Şimdi Ara

30-40 arası bütçe ile güvenli konforlu ekonomik araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Malum araç piyasası belli uzun zamandır sıfır yada yüksek model araç almayı planlıyordum ancak hem fiyatların sürekli artışı hemde ikinci elde güven meselesinden yaza kadar beni idare edebilecek daha düşük bütçeli araçlara yönelmiş bulunuyorum 30-40 arası başlıktaki özelliklere sahip araçlara baktığımda beni sanayiye müdavim edeceklerini gördüm daha önce hiç eski bir araç kullanmadım bu yüzden mekanik arızalar kronik sorunlar gibi konularda tecrübeli değilim
    Kısaca şöyle söyleyeyim 4 kişilik bir aileyiz çoğunlukla şehir içinde kullanabileceğim en azından klimalı ve hidrolik, kronik sorunları olsa bile cep yakmayacak ve elden çabuk çıkarabileceğim bir araç arıyorum sizler bana bu konuda hangi araç-ları önerirsiniz şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim 30-40 arası bütçe ile güvenli konforlu ekonomik araç

• Bu civarda hatta biraz daha üstünde(50 bin civarı) tavsiye varsa ben de alabilirim. :) Eskiden beri Twingo'larla bir gönül bağım var ama şuan alınır mı bilemiyorum.

• Valla tanıdıgım galeri 36 ya doğan sattı hocam o paraya ne bulursan al bence eli yüzü düzgün yoksa hiç alamazsın Eski elentra fln bak laguna tarzı güvenli arabalardır lagunanın sacı felan kalındır konforludur kullandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.