Şimdi Ara

30.000 TL civarı megane 2 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler 30-35 bin TL civarında araba araştırıyorum,
    O fiyat bandında en iyi araba megane 2 gibime geldi? Siz ne düşünüyorsunuz, 2019 yılında megane 2 nasıl bir tercih olacaktır?
    Veyahut sizin tavsiye vereceğiniz bir araba modeli var mıdır?
    Yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantfc -- 6 Şubat 2019; 23:21:49 >

• megane donanım olarak iyi ama çok basit yapılmış çabuk dökülüyor masraflı onun yerine taş gibi araba olan focus 1, bora,passat,astra,vectra alınır
  • veilben kullanıcısına yanıt
    Dedikleriniz arasında, focus ile astra olabilir ancak, focusun o fiyatlarda temizini bulması zor. Astra ise bize küçük gelecektir, aileye gitmez
  • 30 a normal megane 2 varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkantfc

Dedikleriniz arasında, focus ile astra olabilir ancak, focusun o fiyatlarda temizini bulması zor. Astra ise bize küçük gelecektir, aileye gitmez
    yalnız o paralara megane 2 da temiz bulamazsınız bir değişenli bir kaç boyalı o yaştaki araçlara normal pimpirikli olmayın
  • 15 yaşındaki arabayı 35 düzgünü bulunmuyor halee bak.3 yıl önce sıfır araba ediyordu.
  • www.sahibinden.com
    Renault Grand Scenic Fiyat Listesi - sahibinden.com
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-grand-scenic-1%2C9-dci-612883123/detay
  • Vectra 2005 üstü tavsiye ederim
  • Özellikle beğendiğiniz bir araç mı bilmiyorum. Ben 2010 yılında 2006 model privilege cam tavanlı versiyonunu kullandım. Kapı kolları soyulmaya döşeme halıları erimeye plastikleri solmaya sertleşmeye başlamıştı. Ben hiç sorun yaşamadım ama manyetik kaptör arızasından yollarda kalmalar, airbag arıza uyarısı, klima kompresörünün hata koduyla devreden çıkması, cam krikolarının tesisat kaynaklı arızaları, xenon ampul değişimi için tamponun sökülme gerekliliği gibi meşhur sıkıntıları bulunur.
  • Ustatamponcu kullanıcısına yanıt
    30 a olanlarda pek bir şeye benzemiyor

38 filan var o da yüksek geldi

ben de 30-35 civarı bir şey bakıyorum

• Bende 80hp dizel olanı vardı. O kadar az yakıyordu ki...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.