Şimdi Ara

3.yolun yok oldugu bir secim iyi parti dahil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni 3.yol yeniden refah olmus demekki zaferin vs aldigi oylar tamamen kilicdarogluna tepki oylariymis

3.yolun yok oldugu bir secim iyi parti dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 31 Mart 2024; 20:47:51 >

• Boşuna demedik burda her seferinde zaferin halkın gözünde bir değeri yok tek çare Chp diye.

• alex59 kullanıcısına yanıt

daha önceki secim ama 2023 de %6-7 oy aldilar simdi %1,5 a düstüler buna ne diyorsun ?

• alex59 kullanıcısına yanıt

Zafere kurban ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen kurban olmuşsun bana gerek yok. Ben sizin gibi hayallerle yaşamıyorum gerçeklere bakıyorum.

• Özgür Özel farkı...

• zafer 3. yol muymuş 3.yolun yok oldugu bir secim iyi parti dahil 

üçüncü yol

-AkMhp'nin iki dudağı arası ile kurulan partilerle

-AkMhp'ye yanlayacak adaylar çıkartan partilerle

OLMAZ

İyi Partiye karşı olarak kurulup da "mülteciler" dışındaki siyaseti olmayan ve bunun üzerine tek bir il dahi alamayan partiniz an itibarıyla "puffff" diye sönmüştür... 3.yolun yok oldugu bir secim iyi parti dahil 

halktan saklamanıza gerek yok. bir dahaki genel seçimde Memleket partisi ile beraber sizi kuran Cumhura desteğini açıklayın belki yetersiz teşiklatınıza akmhpli mvler takviye yapar da partiiniz büyür...3.yolun yok oldugu bir secim iyi parti dahil 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 31 Mart 2024; 21:20:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.