Şimdi Ara

3 yıldızlı balıkadam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizlere şöyle bir sorum olacak . ben aöf 3.sınıf işletme bölümünde okuyorum . başlıktada belirttiğim gibi 3 yıldızlı balıkadam brovesi almak niyetindeyim . askere gittiğimde bu 3 yıldızlı brove benim ne gibi bir işime yarar uğraştığıma değermi yoksa aöf mezunuyuz diye hesaba almazlarmı . bu konuda bilgili tecrübeli arkadaşlardan yardım diliyorum . şimdiden teşekkür ederim .

• Japon balığı besletirler sana
  • Bahriyeli olmana yarayabilir, bilgim dahilinde zaten 3* aşağısını kaale almıyorlar.
  • 3 yıldız en üst düzeydir. Eğitmen olarak geçer zaten ve 2 yıldız bröveniz yoksa hemen alamazsınız. 2 yıldızı aldıktan sonra min. 4 ay geçmiş olmalı ve en az 40 dalış kaydı yapılmalı.
  • 3* eğitmen ya da en üst düzey olarak geçmez; düzeltelim. "1*-2*-3*-rehber dalıcı-1*eğitmen-2*eğitmen-3* eğitmen" olarak ayrılır düzeyler.

3* dalıcı 1* eğitim dalışlarında asistan olarak görev alabilir en fazla...

Sıfırdan başlayıp 3* almak için aşağı yukarı 1-1,5 yıl aktif olarak dalmanız gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

3* eğitmen ya da en üst düzey olarak geçmez; düzeltelim. "1*-2*-3*-rehber dalıcı-1*eğitmen-2*eğitmen-3* eğitmen" olarak ayrılır düzeyler.

3* dalıcı 1* eğitim dalışlarında asistan olarak görev alabilir en fazla...

Sıfırdan başlayıp 3* almak için aşağı yukarı 1-1,5 yıl aktif olarak dalmanız gerekli.

Aynen dostum,durum böyle..

Bahriyeli olmana yarayabilir.
  • cevaplar için hepinize çok teşekkür ederim . peki askerde asteg olarak yapma şansım varmı bahryeli asteg olarak . 3 yıldızlı balıkadam brovesi olduğunda
  • askerliğini denizci olarak yaparsın su altı mayın temizleme veya can kurtaran gemilerde dolaşıp durursun boş boş işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.