Şimdi Ara

✎ 300 TL Üzeri Kulakiçi Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
14.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Önceden audio technica CKS99 kullanıcısıydım kulaklığımı kaybettim Maksimum 500 TL'ye kadar kulakiçi kulaklık alacağım. 2 gündür araştırma yapıyorum ama kafam çok karıştı sizdende fikirlerinizi bekliyorum.

-Bütçen: 500 TL
    -Ağırlıklı olarak pop,house,electro tarzı dinliyorum
    -bassları yerinde olsun hakkı olan bass'ı versin yeter
    Kaynak: Telefon Sony Xperia Z5
  • -100€'ya kadar (Almanya'dan alacağım)
    -Trap, House, Deep
    -Bass'ların etkili hisedilmesi ancak ses kalitesi ve tizlerde kayıp olmaması çok önemli
    -iPhone 5 ve laptop için

Şu an Urbanears Kransen kullanıyorum, daha önce de pro street cx 200 kullanmıştım.cx200'den daha memnundum ama tizleri yoğundu. Şuanki kransenin kulaklığımın ses netliğinden memnun değilim; bas ve tizler tam ayarında.
    Tavsiyeleriniz nelerdir?
  • -Bütçem: 500 TL
    -Ağırlıklı olarak ne tür müzikler (rock, pop vs.) tercih ediyorum: Her tür müzik dinliyorum, ancak müziği dinlerken en ince ayrıntısına kadar duymak mutlu ediyor genel olarak.
    -Hangi karakterde (bass, dengeli vs.) ses tercih ettiğim: Genel olarak dengeli tercihim.
    -Hangi kaynak (müzik çalar, telefon vs.) ile kullanacağım: Telefon, Sony Xperia Z3 kullanıyorum.

Hem spor yaparken spor salonunda kullanabileceğim, hem de dışarıda kullanabileceğim bir kulaklık istiyorum. Mümkünse kablosuz olsun. Kulaküstü olmasını istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ape1281 -- 4 Eylül 2017; 2:50:24 >
  • Urbeats kullanıyorum 1 yıldır mac ve iphone (apple music - spotify - youtube) ile. Yeni bir kulakiçi kulaklık almak istiyorum.

Bütçe 500 tl
    Genelde indie, jazz, post-punk tarzı bazen de enstrümental dinlerim ama akustik sakin şarkılar vs de dinliyorum kısaca pek tür ayrımım yok. Aynı zamanda sadece müzik için değil film video izlerken de kullanacağım.
    Yüksek sesle dinliyorum, dışarıya ses vermemesi yalıtımı çok önemli.
    Kısık seste net, yüksek seste bozmamalı. Doğal, gerçekçi bir sesi olmalı sanki yanımda çalıyor gibi
    Mikrofonlu olsun
    Sağlam bir şey arıyorum, beats 2 kere servise gitti kronik problemi varmış maalesef

Benim düşündüklerim: Sennheiser OCX 686i SPORTS
    Sennheiser Momentum In-Ear Galaxy

Başka bir kulaklık tavsiyesi de olur tabii

@Mair hocam sen bilgili bir abiye benziyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cornucopia. -- 31 Ekim 2017; 15:2:29 >

• selamlar ustadlar

butce: ? :)
    müzik tarzı: rap vs.
    karakter: bass (sq/ bolca alt frekans)
    kaynak: kaba tabirle pc üzerinden kulaklık

ustadlar biraz uzun olacak ama acıklamam gerekli olur diye dusundum.
    bu istedigim sq tarzı muziklerde almak istedigim sesi yıllardır(en az 6-7 sene) alamıyorum. yani o tadı bir turlu bulamadım..
    arabamdada evimdede bir turlu alıp kullanamadıgım istedigim performansı vermeyen bir suru parca/donanım mevcut :(
    araba sistemleri zaten bana buyuk problem oldu.
    uygun parca/teknik servis(montaj)/parca tedarigi/tecrube bilgi eksikliginden kaynaklanan bir suru problem kısaca.
    8-9 tane sistem kurdum hepsinide begenmeyıp aracların uzerınde verdim
    suan maliyeti 10.000tl gecmis sistemim var yine gozumde 1tllik degeri yok malesef.. (pioneer prs-80/focal k-serisi vs. vs.)
    evimde ise suan elimde bulunan bir suru kulaklık 2.1/5.1 var.
    suan pcden realtek onboard karttan Razer Hammerhead Kulakiçi Kulaklık'dan ses almaya calıstım olmadı Logitech Z-506 Surround 5+1 kulaklık cıkısından baglandım olmadı
    her iki sekılde Sennheiser cx300II kulaklıkdan denedım olmadı.
    yine elimde Sennheiser pcx95/htc onem8 kulaklıkları var eskileri saymıyorum artık..
    uzun sure once harici amfi almayı planlıyordum ama artık gına geldı dun saat sabah 9dan sabah 5e kadar hıc durmadan arastırdım fıyatlara baktım ne olur ne yapılabılır vs.
    suan aklımda bir suru secenek olmakla beraber planımda olan
    RHA MA750i/1MORE Quad Driver/1MORE Triple Driver kulaklık
    Kaliteli pc üzerinden harici ya da ana karta ve windows 10 guncellıgıne sahıp bir DAC
    asuslar cöp heralde benım sıstemım uzerınde o yuzden creative.
    aklımda esas 2.el yada 0 creative Audigy-2 Zs / Zx / zxr / omni (ozellıkle zxr ama fiyat :( )
    esi audio
    m-audio
    markalarıda var bu arada.
    son olarak ıhtıyacım olan sanırım kaliteli bir altın uç fiber optik toslink'le girişinde toslink çıkısında 3.5jack olan bir basit switcher..

