Şimdi Ara

30.09.2015'de El Capitan'a gecilmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese Merhaba, bilindigi gibi bu hafta Mac'ler icin El Capitan yayinlanacak. Yaklasik bir aydir Macbook Air kullaniyorum. Yosemite yüklü üzerinde. Suan icin hersey iyi. Ama yeni gelecek olan sürümde ki özellikleri de kullanmak istedigim icin yenisine gecmeyi düsünüyorum.
    El Capitan [Beta] ile Macbook Air kullanan oldu mu suan'a kadar? Ilk gün gecmeyi tavsiye edermisiniz? Yosemite'e nazaran daha mi iyi, yoksa daha mi kötü? iOS sürümlerinin baslarinda oldugu gibi bir cok bug ile karsilasmamiz muhtemel mi?

Yardimci olursaniz sevinirim..

Tesekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son beta sürümleri bile sorunsuz deniyor, final sürüm daha iyi bile olacaktır tahminen, ancak işinizi garantiye almak isterseniz birkaç gün bekleyin, yorumları görün. Ben çıktığı gün geçeceğim kendi adıma konuşursam
  • playmaker10 kullanıcısına yanıt
    Hangi cihazda kullaniyorsun?

• 13 inç Retina Pro. Kendin beta kullanmıyorum, ancak duyurulduğu günden beri yorumları takip ediyorum. Sorunsuz ve bir hayli performanslı bir Os X sürümü geliyor gibi bir izlenim edindim, beta sürecinde bile Yosemite yerine kullanmayı tercih edenler vardı. Ben ilk günden kuracağım, yorumlarımı da burada paylaşırım.
    Tesekkürler. Yazarsan güzel olur Sifir kurulummu yoksa üzerine mi kuracaksin Yosemite'in?

• Ben uzun zamandır betasını kullanıyorum, ve sorunsuz çalışıyorum. tavsiye ederim

osx windows gibi değil, verim alabilmek için sıfır kurulum yapmanız gerekmiyor.
  • dreampowder kullanıcısına yanıt
    O zaman ilk gün olmasada ikinci gün kurarim galiba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dreampowder kullanıcısına yanıt
    Yine de clean install sorun ihtimalini azaltıyor sanıyorum?
  • System32.dll S kullanıcısına yanıt
    Peki clean install anlatimi var mi bi yerde?

• sakulta85 kullanıcısına yanıt
    OSx'in istediğiniz sürümünü indirdikten sonra, USB Installer oluşturacaksınız.
    Daha sonra da SSD'yi silip yükleme yapacaksınız.

Clean Install with USB Drive falan diye ararsanız çıkacaktır google'da
  • Os X Internet Recovery ile de clean install yapılabiliyor sanıyorum. Clean install mu direk upgrade mi yapsam ben de kararsızım açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playmaker10 -- 28 Eylül 2015; 16:55:32 >
    Evet ama dosyanın indirilmesini bekliyorsun bilgisayarını da kullanamıyorsun o arada. Kopar mopar bence güvensiz.
    Açıkken indirip usb ile yapmak daha iyi diye düşünüyorum.

Bu arada 1.Betadan beri kullanıyorum El Capitan'ı. Direk geçilmesinde bence bir sıkıntı yok.
  • System32.dll S kullanıcısına yanıt
    Galiba direk gecerim ben. Ondan önce USB'ye atarim. Baktim kötü calisiyor, clean install yaparim.

• Açıkçası ben ilk macimi aldığım günden beri clean install'ı bir kez yaptım.. bunun dışında herp upgrade üzerinden gittim.
    zaten osx yapısı gereği windows gibi herşeyin bağlı olduğu tek bir çekirdekten oluşmuyor. Herşey modüler olduğundan güncelleme işlemi windowstaki güncelleme işlemine göre daha basit
  • Bende doğrudan geçmeyi düşünüyorum, daha önceden Yosemite yükselterek kullanıyordum, performans konusundan sıkıntı çekmedim. Usb ile temiz kurulum için apple tarafından bir yol var, eğer benim gibi 3. part yazılımlara güvenemiyorsan kullanabilirsin.

https://support.apple.com/en-us/HT201372
  • Şu an bütün yedeklerimi oluşturdum hepsini harici belleğe attım.Geldiği gün clean install yapmayı düşünüyorum.
  • mogosan kullanıcısına yanıt
    Yedeklerini sirf Time Machine ile mi olusturuyorsun?

• Ben güncelleme tuşuna basıcam kendisi yapsın kurulumu. Gerek yok clean install falan
  • Ben de ilk geldiği gün geçmeyi düşünüyorum.

Clean install yapmaya gerek yok sanırım. Söylendigi gibi os x yapısı güncelleme ile sorun çıkarmayan bir duzeyde.

• Bende geldiğinde geçmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldığım bi nokta sizlerle aynı sistemi tekrar silip usb den mi kuruyum yoksa direk güncelle deyip yükseltiyim mi ? konu hakkında bilgisi olan varsa diğer sorumda performans artışında oyunlarla ilgili bi gelişme varmı ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.