Bildirim
30-35 bine alınabilenkaportası en sağlam ve çürümeyecek binek araç modeli hangisidir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
eski kasa corolla güncel makyaşsız fokus astra hb alınabilir o paraya -
2004 Model, 1.9 TDI PASSAT öneririm ya da 2003 de olur. Kesinlikle çok mantıklı bir tercih olur. -
kaç yıl kullanmayı düşünüyorsunuzki?...
piyasadaki araçların büyük çoğunluğu çürümez artık kolay kolay....
eğer eski model bir araç alıcaksanız iyice araştırın.....mesela mercedesin eski modellerinde şaşırtıcıdırki ciddi pas sorunları oluştu....(w210 serisi dönemin c serisi) -
quote:
Orjinalden alıntı: Şahbaba
2004 Model, 1.9 TDI PASSAT öneririm ya da 2003 de olur. Kesinlikle çok mantıklı bir tercih olur.
o paraya passat yok arkadaşım git bak nete 33ten başlıyor onlar -
quote:
Orjinalden alıntı: dkerem2
quote:
2004 Model, 1.9 TDI PASSAT öneririm ya da 2003 de olur. Kesinlikle çok mantıklı bir tercih olur.
o paraya passat yok arkadaşım git bak nete 33ten başlıyor onlar
30-35 bin arasına 33 dahil değil mi? -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: dkerem2
quote:
o paraya passat yok arkadaşım git bak nete 33ten başlıyor onlar
30-35 bin arasına 33 dahil değil mi?
pardon ben 25-30 bin arası görmüşüm arkadaşım
-
kaportayı sadece çürüme anlamında düşünmedim.Aynı zamanda da darbe alma esnasındaki koruyucu özelliğinide düşünerek sormuştum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X