Şimdi Ara

30.000 lira civarı araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler babam aracını değiştirmek istiyor. 30.000 civarına dizel sedan araçlara bakıyor. Şöyle biraz geniş olsun diyor. Modelde biraz yeni olsun istiyor 2010 civarı falan.
    Ben biraz bakındım eli ayağı düzgün bişey göremedim bu kriterlerde
    Babam habire linea, symbol falan bakıyor. Benimde onlarda pek gözüm yok arada bende kullanıcam ondan istemiyorum biraz c-elyyse, 301 baktım onlarında sanki lineadan, symboldan farklı değil. Bu saydığım araçlar nasıldır. Bunlar hakkında bi yorum yapabalirseniz iyi olur.
    Sonra modeli biraz düşürünce focus, megane falan çıktı karşıma 2007 model civarı falan.
    Şimdi bu araç bozuk yolda kullanılacak genel olarak linea falan dayanırmı bu yola yoksa modeli düşürüp daha sağlam bi arabamı almak lazım yorumlarınızı bekliyorum.
    Uzun ve karışık olmuş kusura bakmayın hastayım biraz ondan
    Edit: km de 150.000 Max

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabivo -- 13 Haziran 2017; 17:40:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler bi el ativerin :/

• getz

• 30.000bin liraya alacağınız arabalar kısıtlıdır fazla beklenti olmadan c-elsyse yada ya bir linea bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • duster?

• Getz sedan kriterini karşılamıyor :) @MuhteremDede

Galiba haklısınız hocam dönüp dolaşıp aynı yere geliyor iş ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı :/ @-Uzumaki Naruto-

Duster bakmamıştım hiç bi bakayım @zero-man

Peki biraz model düşürüp focus seçeneği nasıl olur şuan 2001 model reno 19 var 2006 model focus tatmin edermi?

Yada zorlayarak 40bine çıksak fluence falan buna değermi varmıdır bi kronik problemi falan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.