Şimdi Ara

300.000-400.000 arası araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bu fiyat aralığında araç bakıyorum fakat kararsız kaldım

polo-fiesta-clio bulabildim şuan mantıklı olarak ama hangisini ne konuda tavsiye edersiniz merak ediyorum

Genelde şehir içi kullanılacak, yılda 1-2 kez uzun yol yapılır.

Önceliğim HB fakat çok mantıklı sedan olursa da düşünebilirim.

Kredi ile alacağım için mümkün mertebe sanayiden uzak tutacak bir araç gerekiyor.

Bunlardan hariç aracın boya durumu ve tramerde dikkat etmem gerekenler nelerdir.

Mesela bu fiyatlardaki araçlar için 5-10bin tl tramer uzak durulması gereken bir husus mudur?

Teşekkürler

• 5-10 bir şey değil tramerde.

hasar ve değişen parçalara bakıp karar verebilirsiniz.

geçen ay piyasaya hakimdim araç fiyatları çok arttığı için bilemiyorum.

aralık ayının başlarında 300 bin tl ye 2020 model boş clio alınabiliyordu. şuan büyük ihtimal fiyatı 400 bin tl felandır.

• 0.9 tce clio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atmosferik motorlu almayın mümkünse

model yılı olabildiğince yüksek / km olabildiğince düşük tercih olsun

Üç model bazında yorumum;

Polo vw marka algısı ülkemizde yüksek kolay alınıp satılır, dsg olacaksa iyi baktırmak gerekir (1.2 tdi ve 1.4 atm hariç hepsi alınabilir)

Fiesta artık üretimi sona erdi, mk8 satamadılar bile trafikte zor rastlanır, uygun fiyatlı denk gelirse alınabilir (mk7.5 sadece 1.5 dizeli)

Clio 5 için biraz daha bütçe zorlanabilir, clio4 e göre çok güzel iyileştirmeler yapılmış her alanda sCe atmosferik hariç benzin-dizel alınabilir

kapı, çamurluk, kaput boya çok zorlamaz ama tavan-direk-kapı içleri lokalde olsa boyalı araç satarken çok uğraştırır

tramer 20-30-40 bin gibi rakamlar korkutmasın (güncel tarih ise) satıcı ibraz edemiyorsa değişen parça sorgulama yapılıp değerlendirilebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    900.000-1.000.000 Araç Tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.