Bildirim
300 TL Bütçem Var Hangi Bisikleti Almalıyım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Gerçekten güzel bir bisiklete benziyor.Peki bu bisiklet dağ bisikleti mi şehir/yol bisikleti mi?Bisikletler hakkında çok bilgim yok.Birde amörtisör denilen birşey varmış o nedir?Ve bu bisiklette var mıdır? -
salcano iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cloud butter iyi ancak tipi yaşlılar için (ingilterede gençler kullanıyor ama tr de yakışmaz) o nedenle salcano diyorum. (yaşının küçük olduğunu varsayarak)
bu iki model arasından. -
Peki Salcano Excel 26'nın arka amortisörü var mı?Bisiklet hakkında çok bilgim yok.Bu arada arka amortisör kötüymüş.Neden kötüdür?Birde yaşım 14 -
İlk linkteki Salcano'da ön ve arkada amortisör yok. Düz maşa yani tam şehir içi bisikleti. Fiyatına göre alınabilecek bir bisiklet. -
2 aydır salcano excel 26 kullanıyorum, 14,5 kg, amortisör yok, vitesler sunrun microshift, kadro demir yığını, V fren, montajı da kötüydü aldığıma biraz pişmanım. Gönlümden geçen aslında salcano ng 650 hd idi aslında.
Fakat 300 civarı ümit evulation 26'yı tavsiye ederim, alüminyum kadro - shimano vites olmasından dolayı daha iyi sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: -SackBoy-
Peki Salcano Excel 26'nın arka amortisörü var mı?Bisiklet hakkında çok bilgim yok.Bu arada arka amortisör kötüymüş.Neden kötüdür?Birde yaşım 14
şehiriçiinde arka amortisöre gerek yok, fazla ağırlık yapıyor ve yokuş çıkarken esneme yaptığı için yorar. -
Bilgiler için teşekkür ederim.Salcano Excel 26 almayı düşünüyorum.Ümit Evulation 26 da güzele benziyor.Belkide Ümit Evulation 26 alırım.Hepinize teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SackBoy- -- 16 Haziran 2013; 14:46:31 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X