sonucta pahalı olucak 940 su anda benım butceme uygun. 931 ne kadardan cıkar biliyomusun acaba?
quote:
emre 931 gelecek diyosun ama sonucta pahalı olucak 940 su anda benım butceme uygun. 931 ne kadardan cıkar biliyomusun acaba?
Alıntıları Göster
yukarda arkadaş bahsetmiş benq 363 milyon falan diyor o da olabilir, benq da iyi marka, yanlız bu 19 wide'lerin nokta aralağı biraz yüksek ama fiyatları iyi..........sen bilirsin tabi,,,,,,,,,,,,,
Bütçem bu üçü için de uygun.Hangisini alayım karar veremiyorum arkadaslar. Bi zahmet yardım edin be
Gösterdiğin linkler arasında en özelliklisi go global... Bunun kontrast'ı 700 iken diğerleri 500... Giriş seviyesi kullanıcısıysan f/p oranına bak derim (dvi çıkışı falan filan vb. özellikler aramıyorsan)... f/p oranı en iyi olan go global.
Ben de tam emretur un linkini gönderiyordum ki o benden önce davranmış... Bu monitör kaçmamalı.
Alıntıları Göster
Sanırım bu monitöre sahip kimse yok ... Nasıl bir değerlendirme yapıcaz ki... Tamam BENQ fena marka değil ama monitörde nasıl acaba... (Tabi Go Global seçeneğini ortadan kaldırıyor ama)... Yinede ?????
quote:
Orijinalden alıntı: gerkorol
Sanırım bu monitöre sahip kimse yok ... Nasıl bir değerlendirme yapıcaz ki... Tamam BENQ fena marka değil ama monitörde nasıl acaba... (Tabi Go Global seçeneğini ortadan kaldırıyor ama)... Yinede ?????
Alıntıları Göster
samsung
quote:
Orijinalden alıntı: K084K
samsung
Alıntıları Göster
Peki ölü piksel i olmayan monutor aldım diyelim.
Kullanımla lcd dide olu piksel olusurmu? Oluşuyor ise go globa uygun ama bilinmedik marka guvenemiyorum. Hele hele de bilinmiş markalar varken (samsung, benQ)
quote:
Peki ölü piksel i olmayan monutor aldım diyelim.
Kullanımla lcd dide olu piksel olusurmu? Oluşuyor ise go globa uygun ama bilinmedik marka guvenemiyorum. Hele hele de bilinmiş markalar varken (samsung, benQ)
Alıntıları Göster
ya ama global 2 yıl ölü pixel garantisi veriyormuş arkadaşlar oda var, diğerleri veriyor mu acaba
quote:
Orijinalden alıntı: selcux
ya ama global 2 yıl ölü pixel garantisi veriyormuş arkadaşlar oda var, diğerleri veriyor mu acaba
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: selcux
Bu biraz hikayeden ibaret, Koskoca monitör üreticileri samsung, viewsonic, philips vs. ölü pixel garantisi veremiyoda bunlar mı veriyo. Bna hiç inandırıcı gelmedi. Kaliteye önem veriyosan samsung derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme