Şimdi Ara

30 yaş sizce evlenmek için evde kalmış bir yaş mıdır? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
4.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkek ıcın ıdeal butun hovardalıgını yapacan sonra evlenecen aga sonra ıcınde kalıyor yapmaya kalksanda olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio hala duruyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: benimadimturboline

quote:

Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

quote:

quote:

quote:

quote:

Geç kalmak mı ? Daha ideal yaştasın. Şöyle düşün evini arsanı herşeyini birikim yapıp aldın. Evlendin herşey ortak. Allah vermeye anlaşamadın ayrıldın. Aldıklarının yarısı, nafaka falan derken herşey yine gidecek ? Böyle durumda olman biraz daha iyi bence. Gelen parana puluna gelmez. Herşeye sıfırdan başlayıp birlikte birikim yaparsınız ve bu sizi birbirinize kenetler. Acele etme. Hata yapma.

ben evlenirken evlilik sözleşmesi yapıcam onun için nafaka falan vermeyi düşünmüyorum.

Öyle olursa kadın evlenmek istese bile istemez biraz düşün. Hem öyle bişeyi nasıl diyeceksin bakalım

derim...bana değer verdiğini öyle görmek isterim...dürüst olmak da fayda var...

Tabi dürüst olmakta fayda var yalnız zor bir durum üstadım. Diyelim ki birinden hoşlandın belli bir zaman geçti ilişkiniz ilerledi. Nasıl diyeceksin ki ? Hadi dedin. Kız da deseki : Ne yani ben senin paran için mi evleniyorum. Yuh sana bu iş olmaz veya çok kırıldım bu iş böyle olmaz dese. Seviyorsun kızı da, yaşımda geçiyor o kadar vaktimiz geçti diye düşünüyorsun yine de reddeder misin ?

o imzayı attığı zaman beni paradan daha çok sevdiğini anlarım...menfaati olmayan o sözleşmeye imza atar !!!

Hocam öyle atar da ya atmazsa ? ve sevmeye başladıysan onu. Mantığım almıyor böyle bişey deyip kabul etmezse durumu o zaman ne olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Slotz brick

Clio hala duruyor mu ?

http://forum.donanimhaber.com/m_86515782/f_//tm.htm#86515782

duruyor kardeşim ama dün çok kötü kaza yaptım...nazarınız değdi...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Geç kalmak mı ? Daha ideal yaştasın. Şöyle düşün evini arsanı herşeyini birikim yapıp aldın. Evlendin herşey ortak. Allah vermeye anlaşamadın ayrıldın. Aldıklarının yarısı, nafaka falan derken herşey yine gidecek ? Böyle durumda olman biraz daha iyi bence. Gelen parana puluna gelmez. Herşeye sıfırdan başlayıp birlikte birikim yaparsınız ve bu sizi birbirinize kenetler. Acele etme. Hata yapma.

ben evlenirken evlilik sözleşmesi yapıcam onun için nafaka falan vermeyi düşünmüyorum.

Öyle olursa kadın evlenmek istese bile istemez biraz düşün. Hem öyle bişeyi nasıl diyeceksin bakalım

derim...bana değer verdiğini öyle görmek isterim...dürüst olmak da fayda var...

Tabi dürüst olmakta fayda var yalnız zor bir durum üstadım. Diyelim ki birinden hoşlandın belli bir zaman geçti ilişkiniz ilerledi. Nasıl diyeceksin ki ? Hadi dedin. Kız da deseki : Ne yani ben senin paran için mi evleniyorum. Yuh sana bu iş olmaz veya çok kırıldım bu iş böyle olmaz dese. Seviyorsun kızı da, yaşımda geçiyor o kadar vaktimiz geçti diye düşünüyorsun yine de reddeder misin ?

o imzayı attığı zaman beni paradan daha çok sevdiğini anlarım...menfaati olmayan o sözleşmeye imza atar !!!

Hocam öyle atar da ya atmazsa ? ve sevmeye başladıysan onu. Mantığım almıyor böyle bişey deyip kabul etmezse durumu o zaman ne olur ?

EVLENMEM KARDEŞİM...ACI ÇEKER UNUTUR SİLER ATARIM HAYATIMDAN...

• quote:

quote:

Clio hala duruyor mu ?

Oto bölümünde görmüştüm konuyu. Geçmiş olsun.

• quote:

quote:

quote:

Clio hala duruyor mu ?

Oto bölümünde görmüştüm konuyu. Geçmiş olsun.

sağolasın kardeşim.

