Bildirim
30-35bin hb tavsiye
Selpak Tuvalet Kağıdı, 3 Katlı, 32'li, 1 Paket (1 x 32 Adet) : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B07KCZF96P
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2001 GOLF ÜM OLDU KALİTELİ ARABA ŞİMDİ 147 KULLANIYORUM KEYİFLİ BİR ARABA -
toyota auris bakabilirrsiniz -
Hyundai i30. -
308 -
bu aralıkta bütçeniz varsa alfa üzer ama auris bakabilirsiniz makyajlı kasa bile alınır o paraya -
Alfa servis maliyetleri vs olarak aslında sanılanın aksine uygun bir araç. Bir süreliğine deneme imkanım da oldu, gayet hoşunuza gidecektir. Albenisi yüksek, farkındalık oluşturan bir araç. Ama günlük kullanımınız fazla ise, korkarım TR yol koşullarında hem yakıt hem de ön takım olarak biraz sıkıntınız olabilir diye düşünüyorum.
Satmayı, zamanı gelince elden çıkartmayı düşünüyorsanız Golf alın derim. Eski golfler 18-19.000 liradan hala alıcı buluyor. Astra hantal, 308 için ise bir şey diyemem. 407'ler o markanın felaketi oldu ne yazık ki. -
3 araç önericem
Toyota Auris
Ford Focus
Fiat Punto Evo
Bu paraya üçününde temizini bulabilirsin -
Doğru, Alfa'nın ön takım üzer ve bazı kronik sorunları da var. Türkiye'de pek tat vermez.
Hyundai i30 hem sorunsuz, hem de donanmlı bir araç. NCAP'ten 5 yıldız da almıştı sanıyorum, sitesinde yazar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 24 Kasım 2011; 20:01:36 > -
görüntüyü göz önüne almazsak 207 corsa fiesta hangisi daha mantıklı yakıt ve perf olarak* -
quote:
Orijinalden alıntı: D3ja
görüntüyü göz önüne almazsak 207 corsa fiesta hangisi daha mantıklı yakıt ve perf olarak*
Butceniz bu uc aracin da sifirina uygun. Bunlar arasinda Corsa diyecegim. -
peugeot 308 -
A3 veya 1.16i.
Edit: Hatta ben olsam bunu alırım:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-doktordan-cok-temiz-1-16i-65576225/detay/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Grata -- 28 Kasım 2011; 16:18:23 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X