Şimdi Ara

30 işçiyi işten çıkaracaksınız fakat işçiler üzülmeyecekler. Nasıl yapardınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kendimde istifa ederim.
  • Sülale anma merasimi düzenle
  • Yüklü miktarda tazminat vererek başka yolu yok ne yapçak adamlar sevincek mi işten çıkarıldım diye her türlü üzülcek
  • 30 işçi kaç yıldır çalışıyor?
  • Biz sizi daha sonra ararız de
  • 30 meşale ver bu meşaleler sizin fabrikada varoluşunuzu sembolize ediyordu falan de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşten çıkarttıktan sonra tekrar işe alırım
  • işten çıkardıktan sonra onları tekrar işe alırdım.
  • şurada yeni fabrika acıldı orada maaşın 2 katını veriyolar işci lazımmıs deyip gonderirim.sonra yarın gelip fabrikayi taşlarlar tabi
  • Yasi emeklilige yaklasmis olan varsa 2 3 yillik maaslarini ve tazminatini vericem de kendi istegiyle ayrilirlar.
  • illegal ve screamout un cevapları çok beğendim, ama diğerleri biraz maliyetli be dostlar
  • işe bağlı ama bekçi falan dikerim bi mazeret uydurup şutlarım. her durumda kovulursan tazminat veriliyor mu?
  • Onlara başka iş bulurdum.
  • İncisözlükten başlık çalmazdım
  • hocam o başlığın sahibi de benim
    edit: diğer sorulara cevap vermeyi unutmuşum. çalışma süreleri belli değil, tazminat konusu da belli değil. tazminat kısmı biraz klasiğe kaçar, bir başvuru işim var oralarda soruluyor bu tarz sorular, ben de 1 elin nesi var 2 elin sesi var mantığıyla paylaşıyorum cevaplar almaya çalışıyorum buralardan (

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutucuk -- 19 Mayıs 2011; 19:03:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.