Şimdi Ara

30 Haziran gecesi katlanan internet kotaları buhar olmasın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dikkat etmek lazım. 30 Haziran'a kadar esas paketi sıfırlamayalım yine de, güven olmaz. Kampanya bitti ek paket alın demesin Türkcell. Der mi der.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• katlananın, yani tanımlanmış paketin, kendi son kullanım tarihi var..
  • Turkcell öyle bir çakallık yapmaz
    TT ve VD desen tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katlanan paketler iptal olmaz. 1 Temmuz tarihi itibari ile alınan paketler kampanya uzatılmaz ise katlanmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal olacağını düşünmüyorum.. Turkcell yapmaz öyle.. Benim internet katlanmıyor o yüzden 30 Haziran da ne olacak bilemiyorum ama katlanan internetlerin bile kendi bitiş tarihleri var..

• Katlanan paketler Temmuz ayında fatura kesim tarihine kadar kullanılabilecek. Temmuz ayındaki fatura kesim tarihinden sonra paketler yenilenmeyecek.

• 30 haziran gecesi son kez paketimdeki 4 gb internetim katlandi 8 gb oldu , 3 ay super ötesi idi , yeri geldi kullanamadigim 3 gb kotam kaldi silindi gitti tam bir bolluk zamanlari idi , turkcell internetin gerek hizi gerek cekim kalitesi ve sebekesi mukemmeldi, lafim yok adamlar tam bir kalite sundular, ancak malesef kampanya 30 haziran gecesi son buldu basimiz sagolsun , yeni dönemde artik idareli kullanacagiz eski günlerdeki gibi , yapacak birsey de yok, sadakat kampanyalarindan baska güzellikler yaparmi bekleyip görecegiz artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatli45 -- 8 Temmuz 2016; 8:55:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.