Şimdi Ara

3 yeni hukuk fakültesi !!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sene 3 yeni hukuk fakültesi açılıyor namık kemal üniversitesi (tekirdağ) , gaziosmanpaşa üniversitesi (tokat) , necmettin erbakan üniversitesi (konya) . bunlardan dolayı hukuk sıralamaları geriye gidermi ?

• kırklareli de var hocam
  • Hic belli olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuk 2010dan beri düşüşteydi geçen yıl puan türü değiştiği için yükselme oldu ben bu yıl 1-2k düşme bekliyorum

• ben otuzbeşbinle hukuğa girileceğini düşünüyorum eğer açılırsa bunlar
  • Dusme olacagini sanmiyorum.

• Bence gecen seneyle aynı olur
  • tm2den geçen bölümlerden dolayı en fazla 1k oynama olur
    bence 700-800 sıra değişim olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntZTü

tm2den geçen bölümlerden dolayı en fazla 1k oynama olur

Sınav noldu knk

• quote:

Orijinalden alıntı: Bengükocaer

quote:

Orijinalden alıntı: IntZTü

tm2den geçen bölümlerden dolayı en fazla 1k oynama olur

Sınav noldu knk

sınav bana göre kötüydü hocam sonuç yazmaya utanıyorum:) yazmakta istemem
    senin başka bi hesap mı vardı ?
  • 1k yine düşenibir hukuk ama geçen sene bu kadar artmasının ana sebebi kontenjanların azaltılmasıdır. tm3e geçme ve kontenjanlarla birlikte çok yükseldi

• quote:

Orijinalden alıntı: partypat

1k yine düşenibir hukuk ama geçen sene bu kadar artmasının ana sebebi kontenjanların azaltılmasıdır. tm3e geçme ve kontenjanlarla birlikte çok yükseldi

Hocam geçen yıl kontanjanlar çok azda olsa genel toplamda arttı kontenjanla ilgisi yok
    Kontenjanını 50 kişi artıran fakülte 5bin yükseldi tek sebebi tm3e geçmesiydi

• Yav hem kalite düştü diyip hukuk 6 sene olacak meselesi çıkıyor ortaya hemde yeni fakülte açıyolar.Neyin kafasıdır anlamıyorum ki.
  • prisonerdreams kullanıcısına yanıt
    6 sene hukuk olmaz. her şey fakültede öğrenilmez ki. aktif olarak o mesleği yapmadığın sürece değil 6 yıl 10 yıl fakültede okusan da gene öğrenemediğin şeyler olacak. 4 yıl yeterli bir süre.
  • Beyler geçen yıl sıralamaların ciddi düşmesinin en önemli sebebi ankara ve istanbul hukukun sıralama düşürmeleriydi. Tm3 olayı o kadar fazla etki etmedi o da cilası oldu. Sadece ankara hukuk 200 e yakın kontenjan azaltmıstı. Bu 3 üninin kontenjanına göre sıralamada 2 yıl önceye dönebilir.

• Adam Lallana kullanıcısına yanıt
    bende öyle düşünüyorum toplamda 450 kiişilik kontejan azaldı geçen sene buda 4-5 bin one atmasına sebep oldu buraların açılması ön sıradaki ünileri etkilemesede arkaları etkiler
  • artma olayından haberim yoktu ben istanbul marmara hukuk olarak düşünmüştüm. onlar düştüğü için.
  • Genel olarak 10k içindekiler kontenjan azalttı düşük olanlar kont artırdı mezunum geçen yıl çok hocayla konuştum bu mevzuyu yükselme nedeni tm2de tm3e göre daha fazla sayısalcı olması
    Kendimden örnekliyeyim ben geçen yıl tm3te 31k tm2de ise 42k idim arada baya fatk var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.