Şimdi Ara

30 bin tl ye otomatik araç arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba arkadaşlar. Uzun süredir 30 bin tl civarında otomatik bir araç arıyorum. Fakat piyasa da bu fiyata temiz modeli yüksek bir araç bulamıyorum. baktığım araçlar 2006 model focus ghia modeli, peugeoth 307 2004 - 2008 arası, yine peugeoth 206, ford fiesta eski kasalar, chevrolet cruze 2010 - 2012 arası genelde 30 bin tl civarnda bu araçlar mevcut. ayrıca corolla golf polo gibi yaşlı araçlar mevcut fakat 15 yaşında arabaya da 30 bin lira vermeyi sitemiyorum. sadece tutuluyor diye bu fiyatları vermek bana mantıksız geldi.
    Bu fiyatlara bana en mantıklı gelen iki araç arasında kaldım. birincisi chevrolet cruze hem modeli yüksek hem estetik olarak güzel donanım olarak harika.
    ikincisi ise ford focus ghia 2006 2007 model araçlar. donanım olarak ve estetik olarak güzel araçlar.

Yazımı çok uzatmadan soruma geçmek istiyorum. siz yerimde olsaydınız hangi aracı alaırdınız. chevrolet cruze hakkında türkiyeden çekildiği için bir sürü karalama yazıları mevcut. cruze alsam skıntı yaşar mıyım. aracı en az 3 yıl kullanacağım al sat yapan biri değilim. cruze hakkında özellikle alıp satanlar kullananlar bilgi verirlerse sevinirim.
    0 | |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coffey3858 -- 28 Ocak 2016; 12:31:19 >

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-varli-dan-orijinal-90000-km-de-astra-245910253/detay

Not: ilan benim değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benzer durumda kaldim focus denk gelmedi bana size denk gelirse kaçırmayın bence pejoyu ben direk eledim cruze benzili de cok yazildi cok çizildi gidiyor gitmiyor diye dizeli 40 lira zaten servis işide GM oldugu için opelle ayni dizeli ucuz olsa alınır ama oda 40 lira aile dostumuz dizeli kullanıyor memnun ama 2.0 manuel!(163 hp die hatırlıyorum)motorun 1.6 dan çok bi farkını göremedim ben reel de , wv ler zaten uçmuş gitmiş , kısacası yerinizde olsam ve aciliyetin olmadığını da düşünerek pusu da focus gözlerdim

• 2 hafta önce 29,750TL'ye 75bin'de 2010 model otomatik Cruze aldım. Şu ana kadar çok memnunum.
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_646/tt.htm kategorisinde deneyimli arkadaşlar var, onlardan da detay bilgi alabilirsin.
  • Aracımı satıyorum...
    Peugeot 206 1.4 XT, 2005 Model, Benzin + LPG, Otomatik, 100 bin Km düşünürseniz... 2017 Hazirana kadar muayneli, her türlü bakımı yapıldı. 24.250

(Kendim memurum)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam cruize alirdim.

• Barlas kullanıcısına yanıt
    Hocam araciniz hayırlı uğurlu olsun. Expertiz durumu nasil acaba ? Ben o paralara az vuruk kırık araç bulamadim da .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0mer Faruk kullanıcısına yanıt
    Benimki iyi denk geldi hocam, hasar kaydı 5bin TL küsur görünüyor. Ufak sürtmeleri ve dolu izi çektirme işlemleri var. Sağ çamurluklarda ve sağ kapı altlarında boya var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • coffey3858 C kullanıcısına yanıt
    kullanım olarak focus diğer tüm araçlardan daha iyi bence ford daki sürüş keyfi ve güvenliği çok daha iyidir.
    chevrolet piyasadan çekildiği için fiyatları uygun fakat daha da düşer bence satışta zarar etmek istemezseniz uzak durmanızı tavsiye ederim.
  • başlangıç arabası arayan yeni şoförlerin merak ettiği bir konu. kendimden biliyorum. 2013de 2008 model pejo 206 almıştım. 2 yılın sonunda motoru dağıldı 3000 tlden fazla masraf yapıp ancak satabildim. demem o ki pejonun üstünü çiz bence.
  • 2005-2006 model bir Corolla alın keyfinize bakın. Manuel isteseydiniz brnim aracım satılık fakat otomatik demişsiniz.

• memurmus memeursan memursun bır ıscıden esnaftan cok bındıgın kesın memurdan arac alınmaz ben ce bayan dan da oyle 2005 corollaya da 30 bın verme sakın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.