Şimdi Ara

30 bin Nakit + 30 bin kredi çekerek bir araç almayı düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar 30 bin nakit param var üstüne bir 30 bin de kredi çekebilirim şuan.
    Aracı ben pek kullanmayacagım yıllık 45 gün iznim var ancak 45 gün kullanabileceğim :)
    Annem için alıyorum o yüzden otomatik bir araç düşünüyorum.
    Ve bende biraz genç işi olsun diyorum sport bir görüntüsü olsa iyi olur diye düşünüyorum.

Sıfır ' a pek yanaşamadım zarar edersin satarken diyorlar.

Aslında buraya konu açmamdaki sebep. Hangi arabaya karar versem birileri o aracı alma şusu busu var diyor içime kurt düşürüyor.

Sizlerinde bir tavsiyesini almak istedim.

• Citroen DS4 yakından inceleme fırsatım olmuştu. Sıfırını 75 bine bırakmışlardı bizim patronla inceledik. Araç donanım olarak ve görüntü olarak muazzamdı. İç mekan çok kaliteliydi. Denon ses sistemi de gayet iyiydi. İncele araştır yorumları iyiyse kronik sorunu yoksa alınabilir. Bunu sıfıra yakın 2013-2014-2015 model araç bakıyosundur diye söyledim. Ben olsam BMW 1 serisi bakardım ya da Audi A3. Biraz daha eski olur ama birçok yönden eminim daha iyi araçlardır.

Sıfır düşünürsen de Kia Ceed leri çok yakından inceledim bizim şirket araçları ceed. İç mekan olarak DS4 kadar olmasa da kaliteli. Yumuşak plastik kullanmışlar. Vites geçişleri fena değil ve çok iyi gidiyor. Dizel olmasına rağmen biraz fazla yakıyor ama bizimkiler gaza basıyorlar. Performansı oldukça iyi aracın görüntüsü de hoş.

Sadece biraz bilgi sahibi olduğum araçlar hakkında yorum yaptım. Daha iyileri vardır belki fikrim yok.

• Toyota auris 1.6 Active Multidrive S 63,300 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon hb focus megane

• Ford Bmax alınabilir.
  • 2015 Focus powersihft
  • i30
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Secim arifesi kredi ile alim. Harikasiniz

• 40 bine clio 4 dizel al geç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

40 bine clio 4 dizel al geç.

Sifir

• quote:

Orijinalden alıntı: stonesthrow

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

40 bine clio 4 dizel al geç.

Sifir

İkinci el 10-20 bin km de al geç işte.bi dünya para bağlamaya gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-peugeot-peugeot-aktif-iriyil-fikirtepe-2008-1.2-e-vti-allure-pruetech-214560902/detay

2008 ACCESS 1.2 PureTech 82hp S&S ETG5 Otomatik 59.960 TL 56.960 TL

Acayip aklımı celdi.. Baslı basına ilk sıraya yerleşti.
  • 63900'e sıfır peugeot 308 active donanım benzinli otm alabilirsiniz. Pazarlıkla 62 veya biraz daha azına bırakırlar. Şanzıman bozulurmu derdiniz olmaz, motor yeni tip 130hp, donanım fiyatına göre iyi. Malzeme, izolasyon başarılı. Bence bu paraya en iyi otm araba bu olur.

Ya da dizel olsun isterseniz az bekleyin yeni 208'in dizel, eat şanzımanlı versiyonları geliyor yakında. O paraya full donanım 208 dizel otm alırsınız. Bence 60bin para verip ikinci el araba almayın, ikinci el piyasası çok aşırı uçtu, herkes tutturabildiğini öpme derdinde fiyat anlamında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Secim arifesi kredi ile alim. Harikasiniz

Seçim sonu kredi alacaktım lakin tek iktidar olmadığı için faizler yükseldi hep bizi bulur böyle şansızlıklar
  • karasis K kullanıcısına yanıt
    Canınız saolsun.

Lakin cok yakin zamanda faizler yukselecek. Buna mukabil kredi faizleride.

Ancak bu iktidar muhalefet meselesi degil beklettiler bu durumu.

Geliriniz faiz artsa bile degismeyecekse kredi çekilebilir. Ancak herkes beklemede. Bu biraz daha surerse 2.ellerde bir arz fazlasi olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Canınız saolsun.

Lakin cok yakin zamanda faizler yukselecek. Buna mukabil kredi faizleride.

Ancak bu iktidar muhalefet meselesi degil beklettiler bu durumu.

Geliriniz faiz artsa bile degismeyecekse kredi çekilebilir. Ancak herkes beklemede. Bu biraz daha surerse 2.ellerde bir arz fazlasi olabilir

Elimdeki para artıyor her ay sıfıra yöneleceğim böyle giderse
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasis

Dostlar 30 bin nakit param var üstüne bir 30 bin de kredi çekebilirim şuan.
    Aracı ben pek kullanmayacagım yıllık 45 gün iznim var ancak 45 gün kullanabileceğim :)
    Ve bende biraz genç işi olsun diyorum sport bir görüntüsü olsa iyi olur diye düşünüyorum.

Aslında buraya konu açmamdaki sebep. Hangi arabaya karar versem birileri o aracı alma şusu busu var diyor içime kurt düşürüyor.

45 gün kullanmak için araç alınmaz git kirala paran cebinde kalsın....
  • 55bin civarına volvo s40 alınır üstüne 5 bin lira ile kasko trafik sigortası bakım işleri halledilir.D2 modelli 115hp 270nm tork yakıt tüketimi de çok düşük.Bu fiyata alınabilecek en iyi araçlardan biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: townend

quote:

Orijinalden alıntı: karasis

Dostlar 30 bin nakit param var üstüne bir 30 bin de kredi çekebilirim şuan.

45 gün kullanmak için araç alınmaz git kirala paran cebinde kalsın....

Arkadaşım annem için alıyorum arabayı diyorum ben yılda en fazla 45 gün kullanacagım dedim. Düzz mantıkla yaklaşmayın konuya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.