Şimdi Ara

30 yaş sizce evlenmek için evde kalmış bir yaş mıdır? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
4.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimadimturboline B kullanıcısına yanıt
    Yav he he. Gelmiş buraya turbolinea'nın taklidini yaparak insanları kandırıyorsun.
    Gerçek turbolinea ile görüşmüşlüğüm var, kendisi forumdan tamamen uzakta şu an, ayrıca öyle her fake and gay diyen ceza alsaydı dh'nin csb cileri milyarder olmuştu şimdiye. Burdan sana ekmek çıkmaz başka kapıya kardeşim
  • turbolinea ailecek takip ediyoruz , sendeki dram küçük emrah'ta yok yeminlen
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

turbolinea ailecek takip ediyoruz , sendeki dram küçük emrah'ta yok yeminlen

tşk mü edeyim? tesüf mü edeyim bilemedim?

annen baban tanıyor mu beni?
  • Blokladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değil. 24-20 yaşlarında evlenme olayı eskidendi. Günümüzdeki koşullarda olgunlaşma 30-35'i buluyor artık.
  • benimadimturboline B kullanıcısına yanıt
    Seni kendi annen baban bile tanımıyordur şu an
  • tam tribe giriyordum nicki gördüm
  • sen bu forumdan hiç gitme olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu sen şu meşhur turbolinea mısın?
  • yeniden hoşgeldin aramıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimturboline

30 yaş sizce evlenmek için evde kalmış bir yaş mıdır?

Yaşım 30 oldu evlenemedim.

Ben söyle istiyorum...Forumda bir çok kişi görüyorum.Yok kuzenlerimde çok para var...Onlar daha iyi yaşıyor vs.vs diyip hayıflanıyorlar.

Ben de istiyorum ki benim çocuğumun boynu bükük kalmasın sonra gelip bu forum gibi yerler de de konu açmasınlar.

Yaşım 30 a dayadı.Halen yalnızım...Gerçi hiçbir kız da beni sevmiyor.

Hayattaki treni kaçırdım mı acaba?Yaşım 30 oldu ya maddiyattan dolayı de evlenemedim ya...onun için...soruyorum

Görücü usulu sevmeden evlenmek istemiyorum.Severek evlenmek istiyorum.

Ben de yalnızım. Bu normal. Herkes çift olacak diye bir kural yok. Herkes evlenecek diye bir kanun maddesi de yok. Ayetler var gerçi. Allah rızası ile evlenelim İnşallah. Kısmet bence. Bakalım nasip neyse o olur. Allahın taktiri bu..

• Geç kalmak mı ? Daha ideal yaştasın. Şöyle düşün evini arsanı herşeyini birikim yapıp aldın. Evlendin herşey ortak. Allah vermeye anlaşamadın ayrıldın. Aldıklarının yarısı, nafaka falan derken herşey yine gidecek ? Böyle durumda olman biraz daha iyi bence. Gelen parana puluna gelmez. Herşeye sıfırdan başlayıp birlikte birikim yaparsınız ve bu sizi birbirinize kenetler. Acele etme. Hata yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

Geç kalmak mı ? Daha ideal yaştasın. Şöyle düşün evini arsanı herşeyini birikim yapıp aldın. Evlendin herşey ortak. Allah vermeye anlaşamadın ayrıldın. Aldıklarının yarısı, nafaka falan derken herşey yine gidecek ? Böyle durumda olman biraz daha iyi bence. Gelen parana puluna gelmez. Herşeye sıfırdan başlayıp birlikte birikim yaparsınız ve bu sizi birbirinize kenetler. Acele etme. Hata yapma.

ben evlenirken evlilik sözleşmesi yapıcam onun için nafaka falan vermeyi düşünmüyorum.
  • quote:

quote:

Geç kalmak mı ? Daha ideal yaştasın. Şöyle düşün evini arsanı herşeyini birikim yapıp aldın. Evlendin herşey ortak. Allah vermeye anlaşamadın ayrıldın. Aldıklarının yarısı, nafaka falan derken herşey yine gidecek ? Böyle durumda olman biraz daha iyi bence. Gelen parana puluna gelmez. Herşeye sıfırdan başlayıp birlikte birikim yaparsınız ve bu sizi birbirinize kenetler. Acele etme. Hata yapma.

ben evlenirken evlilik sözleşmesi yapıcam onun için nafaka falan vermeyi düşünmüyorum.

