Şimdi Ara

30.000 km’de Honda’dan soğudum (fahis bakım fiyatları) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
42.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav adam önce ak demiş şimdi kara diyor ne fark eder. Ağzı yanmış herkesi uyarıyor.

Bu tavsiyenin bedeli 200bin tl(araç bedeli) + çekilen eziyet + sinir stres

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyedeki en iyi servisler milletin marka olarak burun kıvırdığı renault servisleridir..yine milletin ön yargılarının aksine en dayanıklı arabalar yine türkşye şartlarına göre renault tur.1973 senesinden günümüze 4 farklı arabamız oldu ve hepsi renault tu.ve hiçbiriyle bir kez bile yolda kalmadık samimiyetimle söylüyorum.içlerinde bilfiiil tam 21 sene kullandıklarımız oldu reno 19 europa.hepsi 0 alındı ve bütün bakımları yetkili servislerce yapıldı .birazda şans faktörü yanımızdaydı tabiiki.ömrümün sonuna kadar türkiye de yaşadığım süre zarfında renault tan başka araba almam vede kullanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 20 Kasım 2018; 6:33:38 >
  • @CihanAir neden sende 2 çeşit arka diferansiyel yağı degismisler?

1. HPO-3 1L

2. DPS-F 1L ×2

Toplamda 2L almasi gereken arka differansiyel yağını iki farkli kod ile 3L harcamış gibi görünüyor.

Hangi Honda burasi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyata subaru forester alsaydınız 2. El değeri derdiniz olmazdı. Çünkü satmak gibi bir isteğiniz olmazdı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cappon arabaları sorunsuz yhaaaaa. Dizel ve ya turbo benzin motor olunca sorundan geçilmiyor atmosferik motor tarih oldu bırakda sorunsuz olsun!

• valla cihancım
    bi arada crv almak için bonzai içmek gerekiyo dedin gittin crv aldın
    şu an ne içtiğini bilemediğimiz i,çin yorum yok
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt
    bende de FB7 civic var ama bi accord takıntım da var; sizin accord kaç modeldi?kaç km de? kronik sıkıntıları mı var? ben 2009 sonrası kasalara bakıyorum..imkan olursa civic i satıp bi 10 bin ekleyip almak istiyorum ama terredütlerim var..civic benzinli-km düşük çok şükür bugüne kadar sıkıntı yaşamadım..yetkili servise artık bulaşmıyorum ...
  • Yağ hava polen filtresi parasına 60 bin bakımı yaptırdım ben
  • Honda ve Toyota'nın bakım aralıklarının 10bin olması bu markaları tercih etmemem için en güzel nedenlerden biri. Diğer markalar 15bin ile 20bin km arasında değişen bakım aralıklarına sahipken neden 10bin km'de bir benzin istasyonuna girer gibi servise gideyim?

Fiat'ın 1.6 motorlarının bakım aralığı 20bin
    Renault ve Nissan bakım aralığı 20bin
    Kia ve Hyundai bakım aralığı 15bin

İşin ilginci 10bin bakım ücreti ile 20bin bakım ücretinin aynı olması. Hani biraz daha uygun olsa anlarım da aynı fiyat olması çok saçma geliyor bana. Tip olarak beğensem de Japon otomobillerini, bakım aralığından dolayı tercih edeceğimi sanmıyorum.
  • Bir de trigger kayışı değişirken rakama bak

• Boyle konuların açılması gerçekten çok olumlu , seneye araç değiştirmeyi düşünüyorum honda da ciddi düşünüyordum . Teşekkürler konu için

• Subaru Forester Sahibi misiniz ?

• Senin gene iyi birde benim servise bak

30.000 km’de Honda’dan soğudum (fahis bakım fiyatları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 20 Kasım 2018; 11:0:47 >
  • Nissan dizel motorlar bakım aralığı 10.000 de bir ve fiyatlar kol gibi.

Neden biliyorum,çünkü ben de yaptırdım QQ da.

• Yok değilim ama sahibi olmak isterdim. Bir arkadaşınkini kullandım memnuniyetinide gördüm. Ayrıca söylemeyi unuttum o fiyatlara 2014 model Glk220 CDI 4 Matic’de alınabilir.

• arda2007 A kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Ve insanı araçtan bezdiriyor keyfini kaçırıyor.

• 12 yıldır KİA dizel kullanıyorum. Şuan mecburiyetten yeni araba garanti sebebi ile yetkili servise gidiyorum. 15.000 bakıma 750₺ verdim.

Dayım bu hafta 2008 İ30 otomatik aldı. Servise eski sanayideki servisim hyundai baktığı için ona yolladım.

Yağ ve filtre standart bakıma 300₺
    V kayışı değişimine 200₺ orada bir kaç parça daha değişti.
    Arka balata seti 120₺
    Şanzıman Yağı 220₺
    antifriz 40₺

Toplam 800₺ civarına işçilik dahil yaptırdı :/

Şu yetkili servis problemine Cumhurbaşkanlığına başvurmamız lazım bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 20 Kasım 2018; 11:31:54 >
  • Yahu Arkadasiniz size gelip servise su kadar ödedim, Mtv şöyle oduyorum, Kaskosu bu kadar, On cam çatladı 35gun'de tedarik edildi vs...diye gelip anlatıyor mu ?

Yani yazıyorsunuz ama boş yazıyorsunuz. Alsaydiniz, olsaydiniz, bilmem ne, adam almamış, demekki onu uygun görmüş.Siz de üniversite seçerken bogazici secseydiniz, Keske ODTU secmeseydiniz demek gibi bir tabir.

Muhtemelen ne CRV kullandınız ne de Forester, bir arkadasimin diye tavsiye verenlerden gina geldi. Yok GLK alsaydınız, yok X3 Alsaydiniz, uzaya roket firlatsaydiniz vs vs. Kendi tecrubenizi yazin.

Sadece size de degil lafım,

Dayisinin i30 ile kiyaslaynindan tut, emmioglunun lineasini bilmem ne kullanana kadar, yazmak icin yazmış millet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 20 Kasım 2018; 11:41:12 >
  • arda2007 A kullanıcısına yanıt
    Renault motor bakımları 20bin olduğu için aynı motoru kullanan Nissan'ın da 20bin olduğunu düşünmüştüm. Sayenizde öğrenmiş oldum 10binde bir olduğunu. Motorun üreticisi 20binde bir yaparken motoru alıp kullanan markanın 10binde bir bakım yapması çok saçma değil mi?

Ben ilk yıl bakımına soktum Clio'mu 6.900km'de. Sadece yağını ve yağ filtresini değiştirdim. Normal bakım yaptırsam 700TL tutuyordu ben hava ve polen filtresini çıkartınca 400TL'ye düştü bakım. Bu şekilde yaptırdım mayıs ayında. Bir sonraki bakımda da aynı şekilde yaptırıp kendim değiştireceğim hava ve polen filtrelerini. Hatta şimdi 2. bakım olduğu için mazot filtresini de değiştirmek isteyecekler ama onu da değiştirmeyeceğim 40bin km'ye kadar. Zaten yakıtı aynı istasyon hatta tek pompadan Shell'den alıyorum. Ucuz yakıt almıyorum.
  • VAG grubuna ihanet etmenin sonu budur işte....DSG li Tiguan a bin rahat edersin .fanboyların gücü aşkına
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.