|
300 adet milli muharip uçak KAAN üretilecek: İşte detaylar

-
-
Yeni Genel Müdür'e hayırlı olsun, konuşması daha az popülist daha az heyecan verici fakat bir mühendis olarak daha çok tatmin oldum.
-
Zor işler vesselam ama evelallah izniyle ülke insanı içerisinde bu işi yapmaya muktedir insanlarda elbette vardırlar.
-
Onlara karşı gücünüz yettiği kadar kuvvet ve savaş atları hazırlayın. Onlarla Allah’ın düşmanını, sizin düşmanınızı ve bunlardan başka sizin bilmediğiniz fakat Allah’ın bildiği diğer düşmanları korkutursunuz. Allah yolunda her ne harcarsanız karşılığı size tam olarak ödenir. Size zulmedilmez. (Enfal 60)
-
dışarıdaki ve içerideki düşmanlara kötü haber.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 8 Temmuz 2024; 12:48:29 > -
ben temel i ozledim iskeletor
-
Ben şahsen ortak istemezdim. Ama ortak oluncaya alım garantisi oluyor ve maliyeti paylaşıyoruz.
Benim istememe nedenim zaten biz bayağı iş yaptık onlar bu saatten sonra ya hazıra konarlar yada işleri yapamayıp ayak bağı olurlar.
İnşallah dünyada 5. Nesil uçak satışı yapan 2. Ülke oluruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
“Demiroğlu, baş pilotları Barbaros Demirbaş'ın 6. Nesil'de Türkiye'nin lider olduğunu söylediğini…”
Bir kaynak ve otorite olarak Barbaros abi, inanmazsan ona sor :)
Tam sitcom tadında bir durum, ben de benim teyzemin eşine sorayım, adam yaklaşık 40 yıl şehirlerarası bir otobüs firmasında çalıştı -bu arada bildiğim kadarıyla adamın 1 tane bile kazası olmadı-, hangi otobüs daha iyidir, diğerini tokatlar diye :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostum devlette yeterli bütçe yok yoksa Temel olur, Ahmet Olur, Mehmet olur hepsi önemli isimler hepsi o kabiliyete sahip insanlar.
Bu projelerin geleceğini para belirleyecek, yeterli kaynak doğru zamanda aktarılırsa hepsi 3 yıl aşağı 5 yıl yukarı biter. Bir sistem var bu sistem oturdu önemli olan bu.
İsimler gelip geçici. Almanya'nın gelişmesini artık Almanya başbakanı mı belirliyor, bir sistem var hangi başkan gelirse gelsin sistem değişmiyor, bazı politikalar değişiyor.
-
Yazılımı bize ait olacağı için sorun yok. Microsoft un Windows CD sini başka bir firmaya çoğaltmasını, kullanmasını ve satmasını istemesi gibi düşünmek lazım.
ortaklık teklifleri daha çok hacimli üretim için olduğunu düşünüyorum. direkt geliştirme için zaten bu ülkelerin kapasiteleri yeterli gelmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 8 Temmuz 2024; 13:56:40 > -
Dışarıdan ortak değil de destek gelmesi daha mantıklı olur bizim için. Topraktan inşaata girmek gibi şimdiden destek olsunlar uçakları daha ucuza alsınlar. Temelden ortak olurlarsa başkasının çekiştirmesiyle bize köstek olabilirler. Ne sağ ne sol ne üst ne alt hiç bir yere hiç bir yöne güvenim yok.
-
temel in artisi sunumu iyiydi .cocuklara ve genclere cok guzel hitap ediyordu .teknik anlamda bir fark yoktur ama diger konu onemli .bizim gencler arasinda diplomayi alip yurtdisina kacmak moda oldu .almanya ile turkiyeyi kiyas yapma cunku almanya da hain cikmaz bizde dolu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletosman -- 8 Temmuz 2024; 14:10:55 > -
:Demiroğlu, baş pilotları Barbaros Demirbaş'ın 6. Nesil'de Türkiye'nin lider olduğunu söylediğini de belirtti" yoruma bile gerek yok aslında yorumu Allah rahmet etsin yıllar evvel Münir Özkul üstadımız yapmış. ARZU FİLMyoutube
Aslan Kadar Aslan | Neşeli Günlerhttps://www.youtube.com/watch?si=2CBK3Ebyr_EJhg3V&v=l03DCLQH0RY&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Gerçek müttefikimiz olacak ülkeler ile ortaklık lehimize olur, tek başımıza aktif kullanım süresi bir haylı uzun olur, maliyeti de yük olur.
Gerçi içimizdeki eski mülteciler bunu sevmez yerli değil derler ama olsun maksat dış tehlikelere karşı savunma ve taarruz gücümüzün artması ve iplerinde elimizde olması. Yoksa içimizdekilerin dedikleri çokta umurumuz da değil.
-
Reklam mı aldınız? Her haber bununla ilgili.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bucuk ne ya kaan bildiğiniz 4. nesil bir uçak. evet net 4 ama 4. nesil diyipde kücümsememek gerek. o da bir başarı inşallah 5. nesillerinde ülkemin semalarında uçtugunu görmek nasip olur.
Levent Seda Özgülyoutube
Hava kuvvetleri uçaklarında nesil kavramını anlatmış olduğum videom: https://www.youtube.com/watch?v=ob181FRpWSo&t=604s&ab_channel=LeventSeda%C3%96zg%C3%BCl ------------------------------ SU-57'nin neden beşinci nesil olmadığını anlatmış olduğum videom: https://www.youtube.com/watch?v=7QSfMFFK5Zo&ab_channel=LeventSeda%C3%96zg%C3%BCl ---------------------------------- Hatalı paylaşımlar yaptığını düşündüğünüz youtuber ve twitter üstadlarının yapmış olduğu paylaşımların linklerini bana gönderebilirsiniz. E-mail adresim: levent.ozgul@vipermaster.com Bu video Seda'ya adanmıştır... Seni çok seviyorum dünyalar güzelim benim.https://www.youtube.com/watch?v=mJzhg9BRmBU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitarxtanbuL -- 9 Temmuz 2024; 0:31:40 > -
Miilgem gibi olacaksa normal.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Yeni Genel Müdür'e hayırlı olsun, konuşması daha az popülist daha az heyecan verici fakat bir mühendis olarak daha çok tatmin oldum.
|
Onlara karşı gücünüz yettiği kadar kuvvet ve savaş atları hazırlayın. Onlarla Allah’ın düşmanını, sizin düşmanınızı ve bunlardan başka sizin bilmediğiniz fakat Allah’ın bildiği diğer düşmanları korkutursunuz. Allah yolunda her ne harcarsanız karşılığı size tam olarak ödenir. Size zulmedilmez. (Enfal 60)
|
dışarıdaki ve içerideki düşmanlara kötü haber. |
Zor işler vesselam ama evelallah izniyle ülke insanı içerisinde bu işi yapmaya muktedir insanlarda elbette vardırlar.
|
Ben şahsen ortak istemezdim. Ama ortak oluncaya alım garantisi oluyor ve maliyeti paylaşıyoruz.
Benim istememe nedenim zaten biz bayağı iş yaptık onlar bu saatten sonra ya hazıra konarlar yada işleri yapamayıp ayak bağı olurlar. İnşallah dünyada 5. Nesil uçak satışı yapan 2. Ülke oluruz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X