Şimdi Ara

30-50 savaşı 60lwl adamlar giriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw beylerbi anlam veremedim şu 30--50 savaşında spike vuran var
    adamlar 60lwş
    bi öğretin bende gireyim

• salı gunu bi deneme yapcam bakalım gircekmi bi yontem buldum
    lvl 61 asas ile tek başıma savaş kazancam hatta 1500 buf kagıdı 300 ac aldım
    ortalıgın ............
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetKing

salı gunu bi deneme yapcam bakalım gircekmi bi yontem buldum
    lvl 61 asas ile tek başıma savaş kazancam hatta 1500 buf kagıdı 300 ac aldım
    ortalıgın ............
    yapında banlasınlar onu yapmayı banada bi ark.söledi ama sakatmış ben denemedim
  • Alla alla nasıl oluyo ki acaba...ezikler savaşına girebiliyoruz..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: resfect

Alla alla nasıl oluyo ki acaba...ezikler savaşına girebiliyoruz..!
    quote:

Orjinalden alıntı: resfect

aslında çok basit biraz düşünülse bulunabilecek bişey nasıl girileceği ama ben hiç yapmadım yapmamda banlanırsınız benden tavsiye uğraşmayın böle ucuz nnumaralarlla
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLMVER

quote:

Orjinalden alıntı: resfect

aslında çok basit biraz düşünülse bulunabilecek bişey nasıl girileceği ama ben hiç yapmadım yapmamda banlanırsınız benden tavsiye uğraşmayın böle ucuz nnumaralarlla

Alıntıları Göster
    zaten bizim turk milletinin kafası bu tur hilekarlıga calısır...surada bunların tersine bi yazı fln ne zaman görebiliriz?

• haksızlık oluyo arkadslar öle yapıyosolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: peka

haksızlık oluyo arkadslar öle yapıyosolar
    Benim düşüncem şu :
    Adamlar lvl 60 yapıp NOVA yı açıyor ve lvl düşürüorlar ..eziq savaşına girip bol bol NP kasıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgur_Akgul

Benim düşüncem şu :
    Adamlar lvl 60 yapıp NOVA yı açıyor ve lvl düşürüorlar ..eziq savaşına girip bol bol NP kasıyolar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozgur_Akgul

Benim düşüncem şu :

olm ezik savaşında ne npsi kascan. 30 np geliyo o da tek takılırsan benim gibi. millete 5-7 falan geliyo heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

quote:

Orjinalden alıntı: Ozgur_Akgul

Benim düşüncem şu :

olm ezik savaşında ne npsi kascan. 30 np geliyo o da tek takılırsan benim gibi. millete 5-7 falan geliyo heralde.

Alıntıları Göster
    Walla ben dün girdim anasını satım adamlar nova sword dancing lr ortalığı dağıttılar. Bende np kasma umdiyle girdim ama nafile. Az bie kasabildik. Ama bunu gm izliyo olması lazım haksızlık anasını satim..

• haır onlar 60 dan düşme bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: peka

quote:

Orjinalden alıntı: peka

• quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Abi 60 tan düşmüş dionuz spike fln açık adam salak mı eziqqq savaşı için en zor lwl leri düşmeye.Kesin bi bug gibi bişiden faydalanıolardır. Eziq savaşında kascağı npyi CZ de 60lwl assa 1-2 saatte kasar yanlışmıyım ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLMVER

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

anlatırmısın karderş şu yöntemi yaf cyperda gm 10 yılda 1 gelior lwl 61 oranın a..................... yım
  • quote:

Orijinalden alıntı: acchilles

quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

anlatırmısın karderş şu yöntemi yaf cyperda gm 10 yılda 1 gelior lwl 61 oranın a..................... yım

