Şimdi Ara

30.000 TL'ye Sıfır Araç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 30.000 tl civarlarında sıfır araba alacağım.

Düşündüklerim;

Renault Clio HB 1.4
    Toyota Yaris 1.33 Terra
    Skoda Fabia 1.4
    VW Polo 1.4

Yakıt olarak benzin düşünüyorum. Ayda kendimizi parçalasak 2000 km 'yi geçemeyiz bu yüzden dizel düşünmüyorum.

Beni servis ile uğraştırmayacak, ordan burdan ses çıkarmayacak şehir içinde de biraz ekonomik olacak bir araba düşünüyorum. 5 kişilik bir aileyiz küçük araba tercihim biraz abes kaçabilir ama sanırım bu araçların da için fena değil. Gönlüm yarise kaçıyor... Düşüncülerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• Tabii ki polo
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemk_

Tabii ki polo

teyze oğlu aldı 1.4 polo ve en boş olanı idi.28 bine 2.eldi fakat 1500km deydi araç.
    hem şık bir araç hemde benm vw e olan iandımı kırdı.
    aracın arka koltuk mesafesi bana göre çok iyiydi.kendimdeki corsa ile kıyaslıyorum gayet başarılı...
  • bu seçenekler arasından polo öneririm
  • fabia 1.4 yerine 1.2 tsi almanız daha iyi olur. hem daha atak hem de ekonomik bir araç. yarisin bagajı küçük sizin ihtiyacınızı karşılamaz.

ayrıca 30.000 tl bütçeniz varsa ve benzinli alacaksınız. bu fiyata ford focus 1.6 comfort alabilirsiniz. saydığınız tüm araçlardan üstündür. yine C sınıfında kia cerato sedan aynı fiyata satılıyor. 5 kişilik bir aile için b sınıfı arka koltuklarda rahat edemezsiniz.
  • aile arabası kavramı kişiye göre değişiyor sanırım. bence bu araçlardan aile arabası olmaz.

alternatif marka ve modellere nasıl bakıyorsunuz acaba ? uzun süreli mi bineceksiniz bu araca yoksa 1-2 yılda satarım mı diyorsunuz ?
  • Öncelikle 5 kişi için b sınıfı araba seni çok üzer.Biz 2 kişi sıkıntı yaşıyoruz.C sınıfı almassanız pişman olmanız muhtemel.Bunun yanında dizel öneririm.

Bende şu an 30 000 tl olsa idi hiç düşünmeden 2. el dizel bir focus,308,ceed,cerato vs alırdım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

Öncelikle 5 kişi için b sınıfı araba seni çok üzer.Biz 2 kişi sıkıntı yaşıyoruz.C sınıfı almassanız pişman olmanız muhtemel.Bunun yanında dizel öneririm.

Bende şu an 30 000 tl olsa idi hiç düşünmeden 2. el dizel bir focus,308,ceed,cerato vs alırdım...

+5000

Üstelik benzinli düşünüyorsanız 30.000 e harika bir 2009-2010 model C segmenti alırsınız. Sırf 0 km diye o arabalara 30.000 TL hayatta vermezdim.
  •  30.000 TL'ye Sıfır Araç ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-cee-d-6-800-km-de-dizel-ceed/detay

Düşünmez misiniz?

2010 model 7650 km.Ayrıca da dizelmiş.Bana göre oradaki arabalara 5 basar.

• kia ceed 1.4 kia cerato olabilir (ikiside sıfır)
    bu arada forumda nasıl konu açılıyor ?
  • Tabiiki de ford focus 1.6 comfort

bir üst sınıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwandatr

Arkadaşlar 30.000 tl civarlarında sıfır araba alacağım.

Düşündüklerim;

Renault Clio HB 1.4
    Toyota Yaris 1.33 Terra
    Skoda Fabia 1.4
    VW Polo 1.4

Yakıt olarak benzin düşünüyorum. Ayda kendimizi parçalasak 2000 km 'yi geçemeyiz bu yüzden dizel düşünmüyorum.

Beni servis ile uğraştırmayacak, ordan burdan ses çıkarmayacak şehir içinde de biraz ekonomik olacak bir araba düşünüyorum. 5 kişilik bir aileyiz küçük araba tercihim biraz abes kaçabilir ama sanırım bu araçların da için fena değil. Gönlüm yarise kaçıyor... Düşüncülerinizi paylaşırsanız sevinirim.

hacim olarak b-segmenti işini görecekse ve servis filan uğraşmak istemiyorsanız ikinci eli hiç düşünmeyin bence. benim önerim Opel corsa 1.2 85 hp... performans ve kalite olarak yukarıda saydıklarınızla aşağı yukarı aynı seviyede bir araç. ayrıca vergi avantajı da var. baz donanımı 29.000 dan başlıyor ve 15 inç çelik jantlı (kapak jant değil).

ekleme: illa yukarıdakilarden birisi derseniz fabia derim kesinlikle. yaris çok küçük, clio'nun içini ve kalitesini oldum olası sevmemişdir, fabia yürüyen aksam olarak polo'nun birebir aynısı ve daha ucuzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi effendy75 -- 28 Temmuz 2010; 15:58:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Y_U_S_U_F_

kia ceed 1.4 kia cerato olabilir (ikiside sıfır)
    bu arada forumda nasıl konu açılıyor ?

Mesela araç tercih ve kıyaslama bölümüne açacaksınız konuyu o bölümdeyken sol üstte yeni mesaj yazıyor ona tıklarsanız yeni konu açabilirsiniz.

Bu arada linkteki cee'd mantıklı bir seçim bana göre değerlendirin derim.
  • Arkadaşlar,

Tüm firmaları gezdim ve honda jazz e aşık olup aldım geldim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwandatr

Arkadaşlar,

Tüm firmaları gezdim ve honda jazz e aşık olup aldım geldim :)

Hayırlı olsun hocam, güzel tercih,i donanım ve motor hakkında bilgi verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 28 Temmuz 2010; 19:06:25 >
  • ford fiesta titanium tdci
  • bence 1-2 bin daha ekleyip 1.4 litre benzinli C sınıfı boşline araçlara yönelirseniz, yolculuklarınız daha konforlu olacaktır b sınıfı araçların donanimları ne kadar dolu da olsa da C sınıfının boş olanları kadar sürüş konforu sağlayamayabiliyor, fiat bravo makyaj gördü baz donanımında birazda olsa iyileştirmeler oldu, Ford focus veya Toyota Auris'te düşünülebilir
  • Hayırlısı olsun.Yine de en ferah hacimli B sınıfı bir araç almışsınız.Kazasız belasız sürüşler...
  • pardon aracı aldığınızı belirttiğiniz mesaj gözümden kaçmış, hayırlı olsun, Jazz çok iyi tercih olmuş sınıfındaki diğer araçlara göre bambaşka
  • 31 bine aldım. honda jazz joy + modeli bu. abs, otomatik klima, 8 hava yastığı v.s. gibi donanımları var... 1.4 motor 100 beygir düz vites
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.