Şimdi Ara

_¯_¯30-50 Savaşında Olacaklar¯_¯_ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • la savaş çoktan bitti siz hala cwp yazıyonuz
  • Savaş bitti ama oyuna giremiyorum bi türlü.. acaba üyelik alsammı?? BU oyunada para vermeye değmez diyorum bi taraftanda..

d1 e bastığım anda preminum istiyor.. bunun bi çaresi var veledizina..

sen üyemisin yoksa nasıl giriyorsun.. bi aydınlatırsan sevinirim.. bugün öğleden beri giremyorum..
  • yasa arkdasım benim bende warirors kasıyom +9 str takılar olcak üzeri +6 yada+7 chitin olcak elindede glave olcak ve bende diez ve humanım benle savaslarda takılmak istersen ben burdayım adım bok_41 eger benle takılmak istersen ben oyundayım
  • bende diesde full chitin +7 kukry lerle lvl 47 asas la humanların arasına bi dalıyorum 5-6 mage alıyorum 50 ye kadar kasıp savaşlarda takılacam öğrenci adamım yapmam gereken bu
  • ıtemler gusel de oynamayı bılmek sorun 60 lwl asassın gıdıo warrıor a saldırıo ama warrıor full str oluo halbukı mageye saldırsa oldurcek ama ıste oynamayı bılmek sorun dımı arkadaslar
  • eziq sawaşı cz nin eziq ler için olanımı ? yani hem 50 np gidio hem de para mı ??? 1-7 kadar die duydum mesela saat 3 te girebilio musn we ölünce np de bitince atlıosun dimi sonra tekrar girebilme şansın war mı bu soruları yanıtlarsanı sewinirim şimdiden saolun tşk ederim
  • baba ezik savaşları nerde ne zaman oluo biri baa söleyebilir mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yquai_Sasa

Savaş bitti ama oyuna giremiyorum bi türlü.. acaba üyelik alsammı?? BU oyunada para vermeye değmez diyorum bi taraftanda..

d1 e bastığım anda preminum istiyor.. bunun bi çaresi var veledizina..

sen üyemisin yoksa nasıl giriyorsun.. bi aydınlatırsan sevinirim.. bugün öğleden beri giremyorum..

üye falan değilim. bende bazen 7 saat falan giremediğim oluyor. bu gün erkenden daldım. hiç çıkmadım.
  • cevabı belli bir soru için topic açmak boşuna bence ... tabi üstünde çok iyi itemler olmasa bile o sawaşta iş yapacak adamlar 50 levellilerdir
  • ne Lvl 50 si olm novacılar spike çekenler var
  • olm nası yapmıcan herifler eziq savaşına +8 bow la fln geliyo sadece batlle priestler uğraştırır oı kadar
  • kardeş yapar ama kullanıcısına bakıo benim charda +1 kekuri ring geri kalanı +9dex basılı üstümdede ayıptır sölemesi chitin +7 war elimdekiler ezik işi+7 mirage iş yapıo ama arkadaşa werdim yatmış orda nowa bile war sen ne diosun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.