Alıntıları Göster
    ben girdim 2 kere öldüm 52 adam öldürdüm z r ile ölenler bile var arka arkaya 22 kişi öldürdüm
    sonra cıktım hatta video bile cektim de arkads dedi yukleme yollarlar GM ye banlanırsın
    ama işin birde oteki yuzu var
    beni öldüren 2 kişi ile baya bir mucadale ettim hatta 10 tane pot basmama ragmen öldüm adama spike ile 500 vuruyorum bir tane warrior ben vuruyom adam pot basıyor zaten 1500 buf 300 ac kagıdı kullandıgı kesin ustune birde full dagger defans giymiş olsa diycem ama adam bana 800-900 vuruyor seri seri eger bu adam ın lvl i 50 ise bu adam 60 olunca bunu kim tutcak
    ben 61 lvl adamım ile bu adamı yatıramadım ordaki 30-50 arası adamların 10 tanesi birden vursa anca yatırırlar
    sizce ben adaletsizlik mi yaptım bu savaşa girip 52 kişiyi keserek katliam yaparak
    ustelik 10 dk da

• quote:

Orijinalden alıntı: NetKing

ben girdim 2 kere öldüm 52 adam öldürdüm z r ile ölenler bile var arka arkaya 22 kişi öldürdüm
    sonra cıktım hatta video bile cektim de arkads dedi yukleme yollarlar GM ye banlanırsın
    ama işin birde oteki yuzu var
    beni öldüren 2 kişi ile baya bir mucadale ettim hatta 10 tane pot basmama ragmen öldüm adama spike ile 500 vuruyorum bir tane warrior ben vuruyom adam pot basıyor zaten 1500 buf 300 ac kagıdı kullandıgı kesin ustune birde full dagger defans giymiş olsa diycem ama adam bana 800-900 vuruyor seri seri eger bu adam ın lvl i 50 ise bu adam 60 olunca bunu kim tutcak
    ben 61 lvl adamım ile bu adamı yatıramadım ordaki 30-50 arası adamların 10 tanesi birden vursa anca yatırırlar
    sizce ben adaletsizlik mi yaptım bu savaşa girip 52 kişiyi keserek katliam yaparak
    ustelik 10 dk da

Alıntıları Göster
    baylar hile paylaşımı yasak böyle şeyleri buraya yazmıyalım herkezin bu tür bugları bilmesi oyunun çökmesine sebep olur

• quote:

Orijinalden alıntı: :CarTman:

baylar hile paylaşımı yasak böyle şeyleri buraya yazmıyalım herkezin bu tür bugları bilmesi oyunun çökmesine sebep olur

Alıntıları Göster
    benim de lwl 56 lık warriorumu 6 lwl birden 2 günde kastım ark. iler clan kurmuşlar ona girdim sabah aksam apos bende lwl 50 %99 da bekliodum ole . DLW de ben herkesi kesmiodum direk sawas krallarına onları cok rahat kesiodum bi de cok fazla para düşürüom lwl im 50 di o zman ama ortalıgı yıkıodum +6 set bot +7 str 12 elimde o zman iki tane +6 deep wardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8

benim de lwl 56 lık warriorumu 6 lwl birden 2 günde kastım ark. iler clan kurmuşlar ona girdim sabah aksam apos bende lwl 50 %99 da bekliodum ole . DLW de ben herkesi kesmiodum direk sawas krallarına onları cok rahat kesiodum bi de cok fazla para düşürüom lwl im 50 di o zman ama ortalıgı yıkıodum +6 set bot +7 str 12 elimde o zman iki tane +6 deep wardı

Alıntıları Göster
    beyler ben 62 lvl priestle giriyom ezişk savaşına.
    ama savaş bölümüne girilmiyo
    savaş bittikden sonraki 1 saatlik bölümde giriliyo.
    lvl düşürmek gerekmiyo.
    oyunda bi bug var şu an.
    ama bunu buradan paylaşamayacam.
    yasak çünkü. ben de 2 kere girdim zati geyiğine.
    herkese iyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: stuttgard

beyler ben 62 lvl priestle giriyom ezişk savaşına.
    ama savaş bölümüne girilmiyo
    savaş bittikden sonraki 1 saatlik bölümde giriliyo.
    lvl düşürmek gerekmiyo.
    oyunda bi bug var şu an.
    ama bunu buradan paylaşamayacam.
    yasak çünkü. ben de 2 kere girdim zati geyiğine.
    herkese iyi oyunlar.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar savaşa girerken skill point sınırı var öyle deilmi?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.