Şimdi Ara

30.000 km’de Honda’dan soğudum (fahis bakım fiyatları) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
42.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı tarihlerde yakın arkadaşım iki araç arasında kaldı.

superd tdi dsg prestige ve honda crv. yalvar yakar superb aldırdım. aldığı günden beri çok memnun, tek derdi arabaya uygun park yeri bulamda sıkıntı yaşaması.
  • Japonlardaki bu 10 binde bir bakım mantığı da süper valla. Reno aynı motora 20 bin derken nissan 10 bin diyor. İyi iş valla.
  • Geçmiş olsun

Benim japon 15binde çağırıyor servise,1.6 atmosferik japon

28 bin km yaptım.2 bakım.rutin bakımlar 600 660 TL verdim.

Arkadasim Honda Civic e aynı motor 10 bin km.1000 TL istiyorlar her bakıma (1100 felan hatta)

Aynı motor anlayan varsa beri gelsin

30 bin km de 1260 TL vermişim

O verecek 3 bin TL.arada var 2 bin TL

Sorsan LPG den kar ediyor

Garip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: budak_1903

aynı tarihlerde yakın arkadaşım iki araç arasında kaldı.

superd tdi dsg prestige ve honda crv. yalvar yakar superb aldırdım. aldığı günden beri çok memnun, tek derdi arabaya uygun park yeri bulamda sıkıntı yaşaması.
    tek dert o olsun
  • Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    hangi japon 15 binde bir çağırıyor? benim bildiğim tüm japon markalar 10 binde bir bakıma çağırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

hangi japon 15 binde bir çağırıyor? benim bildiğim tüm japon markalar 10 binde bir bakıma çağırıyor.
    Nissan benzinlisi mesala 15 binde 1 dizeli 10 binde bir

• Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    Suzuki Vitara hocam

• Otomatik arabada sürücü baskı balatayı nasıl bitirebilir ki acaba?
  • Kıa sportage 30bın bakımı. Bakım aralıgı 15bın km. Yag castrol, Indırımle 600-700tl arasına yaptırılıyormus. Honda guzel ıtelıyormus bakımları

30.000 km’de Honda’dan soğudum (fahis bakım fiyatları)

• ülkemiz şartlarında yetkili servislere veya sanayide ustalara domalmamak için renoyla fiattan başka araba alınmaz kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Yeni crv Harika bile olsa satmaz dizel yok

Kaldı Kı Honda’nın mükemmel bir araba üretmesi imkansız

Alıntıları Göster
    Bu kardeşimizin hayatı tükürdügünü yalamak. Bir insan herşeyi biliyormuş gibi yapıp hiçbir şey bilemez mı yahu. Şu forumda takıla takıla bişeyler öğren diyicemde onunda becerememişsin. Neyse bu da sana ders olsun kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

yine boyundan buyuk laflar etmissin.

2.0 litre almak enayiliktir diyen sensin. hem bmwyi 318d olarak aldin hem de subaruyu aratti bu araba sana.. yine de buyuk konusma dostlar arasindasin yarin ruzgarin ne tarafa savuracagi belli olmaz. ondan sonra yeni crv harika olmus almayan enayidir konularini okumayalim.
    Mükemmel tespit kardeşim. Eline klavyene sağlık.

• Leonu kral yapan Honda kötülüyor vay be

• Yetkili Servislerde pazarlık yapamıyorsanız sizin daha çok ekmek yemeniz lazım.

Madde 1. Servis bakım için 1400 lira istiyorsa '' X Bakım firması 1100 lira fiyat çekti beni oraya götürtmeyin '' Tarzında fake atınız Her seferinde işe yarar.

Madde 2. Silecek , cam suyu gibi malzemeleri sakın sakın serviste değiştirmeyin kendiniz değiştirin ve serviste bunu belirtin.

Madde 3. Kaliteli balataları internetten 3/1 fiyatına satın alıp 20TL - 100 TL arasında fiyata aşırı rahat değiştirebilirsiniz tamamen sizin pazarlık deneyim ve yeteneğinize bağlı .

Madde 4. Araçta sorun çıktıkça çemkirin bedava birşeyler isteyin örnek : Ayak altı led vb.

Bunları yapamıyor iseniz lütfen Ölücü donanımhaber üyeliğinizi siliniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Turbo konusunda ciddi sorunları var dilim yandı Honda dan bir daha yanına bile yanaşmayı düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

yine boyundan buyuk laflar etmissin.

2.0 litre almak enayiliktir diyen sensin. hem bmwyi 318d olarak aldin hem de subaruyu aratti bu araba sana.. yine de buyuk konusma dostlar arasindasin yarin ruzgarin ne tarafa savuracagi belli olmaz. ondan sonra yeni crv harika olmus almayan enayidir konularini okumayalim.
    Şimdi en basa sarmayalım da

3.18 d alma sebebim arabanın uygun fiyattan satılması idi

200.000 liraya dizel otomatik ağzına kadar dolu baska bir alternatif olsa onu alırdım ama yok

Kaportası kagittan hallice olan Honda civic bile dizel otomatik ile 200.000 seviyesindeydi otv indirimi ile biraz fiyatlari indi

Subaru almama sebebim sadece ikinci el degil

Doğru düzgün servisi yok parçası yok yakın hır arkadasım kızdırma Bujisi bekledi Subaru da 1 hafta

Bayraktar grubu koca Citroen’i bitirdi Subaru mu satacak allah askına

Ben hiç hır zaman crv icin Harika olmuş demedim motor,şanzıman ve bir halta yaramasa bile 4 çekeri o zaman rakipsiz di onun içinde bu kadar sattı zaten

Şimdi Satsın da görelim bakalım ayda kaçtane satacak

• Bu Honda TR bildiğin dolandırıcı. Millete göçüklü arabayı iteleyip bizden kaynaklı değil demeleri mi dersin, 15-20 binde bir olması gereken bakımı 10 binde bir yapması mı dersin, bir bakıma 1750 lira çekmesi mi dersin, 5 litre yağa 450 lira yazmak mı dersin? Dersin de dersin. Ya piyasada en iyi tam sentetik 5 litre yağ 200 lirs, sen nasıl bir soyguncusun 450 lira yazıyorsun be insafsız, be gözü doymaz. Yetmiyor bir de bunu senede 20 bin km yol giden adam Renault'da bir defa ücret verirken sende iki defa veriyor. Bu Japonlar'da mı artık Türkiye distribütöründe mi neyse var bi' üçkağıtçılık. Aynı motor Renault'da 20 binde bir bakıma girerken Nissan 10 binde bir.

• Mart 2016’ya teybi geri saralım. Volvo S60 -> Honda CRV.

https://store.donanimhaber.com/30/f8/5f/30f85f8d41adc34d6a484aa282a7a672.jpg

Bir de 2015’e bakalım.

https://store.donanimhaber.com/fd/ff/41/fdff4175e7886feccc8219db015dd5f3.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 20 Kasım 2018; 10:50:38 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.