Şimdi Ara

30.000 TL BU ARACA VERİLİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar en fazla 30 milyara..0 km araba alıcam..bugün fiat doblo safeline 2012 model combinin fiyatını 30,000 tl olarak verdiler..sizce bu para bu araca çok mu yoksa ideal mi

• Aslinda suan en cazip arac 0 olarak 30 bine kadar yeni aveo
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexpredator

arkadaşlar en fazla 30 milyara..0 km araba alıcam..bugün fiat doblo safeline 2012 model combinin fiyatını 30,000 tl olarak verdiler..sizce bu para bu araca çok mu yoksa ideal mi

verilmesine verilir ama ne amaçla kullanacaksınız ve bu aracın trafik yönetmeliğindeki hali size ağır gelirmi..

bir otomobil gibi olmayacak

sonuçta 6 yıl sonra bir alt vergi dilimine düşeceksiniz her sene muayene vs diye gider.

ama fonksiyonellik ve hacim sizin için sıkıntı ise güzel bir araç.
  • aile aracı olarak kullanılacak
  • chevrolet' in B sınıfı Aracına bu kadar para vermem
  • hoşunuza gittiyse görüntüsü konforu gidişi vs. tabiki alınabilir.üzecek bir araç değil doblolar
  • linea alsanız daha iyi bence.
  • Fiat amblemi olan her hangi bişeye, 10 binden fazla vermem. bu benim kendi görüşüm gece uyuyamam walla...
  • yeni doblo alın bence liste fiyatı 33000 2 bin lira inerler olur size 31000 , az önce dizel linea yazmıştım abs si bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 22 Eylül 2011; 20:34:11 >
  • senin düşünceni sormuyor bu konu zaten..
    arkadaşlar mantıklı,akılcı yorum yapacaklar yapsın.bu kurallarda yorum yapmayanlar o zeki yorumlarını kendine saklasın..o gece uyuyamayan arkdaş bi baksın türkiyede kendi alanında en çok satan otomobil ve kombi(linea-doblo) kimin ürünüymüş
  • bu zihniyetler yüzünden . B SINIFI bi araca milletimiz 50 .000 TL verecek kadar uçuyor....
  • Eğer kalabalık bir aileyseniz bu fiyatlarla başka 0 km araç alma şansınız yok gibi birşey ama tek çocuklu ve çocuksuz bir aileyseniz b segmenti bir araba almak daha mantıklı olacaktır.

Saygılar
  • İstanbulda oturmuyorsanız ve her sene muaynesi sorun teşkil etmeyecekse alınabilir. Neden İstanbul dedim çünkü 1. köprüden geçmesi yasak diye biliyorum.
  • merhaba
    bende de 2009 doblo premio var. eğer aile için kullanacaksanız ve sürekli gezmeyi seviyorsanız tam ideal bi araba :) bagajda yer var mı diye hiç düşünmem mesela :) 2. el piyasasıda çok güçlü ( ben daha uzun yıllar satmayı düşünmüyorum orası ayrı :D )
    Başka aklınıza takılan sorunuz olursa pm atın veya buraya yazın cevaplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

İstanbulda oturmuyorsanız ve her sene muaynesi sorun teşkil etmeyecekse alınabilir. Neden İstanbul dedim çünkü 1. köprüden geçmesi yasak diye biliyorum.

evet 1. köprden geçmesi yasak ama zaten 1. köprünün yoğunluğu çok fazla, 2. köprü her zaman akıcı. İstanbulda oturuyorum şimdiye kadar bu köprü meselesi hiç sıkıntı olmadı benim için. Ama arkadaşın gideceği güzergaha ters düşer orasını bilemem. Bunuda aracın az yakması amorti eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

Fiat amblemi olan her hangi bişeye, 10 binden fazla vermem. bu benim kendi görüşüm gece uyuyamam walla...

al bendende o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

Fiat amblemi olan her hangi bişeye, 10 binden fazla vermem. bu benim kendi görüşüm gece uyuyamam walla...

bir konuyada muhalefet olma

bizleri şaşırt zaten herkes bentley kullanıyor bu ülkede ve de rahat rahat uyuyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.