Bildirim
30.000-35.000 arası araç tavsiyesi ACİL...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne zaman alcan ? Bekleme süresine göre üst model gelebilir ? -
üst modeller ne zaman gelir tavisyeniz nlerdir_?quote:
Orijinalden alıntı: _Capello_
Ne zaman alcan ? Bekleme süresine göre üst model gelebilir ? -
2.El seat leonlara bak.Ama 1.6 yı sakın düşünme.1.9 tdı lara bak.Her türlü işini görür.quote:
Orijinalden alıntı: tulvemiras
üst modeller ne zaman gelir tavisyeniz nlerdir_?
Alıntıları Göster -
Ekonomik olmasını istiyorsanız Cruze'u baştan eleyin otomatik Cruze benzini İÇİYOR. Arabayı alıp en az 5-6 sene binerim diyorsanız 2. el düşünmeyin B sınıfı otomatik maksimum 1.4 motorlu bir araç bakın derim.quote:
üst modeller ne zaman gelir tavisyeniz nlerdir_?
Alıntıları Göster
Bütçenizin biraz üstünde ama VW Polo 1.4 Comfortline DSG olabilir 36bin fiyatı var.
Eğer otomatikten vazgeçebilirseniz, C sınıfı Seat Leon 1.2 TSI 105hp Style da düşünebilirsiniz. 36bin fiyatı, Polo ile aynı fiyata bir üst sınıf araba. Donanımı da B sınıf araçların çoğunu 4e katlar, ama otomatik değil işte...
-
quote:
Orijinalden alıntı: pckopat_6
Ekonomik olmasını istiyorsanız Cruze'u baştan eleyin otomatik Cruze benzini İÇİYOR. Arabayı alıp en az 5-6 sene binerim diyorsanız 2. el düşünmeyin B sınıfı otomatik maksimum 1.4 motorlu bir araç bakın derim.
Bütçenizin biraz üstünde ama VW Polo 1.4 Comfortline DSG olabilir 36bin fiyatı var.
Eğer otomatikten vazgeçebilirseniz, C sınıfı Seat Leon 1.2 TSI 105hp Style da düşünebilirsiniz. 36bin fiyatı, Polo ile aynı fiyata bir üst sınıf araba. Donanımı da B sınıf araçların çoğunu 4e katlar, ama otomatik değil işte...
1.2,1.4,1.6 seat diyince bu rakamları unutmalıyız bence.Minimum 1.9 Tdi o da temiz 2.El olur ancak. -
1.9 eknomik olur mu_?quote:
Orijinalden alıntı: _Capello_quote:
Ekonomik olmasını istiyorsanız Cruze'u baştan eleyin otomatik Cruze benzini İÇİYOR. Arabayı alıp en az 5-6 sene binerim diyorsanız 2. el düşünmeyin B sınıfı otomatik maksimum 1.4 motorlu bir araç bakın derim.
1.2,1.4,1.6 seat diyince bu rakamları unutmalıyız bence.Minimum 1.9 Tdi o da temiz 2.El olur ancak.
Alıntıları Göster
-
quote:
1.9 eknomik olur mu_?
Kesinlikle evet.şehir içi 6.5 dışı 5,5. -
quote:
quote:
1.9 eknomik olur mu_?
Kesinlikle evet.şehir içi 6.5 dışı 5,5.
Fakat bunun vergisi var unutmayın -
2.0'dan aşağı ödenen vergi,para değil.quote:
Orijinalden alıntı: Maniac_Turkquote:
quote:
1.9 eknomik olur mu_?
Fakat bunun vergisi var unutmayın
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar sıfır tavsiyeriniz nelerdir_?quote:
Orijinalden alıntı: Maniac_Turkquote:
quote:
1.9 eknomik olur mu_?
Fakat bunun vergisi var unutmayın
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
1.2,1.4,1.6 seat diyince bu rakamları unutmalıyız bence.Minimum 1.9 Tdi o da temiz 2.El olur ancak.
0 KM benim önerim ama dikkatli oku.
-
i30 düşünürseniz en azında bazı grubun arabalarına ekstra ücret ödemeden sorunsuz bir araca binersiniz.quote:
Orijinalden alıntı: mur@t_333quote:
quote:
0 KM benim önerim ama dikkatli oku.
Alıntıları Göster
-
quote:
2.0'dan aşağı ödenen vergi,para değil.
zaten 2.0 ile 1.9 arasında vergi farkı yok zaten 1.6 ile 1.9 arasında 3 kat vergi farkı var -
ben de bu civarda kucuk bir araba bakıyorum ama karar veremedim tercihim otomatik bi araba ve almışken güzelbişey almak istiyorum..quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2quote:
2.0'dan aşağı ödenen vergi,para değil.
