Şimdi Ara

30.000 km’de Honda’dan soğudum (fahis bakım fiyatları) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
42.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba hayatında para verip bir araç almış mı sanıyorsunuz ?? Forumda yıllardır bilen bilir ,abisinin aldığı arabaları bol keseden kendi aracıymış yazıp duran hayalperest bir genç..heveskar yani hoş karşılamak lazım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk67a

Mart 2016’ya teybi geri saralım. Volvo S60 -> Honda CRV.

https://store.donanimhaber.com/30/f8/5f/30f85f8d41adc34d6a484aa282a7a672.jpg

Bir de 2015’e bakalım.

https://store.donanimhaber.com/fd/ff/41/fdff4175e7886feccc8219db015dd5f3.jpeg

Böyle ne dediği bilmeyen hayatı öğrenememiş, babasının ve abisinin aldığı araçlarla bişeyler yapıp hava atmaya çalışanlara gülüyorum. Bilgi sıfır ama maşallah çene hiç susmamış senelerce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 20 Kasım 2018; 12:22:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de 2016 megane sedan dci edc kullanıcısıyım.Bakım fiyatları ilk yıl 470 tl,ikinci yıl 890 tl.

Reno servisleri gayet iyi,aynı motoru kullanan QQ ilk bakım 1000 tl aynı motor.Ben sattım kurtuldum,bir daha hayatta almam,10.000. de bir bakımı olan araç.

• SUV’lere meraklı olduğum için yukarda ortaya sorduğunuz soruların hepsinin cevabını biliyorum. Sahip olmamam o aracı tanımadığım anlamına gelmez.

Benim demek istediğim o paralara araç alınacaksa 2.0 Litre alınması taraftarı olduğumdur.

Ayrıca o dedikleriniz gibi boş yapmıyorum. Eğitim ile ulaşım konularını birbirine benzeticek kadar da andaval bir fikir görmemiştim.

Dışarı çıksanız yada burada sorsanız çoğu kişi CR-V yerine GLK yada Forester tercih eder.

1.6 motor ile 2.0 motor arasındaki Mtv, kasko ve servis ücretlerini karşılaştırmaya kalkarsanız tabiki 2.0 daha maliyetli. Sonuçta büyük motora biniyorsunuz. Bunu birinci paragrafınızdaki karşılaştırmanız anlamsız ve iş bilmemezlik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 16 ay kullanıp sattım QQ.Toyota,honda,nissan bu bakım aralığı ile kapımın önüne koymam bir daha.

• Leoncu adamin ne isi olur CRV ile. Al Leon`u keyfine bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Şu görseli şuraya bırakır giderim.

Yaşadığın Sorunların büyük kısmını 3500 km içinde yaşadım Ve daha nice problemler. Hayatımda yolda kaldığım araç biri Toros biri crv oldu 😂 O dönem sıfır e180 satılırken bu fiyatlara gidip ailenin suv sevdasına yapmış olduğum bir hata oldu. Son 10 yıl içinde zarar ettiğim tek araba olur kendileri ayrıca 👍🏻

toros ile yolda kalmayı başardığın için sana madalya vermeleri gerekiyor :)
    17 sene reno12 kullandım sadece 1 defa yolda kaldım ,o da nasıl olmuşsa bobinin kablosu kopmuş ,kabloyu bağladık yola devam
    millet artık şu arabayı değiştir dedikçe ,yolda kalsa anında hurdaya vereceğim ama kalmıyor meret diyordum :)
    abs., esp.,hidrolik direksiyon,elektrikli camlar,kumandalı kilit,hava yastığı vs. aklına gelen hiç bir özelliğin olmadığı araç yolda kalır mı yahu :)

• Honda CRV özellikli de dizelin den çok şikayetler gelmeye başladı.

• Edit:İleri gitmişim özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 20 Kasım 2018; 17:9:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

@CihanAir neden sende 2 çeşit arka diferansiyel yağı degismisler?

1. HPO-3 1L

2. DPS-F 1L ×2

Toplamda 2L almasi gereken arka differansiyel yağını iki farkli kod ile 3L harcamış gibi görünüyor.

Hangi Honda burasi ?
    hocam tam detayını bilmiyorum ama sorarım
  • sk67a S kullanıcısına yanıt
    almadığıma çok pişmanım gerçekten çok
  • İlk yazdığınızdan sonra sinirlenip bende birşeyler yazıyordum ancak edit ile beraber yaptığınız erdemli davranıştan ötürü teşekkür ederim. Bende yalnış birşey söylediysem özür dilerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Ya benim ihmalim yüzünden oldu 😂 marş dinamosunun kömürleri azaldı arada marş basmıyordu araç. Şöyle 1 metre hareket ettirsen çalışıyordu. Pahalı da bir parça malum.

Neyse Cuma çıkışı bastım marş almıyor dedim cemaat bi el atın çalıştırdım doğru sanayiye 😂 yoksa 93 den beri şükür hiç yolda bırakmadı 👍🏻

• quote:

Ya benim ihmalim yüzünden oldu 😂 marş dinamosunun kömürleri azaldı arada marş basmıyordu araç. Şöyle 1 metre hareket ettirsen çalışıyordu. Pahalı da bir parça malum.

Neyse Cuma çıkışı bastım marş almıyor dedim cemaat bi el atın çalıştırdım doğru sanayiye 😂 yoksa 93 den beri şükür hiç yolda bırakmadı 👍🏻
    Ey cemaat şu mümine bir yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Otomatik arabada sürücü baskı balatayı nasıl bitirebilir ki acaba?
    Bildiğinden değil hocam. Abisinin malı ile hava atmaya çalışan bir kardeşimiz.

• ghostiki kullanıcısına yanıt
    2005 modeldi bendeki sıkıntı benden önceki sahibi ile de alakalıydı sanki araca iyi bakmamış galiba muhtemel hepsi bende patlak verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Renault kadjar , 20 bin km bakım periyodu. İlk bakım 600 tl 2. Bakım 40 binde döviz uçtuğu ana denk geldi , yakıt filtresi dahil 1240 ödemiştim. Şimdi o kadar değildir. Kısaca 60 bin km ye kadar bakım maliyeti 1800 TL.

Araç alırken öncelik ekonomi ise sadece dizel olması yetmez aracın. Yürütme maliyeti, parça fiyatları , servis ücretleri , bir çok parametreyi hesaba katmak gerekiyor. Adamlar üç kuruş az yaksın diye dizel Volvo alıyor , ilk servis günü acısını misliyle çıkarıyorlar mesela.

Türkiye gerçeği Renault ve fiat.
    Hocam volvo servis maliyetleri ciddi yuksek mi? Sahip olduğunuz bilgileri aktarirsaniz çok sevinirim

• arka frenbaaltası nye cok pahalı? on fren balatası ıle arasında fıyat farkı cok fazla
  • quote:

anladım zaten bir şeyler olduğunu ,yoksa reno12 asla yolda kalmaz :)
    eskiden çalışmayınca ne güzel arabayı vurdurup çalıştırıyorduk ,şimdi ise yok beyin hasar görürmüş falan filan :)
    reno12 nin en pahalı parçası şanzıman ,sonrasında marş ve şarj dinamosu geliyor

en ucuz parçası ise stop camıydı ,15 tl. mi neydi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Ey cemaat şu mümine bir yardım

Alıntıları Göster
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.