• gene mi sen evladı...!
  • Turboline imiş ya la, sildim ekıl veren mesajımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gOkO -- 15 Ocak 2014; 23:49:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

Bence geç kalmamışsınız.Hiçbir yaş evlenmek için geç değildir. Çok yanlış, mutsuzluğa odaklanmış bir hayat görüşünüz var. Görücü usülü ile evlenmeyi tekrar düşünün, tek çare bu ise denemekten çekinmeyin, zaten başka yolu yok ve öyle çok da kötü bir yol değildir. Ayrıca para herşey değil, çok klişe bir laf oldu ama. Siz parayı önplanda tutarsanız çocuklarınız da sizi para kaynağı olarak görür. Yani yaşlandığınızda sizi arayıp sormazlar, sizi yük olarak görürler. Evlenmek, yuva kurmak para ile alakalı değil, olgunluk ile alakalıdır. Nice aileler var parasızlık ile başlayıp bolluk ile devam eden. İşte o domates verdiğiniz köylü aile emin olun olgun bir aile. Belki dışarıdan mutsuz gibi görünürler ama aralarındaki bağ sizin 5000tl ile geçindirmeyi planladığınız aileden daha kuvvetlidir. Zengin aileler olgun olamaz demiyorum ama siz sadece para odaklı düşünüyorsunuz. Bu çok yanlış birşey. Herşeyden önce size hayat arkadaşı olacak bir eş ve sıcak bir aile ortamını düşünmelisiniz. Para da önemli ama zaten 2000tl maaş alıyormuşsunuz. Bu bence gayet yeterli.

tamam, güzel şeyler söylüyorsunuz. şöyle bir karşılaştırma yaparsak doğru:

2 bin lirayla geçinen bir aile ve 10 bin lirayla geçinen bir aile düşünelim. iki aile de temel ihtiyaçlarını karşılayabilir, daha çok kazanan ailenin lüksü olur, gezmesi tozması vs. olur, daha iyi evde oturur iyi arabaya biner vs. sonuç olarak aile arasındaki bağ konusunu burdan tartışabiliriz

ama sizin dediğiniz şey, o köylü ailenin mutluluğu, işte ben buna inanmıyorum. çocukları aç yatan bir baba asla mutlu olamaz, baba mutlu olmazsa aile mutlu olamaz. konuyu açan arkadaş da bundan bahsediyor.

açıkçası ben çocuğumun aç yatmaması için kanımı böbreğimi satarım. ne kadar sevgi olursa olsun "baba karnım aç" sözünü duyacağıma vururum kendimi daha iyi

• Abi sen en iyisi izmire gel. hayat burda daha ucuz. yani rahat edersin
  • quote:

30 yaş sizce evlenmek için evde kalmış bir yaş mıdır?

Yaşım 30 oldu evlenemedim.

Ben söyle istiyorum...Forumda bir çok kişi görüyorum.Yok kuzenlerimde çok para var...Onlar daha iyi yaşıyor vs.vs diyip hayıflanıyorlar.

Ben de istiyorum ki benim çocuğumun boynu bükük kalmasın sonra gelip bu forum gibi yerler de de konu açmasınlar.

Yaşım 30 a dayadı.Halen yalnızım...Gerçi hiçbir kız da beni sevmiyor.

Hayattaki treni kaçırdım mı acaba?Yaşım 30 oldu ya maddiyattan dolayı de evlenemedim ya...onun için...soruyorum

Görücü usulu sevmeden evlenmek istemiyorum.Severek evlenmek istiyorum.

Şahsen mahalle baskisindan ötürü rahatsizsan, hic bunlari kafana takma derim, sanane milletten ya, tek başına kendi evini dizayn et istedigin filmi ac izle, kimse sana karisamaz ohh kafa rahat, hemde bide mahalle baskisina dayanamadin evlendin, mutsuz olucaksin, o baskiyi yapan zihniyet seni anlayacak mi ? Sana uzulecek mi ? Tabikide hayir o yüzden kimseyi ipleme, ne yapmak istiyorsan yap, 30 geç bi yaş değil, bence yani, Turkiyedeki bir cok algiya karşıyım ben, uni bitsin askerlik yap evlen, universite bitmedende evlenilir askere gitmedende evlenilir, - bide askere gidince adam olunacagini sanan sapik bi zihniyet var ki ..... ban yemek istemiyorum - sonuç olarak, değil 30 istersen 60 yaşında ol, genede istediğini yapmalısın, en başta dediğim gibi kimseyi ipleme, mahalle baskısına karşı gel.

P.s. yaş 20

• Bu yaşa kdr neden evlenmedin?

