Şimdi Ara

30.000 km’de Honda’dan soğudum (fahis bakım fiyatları) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
1
Favori
42.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne oldu, sorabildin mi diferansiyel yagini ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin yaşını pek bilmiyorum kardeşim ama benim yaşım mübalağanın bir sanat olmadığını bilecek kadar fazla. Neyse gereksiz tartışmaya girmek istemiyorum önceki mesajlarına bakılırsa sen bu işi fazlasıyla beceriyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Ne oldu, sorabildin mi diferansiyel yagini ?
    birisi fren hidroliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 22 Kasım 2018; 16:52:28 >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Fren hidroliği değil ? Fren hidroliğini neden değiştirmişler.

Habgi bayi orasi ? Bak pek iyi niyetli değiller.

• quote:

Orijinalden alıntı: AIRBOSS

Fren hidroliği değil ? Fren hidroliğini neden değiştirmişler.

Habgi bayi orasi ? Bak pek iyi niyetli değiller.
    3 tane değişim var

Diferansiyel

Transfer kutusu

Fren hidroligi

İlginç ben sadece arka differansiyel yağını degistirdim. Baska bir hidroliğini değişeni de görmedim duymadim.

30.000'de fren hortumu falan çatlamasa bir sorun olmasa hidrolik değişmez

Transferden emin olamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 22 Kasım 2018; 22:0:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

Telefon mübalağ yazmış . Napam yani. Takıldığın şeye bak. Çocuk çocuk şeylere takilmayin. 8-10 sene sonra gelin okuyun şu konuları. Sizin için erken.

Alıntıları Göster
    30+ yaşımdayım, hata bende.

Çocuklarla uğraşmak benim işim değil.

Buyrun arladaslar bu çocuğa başka biri baksın, eğlendirsin bu sanatçı ruhu sahibi çocuğu

• Bakım aralığının kısa olması araç için iyi bişey ama motor yağı fiyatı kadar atık imha bedeli koymaları basit bir contaya bile fiyat koymaları hadi bunları koydun üstüne işçilik ücreti de almaları resmen tecavüz. Üstelik bunları başka yerde yaptırsan ya da kendin yapsan garanti iptal. Yağ değişiminden garanti nasıl iptal olur?

Ya Ferrari gibi garanti süresince bakım ücretsiz olacak ya da faturalı ve önerilen parçalar kullanıldığı sürece garantiye bişey olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 24 Kasım 2018; 19:59:46 >
  • 4-5 yıldır foruma çok nadir uğruyorum, rastladığım konuya bak.

Keşke buralarda olup şu başlığı görseydin @Shadowgeist reis.

Edit: mention

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 1 Aralık 2018; 19:15:38 >
  • Bende bu aralar sıfır alma niyetindeyim. Ama honda crv bakım maliyetleri diye googlelayında bir sürü şikayet gördüm. Ve tüm markalar bakım fiyatlarını açıkça yazarken hondada öyle bir bilgi bulamadım. Birde bunun üstüne yazınızı okuduktan sonra tekrar düşünmeye başladım. Hondanın zaten 10bin kmde bir bakım istemesi çok zaman kaybı ve masraf çıkarıcı bir durum. Bütün markalarda 15bindir bakım aralığı. Neyse acaba sizdeki sorun dizel motora özel mi yada size defolu arabamı gelmiş bilemedim. Sonuç olarak ne olursa olsun ben satış sonrası servislerin ilgi alakasına bakarım. Siz o yöndende memnun değilsiniz sanırım?

• Hondaya ozel degilki ulkede develuasyon oldu sonra secin sonrssina kadar dondurdular venezuela gibiyiz su anda gayet normal bu fiyatlar git bide bmwde ayni bakimi yaptir 3 kati odersin

• şu konuya bir güncel verelim
  • Çok sıkıntı yaşamışsınız ama nasıl araba kullanıyorsunuz?
    20binde ön balata 30 binde arka balatalar bitmiş.Ben Ön balataları 60binde değiştirdim arkalar hala orijinal.Yağ, yakıt polen filtresi triger kayışı dışında arabada bir şey değişmedi.Bu arada araba 2005 çıkışlı ilk sahibiyim ve modeli civic.
    Bilemiyorum size çürük araba mı sattılar yoksa siz mi özensiz kullanıyorsunuz?
  • 16 yaşında çokta temiz olmayan araç kullanıyorum.1 defa yolda bırakmadı pek arızada vermedi.pek baktığımda yok.araba işi biraz şans işi

• Benim golf’ün 2 bakım parasını 30.000 km’de tek bakımda ödemişsiniz. O bakım da 3. Bakım olmuş... Allah kolaylık versin de bence uçuk fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

Çok sıkıntı yaşamışsınız ama nasıl araba kullanıyorsunuz?
    20binde ön balata 30 binde arka balatalar bitmiş.Ben Ön balataları 60binde değiştirdim arkalar hala orijinal.Yağ, yakıt polen filtresi triger kayışı dışında arabada bir şey değişmedi.Bu arada araba 2005 çıkışlı ilk sahibiyim ve modeli civic.
    Turbo motor Honda’lar hep sorunlu

• Bende sıfır araç aldım ve ilk balata (o da sadece arka balata) yüz bine yaklaşınca değişti, 20-30 binde balata bitmez ki... gereksiz yere frene çok basıyorsunuz demek ki veya aracın dibine kadar yanaşıp fren ile duranlardansınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

Çok sıkıntı yaşamışsınız ama nasıl araba kullanıyorsunuz?
    Aynısını şimdi bende yazdım...
  • okurken cinnet geçiriyordum vallahi. 96 dan beri kullandığımız 91 model aracımızla sizin ki kadar çok yolda kalmadık. halen biniyorum
    Araç kaç km oldu? Yeni arıza var mı? Bu araçlarda dpf sorunu var mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.