Şimdi Ara

300 tl bütçe, açık havada çekim için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bütçem sabit 300 lira ve fotoğraf makinesi konusunda pek bir bilgim yok. piyasasını vs. bilmiyorum. daha çok açık havada, mimari-sokak vs. çekimleri için hangi makineyi önerirsiniz.

mesela:http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SONY-Cyber-shot-DSC-WX80-3D-Smart-Dahili-Wi-Fi-Dijital-Kompakt-Foto%C4%9Fraf-Makinesi,103452,465684,870044.html?langId=-14

bu makine iyi midir? veya başka tavsiyeleriniz neler olur.

ikinci el ürün istemiyorum

teşekkür ederim şimdiden.

• Panasonic Dmc-sz1
  • Elinizde güzel bir akıllı telefon var ise almanıza gerek yok. Cep telefonları genelde 1/3" lik sensör kullanırlar. Alacağınız makinede 1/2.3" boyutunda sensörü var. Pek bir performans farkı olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker_tr

Elinizde güzel bir akıllı telefon var ise almanıza gerek yok. Cep telefonları genelde 1/3" lik sensör kullanırlar. Alacağınız makinede 1/2.3" boyutunda sensörü var. Pek bir performans farkı olmayacaktır.

hocam elimde general mobile discovery 1 var. 300 tl'lik makinelere kiyasla nasildir peki bu tekefonun kamerası? cok fark etmeyecekse dediğiniz gibi parayi cope atmaya gerek yok.

bir de bu işler için minimum kac lira bütçe ayirmak lazim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Panasonic Dmc-sz1

gm discovery 1'in kamerasina kiyasla kalite farki olur mu fotograflarda hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almana gerek yok. Fotoğraf kalitesi olarak fark edecek ürünler. Kompact makine boyutunda aynasızlar var. En ucuzunu al. Ömür boyu gider sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker_tr

Almana gerek yok. Fotoğraf kalitesi olarak fark edecek ürünler. Kompact makine boyutunda aynasızlar var. En ucuzunu al. Ömür boyu gider sana.

tesekkurler bakayim ben aynasiz makinelere o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • makineyi kullanıyorum. aldığımdan beri 550d makinemi yanıma almaz oldum, birçok işimi görüyor wx80. Kalite olarak dslr'ların yanına yaklaşamaz ama bir cep telefonundan tabiki kat kat iyi.

özellikle gece çekimlerinde makine çok başarılı, superior auto modu ile 1 saniyeden kısa sürede 6 kere arka arkaya fotoğraf çekip bunları işliyor, gürültüsüz çok net bir fotoğraf çıkartıyor.
    portre modu arka planı flu yapmanıza yardım ediyor, f1.8 lens kullanıyormuş gibi.
    geniş açı çekim yapabiliyor.
    wifi çok kullanışlı, telefondan makineyi kontrol edebiliyorsunuz. ayrıca hemen fotoğrafları laptop ya da telefona atabiliyorsunuz.
    panorama, 3d çekim, efekler vs. var. Manuel ayarla çekim için sadece Program modu var.

makinenin tek kötü yanı, makro çekime minimum 5cm'den izin veriyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.