arkadaşlar sizlere şöyle bir sorum olacak . ben aöf 3.sınıf işletme bölümünde okuyorum . başlıktada belirttiğim gibi 3 yıldızlı balıkadam brovesi almak niyetindeyim . askere gittiğimde bu 3 yıldızlı brove benim ne gibi bir işime yarar uğraştığıma değermi yoksa aöf mezunuyuz diye hesaba almazlarmı . bu konuda bilgili tecrübeli arkadaşlardan yardım diliyorum . şimdiden teşekkür ederim .
Japon balığı besletirler sana
Bahriyeli olmana yarayabilir, bilgim dahilinde zaten 3* aşağısını kaale almıyorlar.
3 yıldız en üst düzeydir. Eğitmen olarak geçer zaten ve 2 yıldız bröveniz yoksa hemen alamazsınız. 2 yıldızı aldıktan sonra min. 4 ay geçmiş olmalı ve en az 40 dalış kaydı yapılmalı.
3* eğitmen ya da en üst düzey olarak geçmez; düzeltelim. "1*-2*-3*-rehber dalıcı-1*eğitmen-2*eğitmen-3* eğitmen" olarak ayrılır düzeyler.
3* dalıcı 1* eğitim dalışlarında asistan olarak görev alabilir en fazla...
Sıfırdan başlayıp 3* almak için aşağı yukarı 1-1,5 yıl aktif olarak dalmanız gerekli.
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
3* eğitmen ya da en üst düzey olarak geçmez; düzeltelim. "1*-2*-3*-rehber dalıcı-1*eğitmen-2*eğitmen-3* eğitmen" olarak ayrılır düzeyler.
3* dalıcı 1* eğitim dalışlarında asistan olarak görev alabilir en fazla...
Sıfırdan başlayıp 3* almak için aşağı yukarı 1-1,5 yıl aktif olarak dalmanız gerekli.
Aynen dostum,durum böyle..
Bahriyeli olmana yarayabilir.
cevaplar için hepinize çok teşekkür ederim . peki askerde asteg olarak yapma şansım varmı bahryeli asteg olarak . 3 yıldızlı balıkadam brovesi olduğunda
askerliğini denizci olarak yaparsın su altı mayın temizleme veya can kurtaran gemilerde dolaşıp durursun boş boş işte.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme