Savaş bitti ama oyuna giremiyorum bi türlü.. acaba üyelik alsammı?? BU oyunada para vermeye değmez diyorum bi taraftanda..
d1 e bastığım anda preminum istiyor.. bunun bi çaresi var veledizina..
sen üyemisin yoksa nasıl giriyorsun.. bi aydınlatırsan sevinirim.. bugün öğleden beri giremyorum..
yasa arkdasım benim bende warirors kasıyom +9 str takılar olcak üzeri +6 yada+7 chitin olcak elindede glave olcak ve bende diez ve humanım benle savaslarda takılmak istersen ben burdayım adım bok_41 eger benle takılmak istersen ben oyundayım
bende diesde full chitin +7 kukry lerle lvl 47 asas la humanların arasına bi dalıyorum 5-6 mage alıyorum 50 ye kadar kasıp savaşlarda takılacam öğrenci adamım yapmam gereken bu
ıtemler gusel de oynamayı bılmek sorun 60 lwl asassın gıdıo warrıor a saldırıo ama warrıor full str oluo halbukı mageye saldırsa oldurcek ama ıste oynamayı bılmek sorun dımı arkadaslar
eziq sawaşı cz nin eziq ler için olanımı ? yani hem 50 np gidio hem de para mı ??? 1-7 kadar die duydum mesela saat 3 te girebilio musn we ölünce np de bitince atlıosun dimi sonra tekrar girebilme şansın war mı bu soruları yanıtlarsanı sewinirim şimdiden saolun tşk ederim
baba ezik savaşları nerde ne zaman oluo biri baa söleyebilir mi
quote:
Orjinalden alıntı: Yquai_Sasa
Savaş bitti ama oyuna giremiyorum bi türlü.. acaba üyelik alsammı?? BU oyunada para vermeye değmez diyorum bi taraftanda..
d1 e bastığım anda preminum istiyor.. bunun bi çaresi var veledizina..
sen üyemisin yoksa nasıl giriyorsun.. bi aydınlatırsan sevinirim.. bugün öğleden beri giremyorum..
üye falan değilim. bende bazen 7 saat falan giremediğim oluyor. bu gün erkenden daldım. hiç çıkmadım.
cevabı belli bir soru için topic açmak boşuna bence ... tabi üstünde çok iyi itemler olmasa bile o sawaşta iş yapacak adamlar 50 levellilerdir
ne Lvl 50 si olm novacılar spike çekenler var
olm nası yapmıcan herifler eziq savaşına +8 bow la fln geliyo sadece batlle priestler uğraştırır oı kadar
kardeş yapar ama kullanıcısına bakıo benim charda +1 kekuri ring geri kalanı +9dex basılı üstümdede ayıptır sölemesi chitin +7 war elimdekiler ezik işi+7 mirage iş yapıo ama arkadaşa werdim yatmış orda nowa bile war sen ne diosun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme