Şimdi Ara

30-50 bin bu sinavlar bizim #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum hemen hepimiz aksilikten ordayiz vs neyse

Bakiyorumda ilk 20 k full dokulmus bu sinavda 55+ yaptiysaniz ikinci sinavda 65+yaparsaniz fende hooppp tiptasiniz bu sene acayip isler oluyor

Benim 65 civari netim var kaldi ikinci o kolay zaten su an ne oldu 55 i gectiyseniz su an 20 bine geldik ikincidede gecersek tip bizim ahahah. 55 icin 65 fen lazim ben 65 im 65 yapsam bu kez 10 k olurm 40 k yim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yav he he
  • yandexio kullanıcısına yanıt
    yav he he demişin ama adam haklı 30k 40k arası 20k 30k arası ile netleri çok yakın çoğunluk olarak...fen çok önemli bir sınav...20k 40k arası istisnalar hariç her kesin neti 40 ve 35 arasında genelde...ve feni yapan gerçekten uçar...özellikle bio çok önemli..
  • derece sınıfındayım arkadaşlarımın hepsi 5k da adamlar 45 mat atmışlar en düşük babayı çekersiniz söyleyeyim benim lys kötü zaten beni baz almayın kendime göre kıyas yapmadım zaten durumlar bu
  • Bende öds 2 deyim mezun grubu ortalik kiyamet ayni ygs de oldugu gibi yetistirememisler vs mesela benim puani hesapliyoduk 370 60 bin diyoduk 40 geldi 14 e gore 20 bin oynadi dusunun yani 10k daki adamin puani 410 aramizda 40 puan var matta 10 net fark attim bu bana 20-25 puan verdi fendede 10 atsam direkt 10 k cok fazla sıkışma var

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

derece sınıfındayım arkadaşlarımın hepsi 5k da adamlar 45 mat atmışlar en düşük babayı çekersiniz söyleyeyim benim lys kötü zaten beni baz almayın kendime göre kıyas yapmadım zaten durumlar bu

8-15 k arasi ni geciyoruz zaten o 2-3 k yi gecmek cok zor ama 8-15 k ya adamlara 15-20 net fark atsak one geciyoruz
    A ben bunda 10 attim kaldi fen 5 fark atsam onune geciyorum boylede bi sistem var amk

• NULLBRAiN2008 N kullanıcısına yanıt
    valla senin gibi iyi yapan o aralıkta bin kişi falan anca vardır anca siz çekersiniz bin kişi de önlerden düşer... öyle aham şaham bir oynama olmayacak şuan ki duruma göre...
  • E tabi yillardir boyle zaten o geri giden 2-3 binde gotu kalkanlar ve aksilikten yapamayanlar sansizlar gidiyor mesela bizim 2 alt sinifta cocuk denemelerde 107 vs biz 130-140 ygs de adam yine 107 yapti 10 bin oldu adalet iste

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.