zaten 2.0 ile 1.9 arasında vergi farkı yok zaten 1.6 ile 1.9 arasında 3 kat vergi farkı var
Alıntıları Göster
aklımdan volvo c30 geciyor ama onun otomatigini bulamadım
ayrıca civic 1.8 i-vtec guzel gorunuyor ama biraz motoru buyuk gibi ama içi tasarımı cok hosuma gitti ayrıca otomatigi de var
aurisi de cok begeniyorum bu da bir alternatif
bunun dısında önerileriniz ve bu araclar hakkında yoorumlarınızı bekliyorum..
aslında dizel otomatik istiyorum ama sorun oldugu soyleniyor sizlerin bu konuda bilginiz var mı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quentin -- 6 Eylül 2010; 12:06:21 >
-
ben honda jazz fun+ CVT karar kıldım.quote:
Orijinalden alıntı: quentin
ben de bu civarda kucuk bir araba bakıyorum ama karar veremedim tercihim otomatik bi araba ve almışken güzelbişey almak istiyorum..
aklımdan volvo c30 geciyor ama onun otomatigini bulamadım
ayrıca civic 1.8 i-vtec guzel gorunuyor ama biraz motoru buyuk gibi ama içi tasarımı cok hosuma gitti ayrıca otomatigi de var
aurisi de cok begeniyorum bu da bir alternatif
bunun dısında önerileriniz ve bu araclar hakkında yoorumlarınızı bekliyorum..
aslında dizel otomatik istiyorum ama sorun oldugu soyleniyor sizlerin bu konuda bilginiz var mı..
Alıntıları Göster
2009 model 20.000 km de fiyatı 31.000 civarında.
Referans noktalarım:
+1.4 i-VTEC SOHC motor 100 bg yakıt tüketimi ş.dışı 5, karma 6, ş.içi 7 lt
bu hacimdeki en seri ve ekonomik motorlardan diyebiliriz.
+ful cam tavan, hız sabitleyici, dijital klima, soğutmalı torpido, al alaşım jant vs. sınıfının en üst donanımı.
+ geniş bagaj hacmi ve geniş iç mekan
+6 ileri cvt şanzıman (ekonomi ve performansdan kayıp vermiyor yakıt değerleri manuelle neredeyse aynı)
- kasa estetiği
İlave yorumlarım:
- B sınıfında VW Polo dışında rakipsizdir.
-Dizel otomatik alacaksanız bu fiyat aralığında en yakın ve güzel seçim C segmenti için kia ceed ya da opel astra olur.
B segmentinde ise dizel ve otomatik tavsiye etmem.
-
kia cee'd Hatchback MOTION 1.6 115 hp dizelquote:
Orijinalden alıntı: sunshines35
ben honda jazz fun+ CVT karar kıldım.
2009 model 20.000 km de fiyatı 31.000 civarında.
Referans noktalarım:
+1.4 i-VTEC SOHC motor 100 bg yakıt tüketimi ş.dışı 5, karma 6, ş.içi 7 lt
bu hacimdeki en seri ve ekonomik motorlardan diyebiliriz.
+ful cam tavan, hız sabitleyici, dijital klima, soğutmalı torpido, al alaşım jant vs. sınıfının en üst donanımı.
+ geniş bagaj hacmi ve geniş iç mekan
+6 ileri cvt şanzıman (ekonomi ve performansdan kayıp vermiyor yakıt değerleri manuelle neredeyse aynı)
- kasa estetiği
İlave yorumlarım:
- B sınıfında VW Polo dışında rakipsizdir.
-Dizel otomatik alacaksanız bu fiyat aralığında en yakın ve güzel seçim C segmenti için kia ceed ya da opel astra olur.
B segmentinde ise dizel ve otomatik tavsiye etmem.
Alıntıları Göster
-
honda civic elegance-dream-premium 2007 model tüplü nasıl olur yorumlarınız lütfenquote:
Orijinalden alıntı: Comaa
kia cee'd Hatchback MOTION 1.6 115 hp dizel
Alıntıları Göster -
Bence her türlü buquote:
honda civic elegance-dream-premium 2007 model tüplü nasıl olur yorumlarınız lütfen
Alıntıları Göster
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-audi-a4-2003-a4-audi-2-0-multitronic-29542276/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-audi-a4-satilik-sahibinden-orijinal-audi-29478470/detay
Ekonomik olmasın,Güçlü olsun diyorsan;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-audi-a4-audi-a4-2-4-v6-multitronik-30659135/detay
Hatta biraz daha güçlü olsun diyorsan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-audi-a4-63000-km-de-s-line-a-4-3-0-quatro-emsalsiz-30529872/detay
Birazcık para katacaksın tabi.Ama 2.0 Motorlar da çok ekonomik değildir açıkçası.
-
Tasarruf için (bagajı fazla önemsemiyorsanız) Yaris 1.33 M/M düşünebilirsiniz. Hem bu modellerde start-stop seçeneğide mevcut.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X