Şimdi Ara

3 yasindaki cocugu kurtarmak icin elini uzat..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum ama lutfen silinmeden ilgili yere tasinmasini rica ederim. Herkes tanidiklarina imzalatirsa belkide bu cocugun hayati kurtulabilir. Bu 3 yasindaki cocuk sizin veya benim de cocugum olabilirdi. Yardimlarinizi eksik etmeyiniz.

Daha 3 yaşında olan oğlum Müslüm Ağaç,milyonda bir görülen 'Metakromatik Lökodistrofi' hastalığına yakalandı ve bunun çaresi Türkiye’de bulunmuyor. Yurt dışında tedavi edilmesi gerekiyor fakat ailevi ve ekonomik durumdan dolayı buna gücümüz yetmiyor.

Ben babası olarak elimden geleni yapmaya çalıştım. Ailemin de yardımıyla oğlumu İstanbul’da bulunan Çapa Eğitim Araştırma Hastanesi, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi, Bursa Uludağ Araştırma Hastane’sine götürdük fakat hiçbir sonuç alamadık. Çözümün sadece yurtdışında olduğunu söylediler.

Oğlum günden güne konuşma ve yürüme yetisini kaybediyor. Bunun için Sağlık Bakanlığı, Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakanımız’dan yardım etmelerini rica ediyorum.

Unutmayalım, bu linkten vereceğin imzan ve paylaşımınla bugün 3 yaşındaki çocuğum kurtulabilir!

Lütfen el ele verip sesimi duyurmama yardımcı olun...

Yardımınız için şimdiden teşekkürler,

Mehmet Ağaç

Kampanya imzalama linki
    https://www.change.org/p/3-ya%C5%9F%C4%B1ndaki-%C3%A7ocu%C4%9Fumun-%C3%B6l%C3%BCm%C3%BCne-izin-vermeyin-rt-erdogan-ba-yildirim?recruiter=662992148&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink

• Geçmiş olsun

Edit: İmzaladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBI open dı door -- 9 Mart 2017; 21:27:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imzaladim ve simdi whatsapp gruplarimda paylasacagim.Yapabilecegim baska bir sey varsa elimden gelenin en iyisini yapmaya calisirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mouveon -- 9 Mart 2017; 21:29:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.