Şimdi Ara

30.000 km’de Honda’dan soğudum (fahis bakım fiyatları) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
42.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 170 lira hava filtresi altın kaplamamıydı

600 liraya balatamı olur

Gerçi fiat serviside aynı mantıkta ilk bakım 1,200 ikinci bakım 1,700 lira bide fiat marka olaacak
  • ferrariye bin daha ucuza bakım yaptırırısn
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Bakım fiyatlarına bakınca sövmeden edemedim bu ne yahu balata 400 küsur lira nedir , yuh çüşş ohaaa
    Bir anlık hevesle gittim mini aldım bu parça fiyatları bedava hocam.Sen bide Bmw-Mini grubunu gör hele bide Borusandan alıyorsan vay haline

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

Hocam volvo servis maliyetleri ciddi yuksek mi? Sahip olduğunuz bilgileri aktarirsaniz çok sevinirim

Alıntıları Göster
    İzmir için yüksekti evet. Tek bayi var , etkisi olabilir mi bilmiyorum.

Edir: volvoya kadar gitmeye gerek bile Yok. Ekonomik olsun diye alınan a180 b180 cdi gibi Mercedes küçük hacim dizellerin 30k bakımları 2000-2500 tl civarıydı kısa süre önce. Forumda konuları var. Çokça satılan f30 3 seri kullanıcıları artık kilometre yüzünden disk Balata değişim zamanları geldi , o konulara da göz atabilirsiniz. 4-5 k servis ücretleri hatta fazlası çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridleyscott -- 21 Kasım 2018; 8:3:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

Bir anlık hevesle gittim mini aldım bu parça fiyatları bedava hocam.Sen bide Bmw-Mini grubunu gör hele bide Borusandan alıyorsan vay haline

Alıntıları Göster
    Adı üstünde Boru-san

• çölde kutup ayılarıyla karşılaşmış bahtsız bedevi şansı mı var sende hocam ya da bütün crv lerde aynı sorun mevcut mu ?
  • Honda eski honda degil, 2001 civic makyajlı kasa vardi şuan tam keko arabası oldu tabi de o zamanlar oyle degildi 2003 te almistik 2008 de sattik motoru celik motordu 5 senede 100.000 km yaptik hic sorun cikarmamisti simdikilere bakiyorum herkes sorunlarla ugrasiyor almayin boyle arabaları zaten asiri pahali araba piyasasina hakim degilim ama kaliteli arabaları bilirim o fiyata daha iyileri var

• C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Yıllar önce 100 lira + işçilik vermiştim büyük paraydı o zaman 😁

• E180 15000 bakımına 1600 küsür verdim. Baya uygunmuş meğer

• ya arkadaşlar cam tavanlı, led farlı st line bir focus 200 bini geçiyor. hele ki suv lar, cipler 300-400 lere gidiyor. 500 binlik opel var. haliyle servis fiyatlarında da bi çadır durumu bi şişkinlik olacak tabi.
  • Kardeşim herhalde Pokemon oynamaktan gözlerin bozuldu. ne debriyajından bahsediyorsun araç otomatik hatta konuyu açan arkadaş vites P'ye geçmiyordu demiş. Hee manuel de P diye bir konum varsa anlat bizde bilelim. Markayı savunmak bir şey kazandırmaz. hadi acemilikten balata yaktı diyelim o da sadece el freni açık bırakmasıyla olabilir onda da fark etmemesi imkansız gibi bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musiclover

Kardeşim herhalde Pokemon oynamaktan gözlerin bozuldu. ne debriyajından bahsediyorsun araç otomatik hatta konuyu açan arkadaş vites P'ye geçmiyordu demiş. Hee manuel de P diye bir konum varsa anlat bizde bilelim. Markayı savunmak bir şey kazandırmaz. hadi acemilikten balata yaktı diyelim o da sadece el freni açık bırakmasıyla olabilir onda da fark etmemesi imkansız gibi bir şey.
    Mübalağ sanatı denen birşey var. Yeni nesil benim dilimden anlamıyor. Anlayanlar beğendi zaten kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

Mübalağ sanatı denen birşey var. Yeni nesil benim dilimden anlamıyor. Anlayanlar beğendi zaten kardeşim.

Alıntıları Göster
    3-5 like almak için saçma mesaj yazmana ne gerek vardı ki?
  • quote:

Bildiğinden değil hocam. Abisinin malı ile hava atmaya çalışan bir kardeşimiz.

Alıntıları Göster
    git park da çocuk eğlendir ya sen ciddiyim bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

3-5 like almak için saçma mesaj yazmana ne gerek vardı ki?

Alıntıları Göster
    Yav cihan Allahaskina bı kere de lafının arkasında dur. Bı dediğin bı dediğini tutmuyor. Seneye de Honda mükemmel, on numero araç kardeşimmmm ayağı yaparsın. Alıştık senin durumuna.

• quote:

Alıntıları Göster
    Mübalağa olmasın o?

Yaptığıni iddia ettiği sanatı yazamayan sanatçı ile ilk defa karşılaştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

Mübalağa olmasın o?

Yaptığıni iddia ettiği sanatı yazamayan sanatçı ile ilk defa karşılaştım.

Alıntıları Göster
    Telefon mübalağ yazmış . Napam yani. Takıldığın şeye bak. Çocuk çocuk şeylere takilmayin. 8-10 sene sonra gelin okuyun şu konuları. Sizin için erken.

• quote:

Yav cihan Allahaskina bı kere de lafının arkasında dur. Bı dediğin bı dediğini tutmuyor. Seneye de Honda mükemmel, on numero araç kardeşimmmm ayağı yaparsın. Alıştık senin durumuna.

Alıntıları Göster
    BUNDAN SANANE

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

BUNDAN SANANE

Alıntıları Göster
    Azıcık susar mısın lütfen. Burası forum insanlarını bilgilendirme yeri. Bilmediğin şeyleri sorma yeri.

Bilmediğin şeyleri atıp, körü körüne savunma yeri değil. Her sene bir önceki lafını yiyip hala neyi savunuyorsun.

• quote:

Azıcık susar mısın lütfen. Burası forum insanlarını bilgilendirme yeri. Bilmediğin şeyleri sorma yeri.

Bilmediğin şeyleri atıp, körü körüne savunma yeri değil. Her sene bir önceki lafını yiyip hala neyi savunuyorsun.

Alıntıları Göster
    BOŞ YAPIYORSUN YAPMA
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.