Şimdi Ara

_¯_¯30-50 Savaşında Olacaklar¯_¯_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 30-50 savaşında elinde +7 shard +7 mirage ve üstü komple +6 chitin ve 2 tane kekuri ring diğerleri +7 takılar[dex] olan bir char sizce yaparmı..

Assasin lvl 50..

• ayıpsın
  • yapmazmı ya
  • O zaman daha lvl kasmıyım ben.. böle giderse Ezik savaşının Kralı olucam
  • quote:

Orjinalden alıntı: yqmai_yquai

O zaman daha lvl kasmıyım ben.. böle giderse Ezik savaşının Kralı olucam

hangi serverdasın???

bide beyler eziq savaşına np'siz giriliyomu? yoksa alam mı? yarın bende girecem
  • sen bana hangi serverda hangi ırktan olduunu söle ben savşa ona göre giriym
  • o iş yapmazda kim yapar
    bu arada o kadar itemi nası dizdin yaa
  • Dies de.. Human'ım
    İtemler 1 yılın ürünü.. yani kolay dizilmiyo o kadar item..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yqmai_yquai -- 5 Mart 2006; 1:29:56 >
  • bende oyuna ilk başladığımda düşürdümdü kekuri rogerda kullanıyodum değerini öğrenene kadar bende kasıyorum eziksawaşına roger şu an lvl 42 mirage düşüriyim diyorum hala düşmedi şans işte

• o da yapamazsa artık
  • quote:

Dies de.. Human'ım
    İtemler 1 yılın ürünü.. yani kolay dizilmiyo o kadar item..

1 yıl item kasmışsın ve deymiş dostum

charın hem iş yapar hem de çok eğelenceli olur sawaş o charla kimseden kaçma direkt dal
  • quote:

Arkadaşlar 30-50 savaşında elinde +7 shard +7 mirage ve üstü komple +6 chitin ve 2 tane kekuri ring diğerleri +7 takılar[dex] olan bir char sizce iş yaparmı..

Assasin lvl 50..

ezer geçersin milleti
  • bende humanım bu günkü savaşta birlik olalım istersen geçen haftakinde 1600np kasmıştım. bendede dex 9 2 yüzük 1 pendant dex 6 belt ve 2 küpe 2 +7 mirage +7 chitinler buff scroll ac scroll um var hep solo takılırım. sende solo seviyosan gel ikimiz party yapalım pm atarsın bu gün saat 1 de savaş heralde. pm: Kuntiz hemen pm at yoksa pm blokluyom çok sw istiyolar
  • nickin ne :)
  • beraber gidelim yaws :D bende diezde humanım skill statlarımı eksik dağıttım 51 mageyim kilitlerim :D ayıptır sölemesi cz takılıyorum
  • Arkadaşlar Nickimi gizliyorum malum hack olayları falan oluyo.. siz nickinizi verin savaşta pm atim ben size..
  • eğer scroll kullanıyosan ve kimseyi almıcaksan pm: Kuntiz yok healer buffer mage warior doldurcam diyosan ben yokum
  • valla geleni parlatırsın cilalarsın allarsın ya

• quote:

Orjinalden alıntı: knigth_online_ahmet

ayıpsın

aynen ayıpsın

• daha ne duruosun buda sorulcak sorumu ??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.