Cİrkinmisin?
    Parasızmısın?
    Sen mi istemedin?
    Bir ara evleniriz hayellerindemisin?
    Para var huzur var evleniriz bir ara?
    7/24 bilgisayar basındamısın? (isyanın KEKE mi)
  • eski kullanıcı adı clioquthentique ve turbolinea

benim bildiklerim bunlar başka isim bilen varsa hatırlatsın.
  • İdeal'i bence 27-28.. 2k gelir normal memleket dekı ıs durumuna gore. evlenıcegın ınsanda 2k alsa. 4k ile ev gayet geçinir. ne beklıyosun villada yaşamak porsche'eye binmek mi?
  • 37 yaşında bir akrabam var :D ister misin :D :D
  • aşkın sevmenin evliliğin yaşı yok hiçbir şey için geç değil.
    sevdikten sonra istersen 40 yaşında evlen.
    maddiyata takmış durumdasın yanlız birlikte olduğun biri yok sanırım
    neden yok? önce buna çözüm bul. sonrasında maddiyata kafanı takarsın
    çalışıyorsundur muhtemelen. birlikte olacağınız kişide iş sahibi ise 2 maaşla ev geçindirilir arkadaşım
    başta borca gömülür yavaş yavaş yükünü hafifletirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyhM66

Bu yaşa kdr neden evlenmedin?

Cİrkinmisin?
    Parasızmısın?
    Sen mi istemedin?
    Bir ara evleniriz hayellerindemisin?
    Para var huzur var evleniriz bir ara?
    7/24 bilgisayar basındamısın? (isyanın KEKE mi)

Bu yaşa kdr neden evlenmedin? Maddi sorunları kafaya taktım bundan dolayı ne okuyabildim ne e evlenebildim.

Cİrkinmisin? normalim...ne yakışıklı ne çirkin.
    Parasızmısın? Param var ama bugün benim kazandığım ayda 1000-2000tl para değil...Evlendiğim zaman belki 3000tl masrafım olacak...
    Sen mi istemedin? biraz da ben de istemiyorum...
    Bir ara evleniriz hayellerindemisin? Maddiyat düzelse aynen öyle bir ara evlenirim hayallerindeyim.
    Para var huzur var evleniriz bir ara? Para yok huzur da yok
    7/24 bilgisayar basındamısın? (isyanın KEKE mi) 7/24 pc başındayım...forum köşelerinde de ağlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KarambaKarambita*

İdeal'i bence 27-28.. 2k gelir normal memleket dekı ıs durumuna gore. evlenıcegın ınsanda 2k alsa. 4k ile ev gayet geçinir. ne beklıyosun villada yaşamak porsche'eye binmek mi?

bazı şeyler zoruma gidiyor...

mesela severek evlenmek istiyorum ama yüzüme bakan yok...

villa da yaşamak porsche ye binmek gibi hayallerim yok...ama maddiyat olmadığı zaman hayat boynu bükük olacak...çocuk yapmanın üremenin anlamı yok...para olmadığı zaman sen çarkın parçası olacaksın ama paran varsa çark senin parçan olur...milyonlar kazanır insanları sen kullanırsın?

bunu anlatmak istedim...parasız hayat gerçekten işkence çaresizlik değil mi?

2k maaşla geçinilir diyorsun da...kıt kanaat geçinileceğinin farkında değil misin?

mesela ben 1000 tl eşim 1000tl alsın...bunların hepsi masrafa gider...misal örnek verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimadimturboline -- 16 Ocak 2014; 9:04:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KasarHood!

aşkın sevmenin evliliğin yaşı yok hiçbir şey için geç değil.
    sevdikten sonra istersen 40 yaşında evlen.
    maddiyata takmış durumdasın yanlız birlikte olduğun biri yok sanırım
    neden yok? önce buna çözüm bul. sonrasında maddiyata kafanı takarsın
    çalışıyorsundur muhtemelen. birlikte olacağınız kişide iş sahibi ise 2 maaşla ev geçindirilir arkadaşım
    başta borca gömülür yavaş yavaş yükünü hafifletirsin.

borç olunca rahat eden biri değilim...

30.000tl lik kredi kartım var... kalkıp da hiçbir zaman borçlanarak harcama bile yapamadım...

kredi kartı kullanma mantığım nasıl? söyleyim... içine artıdan 100 tl yatırırm öyle kullanırım...artı bakiyede kullanırım kartı...eski bakiye de kullanmayı seven biri değilim...

100 tl borca bile tahamülüm yok...bu kadar paranın kıymetini biliyorum.çünkü ödeyemediğim zaman icra kapıya dayandığı zaman gözümün yaşına bakmayacağını biliyorum...

ben işte böyle paranın kıymetini biliyorum...cebimde para varsa harcarım yoksa aç gezerim...

kalan ise benim şerefim namusum..başkaları gibi sağa sola borç takmayı seven biri değilim...

git topluma bak ne kadar kişi sağa sola borç takıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimadimturboline -- 16 Ocak 2014; 9:08:48 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.