Öyle olursa kadın evlenmek istese bile istemez biraz düşün. Hem öyle bişeyi nasıl diyeceksin bakalım

• quote:

quote:

quote:

Öyle olursa kadın evlenmek istese bile istemez biraz düşün. Hem öyle bişeyi nasıl diyeceksin bakalım

derim...bana değer verdiğini öyle görmek isterim...dürüst olmak da fayda var...sence böyle düşünmem bir kadına kendimi kaptırmayıp kendimi ezdirmeyip paramı ona kaptırmayacağımın göstergesi olabilir mi?

çünkü kadının da beni çok istemesi lazım...ben sadece ben olduğum için istemesi lazım...aynen benim onu istediğim gibi..ok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimadimturboline -- 15 Ocak 2014; 23:09:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sevindirik

quote:

30 yaş sizce evlenmek için evde kalmış bir yaş mıdır?

Yaşım 30 oldu evlenemedim.

Ben söyle istiyorum...Forumda bir çok kişi görüyorum.Yok kuzenlerimde çok para var...Onlar daha iyi yaşıyor vs.vs diyip hayıflanıyorlar.

Ben de istiyorum ki benim çocuğumun boynu bükük kalmasın sonra gelip bu forum gibi yerler de de konu açmasınlar.

Yaşım 30 a dayadı.Halen yalnızım...Gerçi hiçbir kız da beni sevmiyor.

Hayattaki treni kaçırdım mı acaba?Yaşım 30 oldu ya maddiyattan dolayı de evlenemedim ya...onun için...soruyorum

Görücü usulu sevmeden evlenmek istemiyorum.Severek evlenmek istiyorum.

Ben de yalnızım. Bu normal. Herkes çift olacak diye bir kural yok. Herkes evlenecek diye bir kanun maddesi de yok. Ayetler var gerçi. Allah rızası ile evlenelim İnşallah. Kısmet bence. Bakalım nasip neyse o olur. Allahın taktiri bu..

hangi ayette evleneceksin yazıyor hocam sadece hadislerde var kuranda evlenmemek günah v.s. yazmıyor.....bende 30 yaşındayım bekarım inan ki bekarken daha mutluyum......

• quote:

quote:

quote:

quote:

derim...bana değer verdiğini öyle görmek isterim...dürüst olmak da fayda var...

Tabi dürüst olmakta fayda var yalnız zor bir durum üstadım. Diyelim ki birinden hoşlandın belli bir zaman geçti ilişkiniz ilerledi. Nasıl diyeceksin ki ? Hadi dedin. Kız da deseki : Ne yani ben senin paran için mi evleniyorum. Yuh sana bu iş olmaz veya çok kırıldım bu iş böyle olmaz dese. Seviyorsun kızı da, yaşımda geçiyor o kadar vaktimiz geçti diye düşünüyorsun yine de reddeder misin ?

• Yine mi sen
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

derim...bana değer verdiğini öyle görmek isterim...dürüst olmak da fayda var...

Tabi dürüst olmakta fayda var yalnız zor bir durum üstadım. Diyelim ki birinden hoşlandın belli bir zaman geçti ilişkiniz ilerledi. Nasıl diyeceksin ki ? Hadi dedin. Kız da deseki : Ne yani ben senin paran için mi evleniyorum. Yuh sana bu iş olmaz veya çok kırıldım bu iş böyle olmaz dese. Seviyorsun kızı da, yaşımda geçiyor o kadar vaktimiz geçti diye düşünüyorsun yine de reddeder misin ?

o imzayı attığı zaman beni paradan daha çok sevdiğini anlarım...menfaati olmayan o sözleşmeye imza atar !!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.