ustadlar durum budur beynım sulandı resmen bana yardımcı olursanız cok sevınırım saygılar...

bu arada almak ıstedıgım ses video linki burdadır örnek amaçlı (ses kalitesi açısından) elimde yuksek kalite orjinal cdler kayıtlar formatlar mevcut ama ıstedıgım tadı alamadıktan sonra fark yok :(
    afterglow

• 300 tl civarı bütçem var. rock, blues ve caz türleri dinliyorum, buna uygun tavsiye alabilriim.

yalnız şöyle bir durum var, müziği telefonda spotify'dan 320kbps dinliyorum, flac değil. böyle olduğu için şu an kullandıgım sennheiser mx375'den çok da farklı olmaz diye düşünüyorum ses kalitesini. çünkü kulaklıgı tam verimle kullanmamış oluyorum. öncesinde headphone amp gibi şeyler mi almak gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 24 Ocak 2018; 12:19:47 >
  • Beats x düşünüyorum alternatifi varmıdır?sennheiser cx7.00 ds var lakin bilmiyorum yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -250 TL civarına kulaklık arıyorum.
    -rock dinliyorum genellikle
    -Bassları çok ön planda olmaması yeterlidir.
    -İphone telefon üzerinden spotify kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicovrobi

-250 TL civarına kulaklık arıyorum.
    -rock dinliyorum genellikle
    -Bassları çok ön planda olmaması yeterlidir.
    -İphone telefon üzerinden spotify kullanıyorum.
    Ostry Kc06
  • -500 tl.
    -rock,indie,klasik.
    -dengeli
    -telefon
  • Bütçe:1500 TL

- Müzik türü: House,Electro House, Dance

- Bass ağırlıklı

- Telefon

Daha önce cks99 kullandım bass mid dengesi eşitti bass dengesinin daha yüksek ama tizleride gömmeyecek bir kulaklık istiyorum.

• bende cks90 kullandım. sonraki kullandığım hiç bir kulaklıktan zevk alamadım. Şuan Xiaomi Earbuds var hiç zevk vermiyor.

Bütçe 500 tl diye düşünüyorum. midleri tizleri çok bastırmadan içimi titretecek, eğlenceli bir kulaklık arıyorum. :)

Gerçi son mesajın tarihine bakınca 2 yıldır buraya bir şey yazılmadığını görüp yazdıklarımın boşa olduğunu düşündüm şimdiden

• Bütçe 400

Tür : Metal, Rock, Rap

Android Telefon üzerinde

Yüksek sesli dinlemeyi severim

• Merhaba Babamın doğum günü için kulaklık alıcaz. Babamın işi gereği telefonları hiç durmaz sürekli biri arar sürekli biriyle konuşur ve de uzun konuşur. Bu sebeple kulağında rahatsız etmicek mikrofon ve ses kalitesi iyi ve özellikle kulağından kolay kolay düşmiyecek kulaklık önerirmisiniz?
    Bütçe 300-500Tl eğer iyi bir model varsa bütçeyi biraz daha esnetebilirz

• Merhaba arkadaşlar, Bütçe 600 TL bir kulaklık arıyorum. Araç kullanırken genelde telefona bakmak istemediğim için, sizlerden kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Gelecek önerilere göre karar verip alacağım.

• Butce: Tercihen 500 tl civari fakat esneyebilir.

Kullanim Amaci: Disarida toplanti vs. Mikrofonu iyi olsa iyi olur yani. Muzikte dinlerim ama amacim muzik degil. Airpods gibi mac ve iphone arasinda gecis yapabilen bir model varsa cok iyi olur yoksada onemli degil.

Kulaklik tipi: silikonsuz olmasini tercih ederim earpodslar gibi. Silikonlular kulagimi yakiyor uzun kullanimda. (Ama buda elzem degil). Oncelik acik havada yada ofis ortaminda sesimi iyi iletmesi yeterli.

Edit: Birde bluetooth 5 ve uzeri olursa iyi olur bazen bilgisayardan uzaklasabiliyorum. Mesafesi de onemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 3 Kasım 2022; 19:16:35 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.